reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
jak mnie mama wkurza. Jak przychodzi paczka to nie zdążę ja jej otworzyć jak już stoi co tam masz pokaż, pokaż. Kurde nie mam z nią jakiś super relacji i tym bardziej mnie to wkurza. Uwielbia stać w szafie Małego i oglądać, komentować. A po drugie nie zdradzamy płci. Po ubrankach można się domyśleć, a ona milion razy a czy chłopiec czy dziewczynka. Miała by a tyle inteligencji by swoje po prostu myślała po tym co widzi.
Haha, po ciuchach sie nie zorientowala?[emoji3]
Ale faktycznie takie zachowanie strasznie meczace[emoji53]

Trochę tak, ale muszę na bieżąco uzupełniac cukier, bo zaraz znowu jestem smutna :D
Ale z ciekawości zmierzyłam sobie cukier ok 3 h po śniadaniu ale jeszcze przed obiadem i miałam tylko 67. Może faktycznie mi dlatego jakoś tak źle?
O kurde to faktycznie strasznie niskiiiiii, może być wkoncu już tak długo jesteś na tej innej diecie , a organizm też potrzebuje dodatkow [emoji4] i w sumie od tego też mogło Ci to serduszko tak dziwni3 ostatnio bic, moja mama właśnie przy spadku na różne takie "atrakcje "

jak mnie mama wkurza. Jak przychodzi paczka to nie zdążę ja jej otworzyć jak już stoi co tam masz pokaż, pokaż. Kurde nie mam z nią jakiś super relacji i tym bardziej mnie to wkurza. Uwielbia stać w szafie Małego i oglądać, komentować. A po drugie nie zdradzamy płci. Po ubrankach można się domyśleć, a ona milion razy a czy chłopiec czy dziewczynka. Miała by a tyle inteligencji by swoje po prostu myślała po tym co widzi.

Kochaj mame bo jak zabraknie to bedziez jak ja nad grobem plakac

Szkoda ze nie macie relacji dobrych
Ja ci zazdroszcze ahhh az mi lezka sie zakrecila

reklama
Trochę tak, ale muszę na bieżąco uzupełniac cukier, bo zaraz znowu jestem smutna :D
Ale z ciekawości zmierzyłam sobie cukier ok 3 h po śniadaniu ale jeszcze przed obiadem i miałam tylko 67. Może faktycznie mi dlatego jakoś tak źle?
Moja diabetolog twierdzi żeby nie dopuszczać do takiego spadku bo jak ty masz 70 to dziecko 50 tak mi tlimaczyla
Ja nawet w nocy mam wiejszy minimum ,81

Do góry