Nie martw się kochana, będziesz pod dobrą opieką. Wczoraj się dowiedzialam, że kuzynka męża na Wielkanoc trafiła do szpitala ze skurczami i rozwarciem w 31 TC i do tej pory nie urodziła, a już ma ciążę donoszoną. Będzie dobrze wszystko.M już się też martwi... myślę że przyleci w poniedziałek.. Teraz i tak będę w szpitalu parę dni.. Ehh.. A jak mu się uda to będzie szybciej
reklama
martina86
Fanka BB :)
Najważniejsze,że jesteś pod całodobową kontrolą.Będzie wszystko dobrze,trzymam kciukiDziewczyny po kontroli szyjka znów krótsza.. Ma 1,5 cm.. Jestem w szpitalu, przyjęli mnie od razu na oddział i będę podawać sterydy..
Agatka29
Będzie dobrze !! Dotrzymamy do bezpiecznego terminu!!! Mówili Ci może o pesarze?Dziewczyny po kontroli szyjka znów krótsza.. Ma 1,5 cm.. Jestem w szpitalu, przyjęli mnie od razu na oddział i będę podawać sterydy..
SzczęśliwaCiężarna
To dobrze, że wszystko skontrolowali i jesteś teraz w dobrych rękachDziewczyny po kontroli szyjka znów krótsza.. Ma 1,5 cm.. Jestem w szpitalu, przyjęli mnie od razu na oddział i będę podawać sterydy..
jak zmienilam leksrza na nfz przy szpitalu gdzie chce rodzic to powiedzieli ze nie potrzebne wizyty co 2tyg.I nie wiadomo czg pywatni lekarze chca zarobi czy nfz skapiTak w ogóle to heloł Witam sie po dłuższej przerwie. Spędzaliśmy weekend poza Warszawą i tylko czasem patrzyłam co u Was.
U Nas wszystko ok. Pierwsza trasa nowym autem zrobiona, mąż zajarany jak nie wiem. Jak jedziemy to normalnie go głaszcze
Dziś byliśmy zajerestrować samochód i pierwszy raz skorzystałam z tego ze na okienkach w urzędzie były naklejki głoszące ze kobiety w ciąży i inwalidzi są obsługiwani poza kolejnością. Załatwilimy wszystko w godzinę, gdybyśmy mieli czekac w kolejce z numerkiem itp prawdopodobnie bysmy nie zdążyli przed zamknięciem urzędu, więc musielibysmy sie kiedys wybrac rano.
Wracając z urzędu zrobilismy ostatni duży zakup dla młodego czyli fotelik Zakupilismy fotelik(+baza) od cybex'a model aton m i-size. Na rynku żaden lepszej oceny nie ma, a my dużo jeździmy więc dla Nas bezpieczeństwo jest sprawą pierwszorzędną. DOstalismy gratis adaptery i bedziemy mogli fotelik wpiąć w wózek w razie co.
Jutro wizyta. Już nie mogę się doczekać Kolejne wizyty co 2 tygodnie. Tak naprawdę to niewiele ich zostało.
Dziewczyny, jesteśmy na ostatniej prostej!
SzczęśliwaCiężarna
Sama wiesz, że u nas dziewczynki miały cuda z szyjka i też mają 1.5cmetrowe... Leżały w szpitalu i wracały do domku spokojnie minimum 4 tygodnie jeszcze polezysz z Maksiem w brzuszkuWłaśnie mam ktg
tez chcialam bebetto ale po testach w sklepie maz mi zamowil espiro next tylko ze chcialam bialo granatowy a on uparl sie na szaryPochwalę wam się, pierwszy większy zakup dla malutkiej [emoji7]Zobacz załącznik 856974
Załączniki
reklama
cudny ten kolorPochwalę wam się, pierwszy większy zakup dla malutkiej [emoji7]Zobacz załącznik 856974
Podziel się: