reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Cześć dziewczyny [emoji4]
Wizytuje ktoś dzisiaj?
Jeśli tak, to oczywiście kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

Ja właśnie jadę do laboru krew pobrać....
@Margana spora kolekcja :) i jak kolorowo :)

@JustMe55 i @Karla88 dostaniecie po dup.ach [emoji14] za te zdjęcia lodów [emoji14] a ja tu zdrowe odżywianie wdrażam [emoji14] Zobacz załącznik 856648
Wygląda pięknie :D
Oj, zjadła bym taką [emoji16][emoji16][emoji16]

reklama
To była próba odtworzenia makaronu z knajpy w Bergamo :) Jajka z pieprzem i pecorino normalnie, oddzielnie ugotowałam szparagi aldente i na patelni podgrzałam trochę oliwy z oliwek z kilkoma anchois, żeby nie było mdłe. Do gorącego makaronu wlałam oliwę z anchois (które wiadomo,juz sie rozpadło dawno), gorące szparagi pokrojone w drobniejsze kawałki i jajko z parmezanem. Super wyszło :)

Dobre[emoji39][emoji39][emoji39][emoji108]ale pecorino ser czy parmezan dali?
Zrobie dzis[emoji108][emoji14]

Mierzyłam taką w piątek. Właśnie bez rękawów. Z przodu fajnie leżała ale jak stanęłam bokiem to uwydatnia brzuch, poszerza bo tam jest więcej tego materiału. Nie kupiłam dlatego. Coś bardziej dopasowanego lepsze moim zdaniem.
Hmmm, niewątpliwie proste i dopasowane szyje się łatwiej ;)
Więc mam kolejny argument "za prostymi" [emoji6]
W niedzielę będzie fotka mojego ostatniego uszytku - szara, krótka, dopasowana [emoji6]

Ja wczoraj miałam chwilę grozy... mały nie ruszał się około 5 godzin. Dałam mu czas do 20 i miałam jechać na IP ale łaskawie po 19 zaczął się wiercić. Już oczywiście miałam przed oczami najczarniejsze wizje... później w nocy śniły mi się głupoty a rano trzeba było wstać na badania więc jestem niewyspana [emoji4] dziś mały daje znać o sobie od rana więc spoko. Może taka pogoda wczoraj była, u nas deszcz i był biedny leniwy tak jak ja a ja go maltretowałam [emoji4] macie takie przestoje w ruchach?

Trzymam kciuki za wizyty i badania [emoji4]
Miałam, pojechałam na IP (byłam na szkole rodzenia koło szpitala...), Hania zaczęła szaleć jak się położyłam pod ktg....

reklama
Do góry