reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Cześć dziewczyny [emoji4]
Wizytuje ktoś dzisiaj?
Jeśli tak, to oczywiście kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

Ja właśnie jadę do laboru krew pobrać....
@Margana spora kolekcja :) i jak kolorowo :)

@JustMe55 i @Karla88 dostaniecie po dup.ach [emoji14] za te zdjęcia lodów [emoji14] a ja tu zdrowe odżywianie wdrażam [emoji14] Zobacz załącznik 856648
Wygląda pięknie :D
Oj, zjadła bym taką [emoji16][emoji16][emoji16]

reklama
To była próba odtworzenia makaronu z knajpy w Bergamo :) Jajka z pieprzem i pecorino normalnie, oddzielnie ugotowałam szparagi aldente i na patelni podgrzałam trochę oliwy z oliwek z kilkoma anchois, żeby nie było mdłe. Do gorącego makaronu wlałam oliwę z anchois (które wiadomo,juz sie rozpadło dawno), gorące szparagi pokrojone w drobniejsze kawałki i jajko z parmezanem. Super wyszło :)

Dobre[emoji39][emoji39][emoji39][emoji108]ale pecorino ser czy parmezan dali?
Zrobie dzis[emoji108][emoji14]

Mierzyłam taką w piątek. Właśnie bez rękawów. Z przodu fajnie leżała ale jak stanęłam bokiem to uwydatnia brzuch, poszerza bo tam jest więcej tego materiału. Nie kupiłam dlatego. Coś bardziej dopasowanego lepsze moim zdaniem.
Hmmm, niewątpliwie proste i dopasowane szyje się łatwiej ;)
Więc mam kolejny argument "za prostymi" [emoji6]
W niedzielę będzie fotka mojego ostatniego uszytku - szara, krótka, dopasowana [emoji6]

Ja wczoraj miałam chwilę grozy... mały nie ruszał się około 5 godzin. Dałam mu czas do 20 i miałam jechać na IP ale łaskawie po 19 zaczął się wiercić. Już oczywiście miałam przed oczami najczarniejsze wizje... później w nocy śniły mi się głupoty a rano trzeba było wstać na badania więc jestem niewyspana [emoji4] dziś mały daje znać o sobie od rana więc spoko. Może taka pogoda wczoraj była, u nas deszcz i był biedny leniwy tak jak ja a ja go maltretowałam [emoji4] macie takie przestoje w ruchach?

Trzymam kciuki za wizyty i badania [emoji4]
Miałam, pojechałam na IP (byłam na szkole rodzenia koło szpitala...), Hania zaczęła szaleć jak się położyłam pod ktg....

reklama
Do góry