Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
No i moim ideałem kobiety jest kobieta drobna... I zawsze chciałam taka być stąd też diety itp [emoji39]
A to ty przed ciaza na diecie? Czy juz zle czytam...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i moim ideałem kobiety jest kobieta drobna... I zawsze chciałam taka być stąd też diety itp [emoji39]
Ja obcasy lubię ale ze względu ma prace w żłobku ciągle w płaskich.. Ale oczywiście mam sporo szpilek, koturn itd i czasami fajnie poczuć się kobieco
Hehe [emoji14] jak jesteś wysoka to inna kwestia, ja nadrabiałam braki we wzroście obcasem mała to mogęMarika wyobrazasz se mnie w obcasach??[emoji23][emoji23][emoji23]
To ja miałam 2,5 cm trzy tygodnie temu ponad, teraz już mu nie mogła zmierzyć. Ale masz Pessar albo szew?
Ja też Obcasy noszę tylko na większe imprezy.Ja nawet przed ciążą najlepiej czułam się kompletnie na płaskim.... [emoji15]
Myślę, że ma jeszcze czas na obrót.moj synek tez ma sie urodzic miedzy 22 a 25 lipca .w czwartek bylam na genetycznym 3 trymestru i moj miednicowo i lekarz straszyl cesarka a ja nie chce dwa razy rodzilam naturalnie i chce tak samo.oby sie obrucili
Tzn często bywałam, ale przed ciąża nie bo brałam hormony różne żeby zajśćA to ty przed ciaza na diecie? Czy juz zle czytam...