reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

No ja zawsze 4cm wiecej niz 180[emoji123][emoji123][emoji23]

Tak wiem ze otylosc to genetyka I chudosc
Jrdnak wysocy maja zawsze lzej
Ale facetowi trudno nosić na rękach kobietę jak jest wysoka bo i waży więcej [emoji23][emoji16] nooo i ogólnie dobrze gdy kobieta waży mniej od swojego faceta...

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tez lubialam wysokich do momentu jak pocalowalam kolege wxrostu 178[emoji14][emoji14]
I jestem z nim 14 rok [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Tez bylam zyrafka ale w liceum juz bylp super
Dojrzewanie to glupi rozum dlateho nazywali nas zyrafa[emoji23]
Moje siostry (10lat starsze) drobne, mama drobna i zawsze mi mówiły "obyś nie była wielka jak K"... (Tzn jak ta kuzynka) u mnie zawsze w rodzinie panował ideał kobiecy mała i drobna i ja to podlapalam i tak mi zostało... Nie chciałam być w ich oczach jak ta kuzynka... [emoji39][emoji1]

Tez lubię płaskie ale przez moja prace nauczyłam się w większości w szpilkach taki code dress ..
Mialam dres code w jednej pracy, i znam ten ból... Kumpela pisała pismo do zarządu, że jest po operacji i ma zakaz obcasów.... Ale na szczęście od prawie 7 lat inna praca, i mogę chodzić jak chcę ;)

Ale facetowi trudno nosić na rękach kobietę jak jest wysoka bo i waży więcej [emoji23][emoji16] nooo i ogólnie dobrze gdy kobieta waży mniej od swojego faceta...
Akurat czasami z tą niska może być większy problem niż z tą wysoka☺️ jak jest przy kosci☺️ a nawet jak wazy mniej bo i facet jest grubszy to tez może miec problem ☺️ mój ma 178 chudy a z podniesieniem mnie nigdy nie miał problemow, chociaz ja nie lubię jak mnie podnosi i mu nie kaze hahahaha ale to osobna kwestia ☺️ kazdy wzrost ma swoje plusy i minusy. Fajnie mają niższe dziewczyny bo mogą chodzić na obcasach a ja już się czułam jak wieza ☺️ ale za to jak mi się kolano zepsuło i i tak nie moglam założyć obcasów, nie było mi przykro bo jestem wysoka i nie musze się podwyższać ☺️

Ja przez szyjkę już nie:) ale my już zaliczyliśmy wyjazd tylko we dwoje do cudownego spa na środku jeziora po koniec lutego z myślą właśnie, ze to tak na pożegnanie wolności ;) a okazuje się, ze hotel jest na maksa rodzinny i wrócimy tam jeszcze pewnie wiele razy z dzidziusiem! W sumie to jest nastawiony głównie na rodziny z maluszkami polecam, jakby ktoś szukał to dam namiary ;)

A jaka cześć Polski?

reklama
JustMe musze ci podziękować
Dzieł się częściej takimi rzeczami [emoji23]

Kochana, nie ma problemu! Będę wrzucać :D

Prawda ze ona jest mega rozciągliwa..? Ja właśnie tylko na długość z ta S nie byłam pewna i spieszyłam się bardzo wiec wzięłam M. Ale może by tak zamówić z netu różowa na przyszłość....? [emoji848][emoji848]

Do góry