reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A ty na jakim etapie?[emoji2][emoji2]poprane juz [emoji14]? Aha a co z torba pytalas ? Na porodowke?
Też nic niemusze brać koszula klapki i srodki czystosci ale myślę że i tak jakis podklad wezmę że sobą i parę rzeczy [emoji3]Ja mam już dawno wszystko poprasowane ostatnio jak mama była to juz porobila, czekam na wózek i fotelik a jutro zamówię łóżeczko i materacyk [emoji4] a prześcieradło i to parę rzeczy co jeszcze zamowilam do małego to mój ogarnie [emoji3]

A i dziewczynki nic nie pisałam bo mało mialam czasu, ale w piątek byłam z moim facetem w banku i podpisalismy umowę kredytowa na nasze mieszkanko[emoji16] a w środę idziemy załatwić sprawę u notariusza [emoji16] wiec codzoennie cos się u mnie dzieje... Dziś już byłam w banku załatwić pewna sprawę, ugotowałam krupnik, na 15 idę po siostrzeńca do przedszkola i poczekam z nim h na placu zabaw aż szwagier po niego przyjdzie a na 19 szkoła radzenia... Prawie nie ma kiedy usiąść
No to gratuluję [emoji4]

Głównie na trawy... Jakieś tam inne rzeczy też, ale trawy bardzo... I zaczęło mi się dopiero na 18 urodziny... Są momenty kiedy mam dzień spokoju a i takie dni, że kicham tak mocno i tyle razy pod rząd , że gdyby nie wkladka to po nogach by mi cieklo... I aż brzuch mnie boli gdy kicham... Najgorszy ten katar ... To, że oczy swędzą zniosę, ale zapchany nos i to kichanie bardzo ciężko... A nic nie biorę w tym momencie... Normalnie brałam contrahist, ale to bardzo mocny lek
Ja tez mam na trawy i to bardzo silna. Ale przed ciaza skonczylam odczulanie. Na razie nie jest zle z objawami, ale w poprzedniej ciazy tez mialam ulge. Zobaczymy co bedzie po.
Ale katar i zatkany nos teraz mam caly czas. Tylko ze dodatkowo chore zatoki.

reklama
Do góry