reklama
Dorotea.
Fanka BB :)
Też się witam w skończonym 32 tygodniu i rozpoczęty 33 Co raz lepiej, co raz bliżej.
Na tydzień przyjeżdża do mnie mama ogarniać ciuszki dla Stasia, sama już bym nie dała rady poprac i wyprasować wszystkiego. I dzisiaj mąż będzie składał łóżeczko
Na tydzień przyjeżdża do mnie mama ogarniać ciuszki dla Stasia, sama już bym nie dała rady poprac i wyprasować wszystkiego. I dzisiaj mąż będzie składał łóżeczko
Onaszczesliwa2018
Nie powinno mieć to większego wpływu chyba że staniesz się obzarciuszkiem[emoji39] zresztą teraz nasze dzieciaczki podwoja swoją wagę także na pewno nam tez troszkę przybedzie [emoji4]Co do tycia... Przez to leżenie sama się boję ile przytyje..
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Hehe [emoji14] jak jesteś wysoka to inna kwestia, ja nadrabiałam braki we wzroście obcasem mała to mogę
Ja balleriny insczej bym straszyla[emoji23][emoji23]
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Tzn często bywałam, ale przed ciąża nie bo brałam hormony różne żeby zajść
Ja tez kochana ja tez przy nicole
Ale nie przyrylam za duzo chyba z 3 kg po hormonach
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ale facetowi trudno nosić na rękach kobietę jak jest wysoka bo i waży więcej [emoji23][emoji16] nooo i ogólnie dobrze gdy kobieta waży mniej od swojego faceta...
Hihihu nam nie przeszkadza mnie nosi tzn w ciazy nie fakt [emoji23][emoji23][emoji23]
Jak nie w ciazy waze mniej od mojego
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Moje siostry (10lat starsze) drobne, mama drobna i zawsze mi mówiły "obyś nie była wielka jak K"... (Tzn jak ta kuzynka) u mnie zawsze w rodzinie panował ideał kobiecy mała i drobna i ja to podlapalam i tak mi zostało... Nie chciałam być w ich oczach jak ta kuzynka... [emoji39][emoji1]
Nie no u mnie to wszyscy wysocy ponad 170 ze str mamy i taty
Wiec nikt z rodziny noe smial sie ze ja 184
Moje siorki tez 182,181
SzczęśliwaCiężarna
Ja miałam dola więc trochę zajadalam stres więc tak z 5kg przytylamJa tez kochana ja tez przy nicole
Ale nie przyrylam za duzo chyba z 3 kg po hormonach
SzczęśliwaCiężarna
Ja w podstawówce nosiłam ubrania sióstr, które były na studiach [emoji23][emoji39]Nie no u mnie to wszyscy wysocy ponad 170 ze str mamy i taty
Wiec nikt z rodziny noe smial sie ze ja 184
Moje siorki tez 182,181
reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
@Peugeotka36 od babci moja babcia 178 i siostry babci, bracia też wysocy. Mój pradziadek był wysoki miał 1.90
Wooo babcia[emoji7][emoji7]moja 168 a dziadek tez wysoki
Podziel się: