moj synek tez ma sie urodzic miedzy 22 a 25 lipca .w czwartek bylam na genetycznym 3 trymestru i moj miednicowo i lekarz straszyl cesarka a ja nie chce dwa razy rodzilam naturalnie i chce tak samo.oby sie obrucili
reklama
A kaszę jaglaną? [emoji6]Nieeee [emoji55]
Super wyglądasz, warto było jechać [emoji106][emoji106][emoji106]Nooo aż miło ale fakt materiał mega rozciągający ale długość idealna właśnie takiej szukałam a nie orzed kolana brzuszek duży i jakoś tak proporcje są zaburzone Zobacz załącznik 856339Zobacz załącznik 856341Zobacz załącznik 856342
ja stwierdzilam ze najlepszy komfort z wkladkami tena na nietrzymanie moczuMam dokładnie to samo! Majtki przemoczone i odklejająca się wkładka... Jak pochodzę, albo posprzątam to majtki muszę zmieniać [emoji45]
Ja nawet przed ciążą najlepiej czułam się kompletnie na płaskim.... [emoji15]Stara ja na te zakupy pojechałam w szpilkach [emoji23]
Zobacz załącznik 856348
Ogólnie jak są max do 8 cm to spokojnie daje radę i czuje się bardziej kobieco a nie jak paczek
Mam już +12 kg ...
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Tak to w zeszłym roku jak robiłam zdj do swojego sklepu
No to nie buj!!!!! Moj cel te Musze cos zeibic z udami I pupa
Aga mowi ze przysiady ...
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
A u mnie mama 164, a tata 170 ja 178[emoji5]
Wooo zesz
Od dziadka moze cis wzielas [emoji23][emoji23]moja kuzynka loki po dziadku bo ridzice wlosy proste
Karla88
Fanka BB :)
Ja nawet przed ciążą najlepiej czułam się kompletnie na płaskim.... [emoji15]
Tez lubię płaskie ale przez moja prace nauczyłam się w większości w szpilkach taki code dress ..
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Myślę, że mówię na szczęście bo miałam swój wzrost w 6 klasie podstawówki i tak samo rozmiar stopy 40 i miałam przez to kompleksy... Modliłam się by przestać rosnąć [emoji39][emoji39] zwracałam na siebie uwagę ... Miałam ksywke "żyrafa" i strasznie chciałam być jak inni [emoji39] no i facetów lubię wyższych.... To w wyglądzie faceta przykuwa moja największą uwagę... Mój ma 185
Ja tez lubialam wysokich do momentu jak pocalowalam kolege wxrostu 178[emoji14][emoji14]
I jestem z nim 14 rok [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Tez bylam zyrafka ale w liceum juz bylp super
Dojrzewanie to glupi rozum dlateho nazywali nas zyrafa[emoji23]
reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ale to nie zasługa wzrostu a przemiany materii [emoji1] moja kuzynka ma
180 i jest mocno, mocno przy kości
No ja zawsze 4cm wiecej niz 180[emoji123][emoji123][emoji23]
Tak wiem ze otylosc to genetyka I chudosc
Jrdnak wysocy maja zawsze lzej
Podziel się: