reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A i dziewczynki nic nie pisałam bo mało mialam czasu, ale w piątek byłam z moim facetem w banku i podpisalismy umowę kredytowa na nasze mieszkanko[emoji16] a w środę idziemy załatwić sprawę u notariusza [emoji16] wiec codzoennie cos się u mnie dzieje... Dziś już byłam w banku załatwić pewna sprawę, ugotowałam krupnik, na 15 idę po siostrzeńca do przedszkola i poczekam z nim h na placu zabaw aż szwagier po niego przyjdzie a na 19 szkoła radzenia... Prawie nie ma kiedy usiąść

A to pewnie, lepiej sie upewnic. Mi ostatnio moja laryngolog polecila Allergodill. Na pewno go mozna juz na tym etapie ciazy.
Na co masz alergie? Az tak Cie meczy teraz?
Głównie na trawy... Jakieś tam inne rzeczy też, ale trawy bardzo... I zaczęło mi się dopiero na 18 urodziny... Są momenty kiedy mam dzień spokoju a i takie dni, że kicham tak mocno i tyle razy pod rząd , że gdyby nie wkladka to po nogach by mi cieklo... I aż brzuch mnie boli gdy kicham... Najgorszy ten katar ... To, że oczy swędzą zniosę, ale zapchany nos i to kichanie bardzo ciężko... A nic nie biorę w tym momencie... Normalnie brałam contrahist, ale to bardzo mocny lek

A i dziewczynki nic nie pisałam bo mało mialam czasu, ale w piątek byłam z moim facetem w banku i podpisalismy umowę kredytowa na nasze mieszkanko[emoji16] a w środę idziemy załatwić sprawę u notariusza [emoji16] wiec codzoennie cos się u mnie dzieje... Dziś już byłam w banku załatwić pewna sprawę, ugotowałam krupnik, na 15 idę po siostrzeńca do przedszkola i poczekam z nim h na placu zabaw aż szwagier po niego przyjdzie a na 19 szkoła radzenia... Prawie nie ma kiedy usiąść
Super! Gratulacje[emoji3]

reklama
Do góry