Nie martw się kochana, będziesz pod dobrą opieką. Wczoraj się dowiedzialam, że kuzynka męża na Wielkanoc trafiła do szpitala ze skurczami i rozwarciem w 31 TC i do tej pory nie urodziła, a już ma ciążę donoszoną. Będzie dobrze wszystko.M już się też martwi...myślę że przyleci w poniedziałek.. Teraz i tak będę w szpitalu parę dni.. Ehh.. A jak mu się uda to będzie szybciej
![]()
reklama
martina86
Fanka BB :)
Najważniejsze,że jesteś pod całodobową kontrolą.Będzie wszystko dobrze,trzymam kciukiDziewczyny po kontroli szyjka znów krótsza.. Ma 1,5 cm.. Jestem w szpitalu, przyjęli mnie od razu na oddział i będę podawać sterydy..![]()
Agatka29
Będzie dobrze !! Dotrzymamy do bezpiecznego terminu!!! Mówili Ci może o pesarze?Dziewczyny po kontroli szyjka znów krótsza.. Ma 1,5 cm.. Jestem w szpitalu, przyjęli mnie od razu na oddział i będę podawać sterydy..![]()
SzczęśliwaCiężarna
To dobrze, że wszystko skontrolowali i jesteś teraz w dobrych rękachDziewczyny po kontroli szyjka znów krótsza.. Ma 1,5 cm.. Jestem w szpitalu, przyjęli mnie od razu na oddział i będę podawać sterydy..![]()
jak zmienilam leksrza na nfz przy szpitalu gdzie chce rodzic to powiedzieli ze nie potrzebne wizyty co 2tyg.I nie wiadomo czg pywatni lekarze chca zarobi czy nfz skapiTak w ogóle to helołWitam sie po dłuższej przerwie. Spędzaliśmy weekend poza Warszawą i tylko czasem patrzyłam co u Was.
U Nas wszystko ok. Pierwsza trasa nowym autem zrobiona, mąż zajarany jak nie wiem. Jak jedziemy to normalnie go głaszcze
Dziś byliśmy zajerestrować samochód i pierwszy raz skorzystałam z tego ze na okienkach w urzędzie były naklejki głoszące ze kobiety w ciąży i inwalidzi są obsługiwani poza kolejnością. Załatwilimy wszystko w godzinę, gdybyśmy mieli czekac w kolejce z numerkiem itp prawdopodobnie bysmy nie zdążyli przed zamknięciem urzędu, więc musielibysmy sie kiedys wybrac rano.
Wracając z urzędu zrobilismy ostatni duży zakup dla młodego czyli fotelikZakupilismy fotelik(+baza) od cybex'a model aton m i-size. Na rynku żaden lepszej oceny nie ma, a my dużo jeździmy więc dla Nas bezpieczeństwo jest sprawą pierwszorzędną. DOstalismy gratis adaptery i bedziemy mogli fotelik wpiąć w wózek w razie co.
Jutro wizyta. Już nie mogę się doczekaćKolejne wizyty co 2 tygodnie. Tak naprawdę to niewiele ich zostało.
Dziewczyny, jesteśmy na ostatniej prostej!![]()
SzczęśliwaCiężarna
Sama wiesz, że u nas dziewczynki miały cuda z szyjka i też mają 1.5cmetrowe... Leżały w szpitalu i wracały do domkuWłaśnie mam ktg
tez chcialam bebetto ale po testach w sklepie maz mi zamowil espiro next tylko ze chcialam bialo granatowy a on uparl sie na szaryPochwalę wam się, pierwszy większy zakup dla malutkiej [emoji7]Zobacz załącznik 856974
Załączniki
reklama
cudny ten kolorPochwalę wam się, pierwszy większy zakup dla malutkiej [emoji7]Zobacz załącznik 856974
Podziel się: