reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja tez mam na trawy i to bardzo silna. Ale przed ciaza skonczylam odczulanie. Na razie nie jest zle z objawami, ale w poprzedniej ciazy tez mialam ulge. Zobaczymy co bedzie po.
Ale katar i zatkany nos teraz mam caly czas. Tylko ze dodatkowo chore zatoki.
Ja zatok jeszcze nie mam chorych ... Raz miałam... I głupia byłam bo zamiast iść do lekarza czekałam aż samo przejdzie razem z alergia ... Wystarczyło, że poszłam do lekarza... Wypisał mi leki i chwila moment byłam zdrowa... A z nosa to mi takie rZeczy wypadaly , że szkoda gadać... To nie był katar...

Aha zapomnialam sie pochwalic bo ja troche niesmiala[emoji28][emoji28]

Dzus dwa razy wrylam sie na przod kolejki i nic nie mowili a czulam wzrok na wylot gapiow [emoji23][emoji23][emoji23]

Wiesz co powiem tak ( bardzo rzadko jestem w sklepach) ale jak jestem to [emoji23] robię tak samo! Po prostu podchodzę do kasy staje tuż przy obsługiwanym kliencie i patrzę na kasjerkę, jak spojrzy to jej pytam „ obsłuży mnie pani z tym brzuszkiem ?” I zawsze mówi, ze tak :D nawet nie patrzę na kolejkę, bo po co się denerwować :) jakby kasjerka odmówiła to bym jej zostawiła zakupy i poszła sobie. Ale na prawdę jak myśle, co jest ważniejsze - szyjka i szczęśliwi ludzie w kolejce to wybór jest prosty - nie musza mnie lubić ;) inaczej jest gdy idę na pobranie krwi w enelmed - no tam gabinet jest zamknięty i niema co liczyć na pielęgniarki, wiec zawsze wchodzę mówię ładnie dzień dobry , pytam kto ostatni ( daje im tym samym szanse na zaproponowanie mi pierwszeństwa, podanie wody coli z lodem i wachlowania mnie [emoji12][emoji12]- to OCZYWIŚCIE NIGDY NIE NASTĘPUJE) wiec od razu pytam - przepuścicie mnie państwo z tym brzuszkiem? I jak zazwyczaj jest z 20 osób to od razu podchwytuje chociaż jedno „tak”, uśmiech lub drgniecie wargi jako ZGODĘ [emoji28][emoji28][emoji28] i uśmiecham się anielsko j mówię „ dziękuje bardzo jesteście bardzo uprzejmi” i staje pierwsza [emoji12][emoji12] ps. Robię tak nawet gdy żadna z tych osób nie zareaguje nigdy jeszcze nikt się nie odezwał ;) ale czekam dnia aż mnie ktoś opieprzy - wtedy pokaże im plakat na drzwiach gabinetu gdzie jest napisane ze w ciąży bez kolejki ( i wcale tej szopki robić bym nie musiała :p )

reklama
Ja tez mam na trawy i to bardzo silna. Ale przed ciaza skonczylam odczulanie. Na razie nie jest zle z objawami, ale w poprzedniej ciazy tez mialam ulge. Zobaczymy co bedzie po.
Ale katar i zatkany nos teraz mam caly czas. Tylko ze dodatkowo chore zatoki.

Moj maz na nikiel I pylki pola lasy Za dlugo raczej nie bo lzy I kicha

Do góry