reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ale ja mówię o polskim sosie a nie o włoskim [emoji1][emoji1][emoji1]

No ale to w sensie ze jaki sos...? Bo carbonara co do zasady włoska ;) a modyfikacje już nie :) tak jak z prawilnym mielonym- prawdziwy mielony to polski :D

Dzień dobry!

No i tydzień minął, ostatni dzien lenienia się u mamusi, jutro wracamy do Wawy.

reklama
Chodzi mi mi o to, że jest też czosnek, boczek wędzony, smietana, ser topiony [emoji1]

O grubo :) tzn śmietanę to wiem ze dużo osób daje, ale o serku nie słyszałam :) to w sumie dla Twojego faceta to była zupełnie inna potrawa :)

Co do takich potraw „narodowych” to w święta prawie pokłóciliśmy się o faworki. Ja byłam PEWNA ze to polski „deser” a okazało się ze pochodzenie faktycznie włoskie.

Dzień dobry w ten kolejny paskudny dzień :p Jak mi lecą te tygodnie na l4 :D dziś zaczynam 4 tydzień [emoji16] i najgorsze że bardzo mi się podoba :D aż strach pomyśleć jak ja wrócę do pracy za 13 miesięcy :p
Kto dziś wizytuje? Kciuki :)

Dzień dobry w ten kolejny paskudny dzień :p Jak mi lecą te tygodnie na l4 :D dziś zaczynam 4 tydzień [emoji16] i najgorsze że bardzo mi się podoba :D aż strach pomyśleć jak ja wrócę do pracy za 13 miesięcy :p
Kto dziś wizytuje? Kciuki :)

Są dwie opcje :) albo zatęsknisz po siedzeniu w domu z dzieckiem albo szybko będzie kolejne :tak:

Kolejne starania planuje dopiero w grudniu 2019 :D najgorsze że kiedyś trzeba będzie wrócić :p bo tak bez końca w ciąży chodzić to się nie da :D

Najlepi tesciowa myslala ze ja caly czas macierzynskie mam no bo zaszlam w druga c na macierzynskim[emoji13]szkoda tylkp ze nie wolno pobierac pieniedzy z innego kraju zyjac w innym[emoji13]

reklama
Do góry