reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja nigdy nie miałam, ani sztucznych rzęs, ani paznokci. I jakoś się nie mogę przełamać żeby spróbować. Nie byłoby to zgodne z moją naturą, źle bym się z tym czuła. Chociaż może kiedyś spróbuję, wtedy się przekonam na 100% :)

Najważniejsze to, żeby się dobrze w czymś czuć:) ja lubię siebie bardziej w naturalnych rzęsach ładnie wytuszowanych dlatego zawsze po zrobieniu pełnym i 1-2 uzupełnieniach chętnie wracam do swoich na kilka miesięcy :) ale przyznam, że ja pierwszy raz robiłam gdy miałam prace, która zmuszała mnie do 3-4 wizyt tygodniowo w Łodzi ( z Wawy) a i w nadgodzinach - tworzyliśmy nowy departament, który miałam przyjemność zarządzać. Powroty około 22 pobudki wcześnie rano i zaczęłam szukać oszczędności na podstawowych czynnościach - i wtedy takie rzęsy to cały makijaż ekstra 15 minut rano i wieczorem [emoji854], no a po zmianie pracy na zdrową robię już tylko na wakacje żeby się kapać swobodnie i teraz - bo się płaczliwa zrobiłam[emoji23]

reklama
Regulacje ogarniam sama, henny nie potrzebuję bo mam bardzo ciemne brwi. A czy takie sztuczne rzęsy nie osłabiają naturalnych? Bo ogólnie jestem zadowolona ze swoich rzęs, są długie i wystarczy dobry tusz, żeby były fajne. Nie chciałabym ich zniszczyć.

Moje niestety osłabiły, powrót do swoich sprzed kombinowania ze sztucznymi to jakieś 5 miesięcy ( 3 miesiące cykl życia rzęsy) i stosując olejek rycynowy lub odżywki dopiero powracają mi do pierwotnego stanu :) jak bym miała piękne długie to bym raczej nie ryzykowała robienia :)

Dziś ciąg dalszy montowania, nawet nie wiedziałam że to tyle trwa no ale w sumie lodówka pod zabudowę, zmywarka też także to trwa, najważniejsze że mogę z niej mimo wszystko korzystać i to znajomy M :D
Dobrze, że korzystać możesz :D
Trzymam kciuki za szybkie zakończenie prac [emoji110]

Zdjęcia historycznych, 35-letnich ubranek ;)

Moje pierwsze śpioszki i dwa kaftaniki:
20180511_131232-600x800.jpeg

(ja byłam ze stycznia, więc kaftaniki trochę za ciepłe ;))

Sweterek i czapeczka z chrztu
20180511_131314-800x600.jpeg

I becik, w którym mnie kiedyś do chrztu nieśli i któremu zdecydowanie żelazko potrzebne [emoji23] ale doprał się ładnie :)
Będzie jako wkładka do gondoli - to cienka bawełna, a jak zacznie się robić chłodniej, to do środka włożę jakąś wkładkę ;)
20180511_131356-600x800.jpeg

Załączniki

• 20180511_131232-600x800.jpeg
    20180511_131232-600x800.jpeg
    61,9 KB · Wyświetleń: 322
  • 20180511_131314-800x600.jpeg
    20180511_131314-800x600.jpeg
    57,1 KB · Wyświetleń: 329
  • 20180511_131356-600x800.jpeg
    20180511_131356-600x800.jpeg
    49,1 KB · Wyświetleń: 318
Trochę mnie nie było znów ale zamawiałam resztę dla Maksia na allegro ;) więc dokupiłam
- Wanienke ze stelażem
- Wkład do pościeli (kołdra + poduszka)
- Prześcieradło do łóżeczka
- Organizer do łóżeczka
- Pudełeczko na smoczek
- ochraniacz na materac do łóżeczka
- nożyczki do paznokci
- Rożek (śliczny <3)
- materacyk / gąbeczkę do kąpieli
_20180511_132232.JPG

No i został nam tylko albo aż wózek... Ile z was kupiło używany??? Czy każda nowy??

Załączniki

• _20180511_132232.JPG
    _20180511_132232.JPG
    54,1 KB · Wyświetleń: 338
Trochę mnie nie było znów ale zamawiałam resztę dla Maksia na allegro ;) więc dokupiłam
- Wanienke ze stelażem
- Organizer do łóżeczka
- Pudełeczko na smoczek
- nożyczki do paznokci
- Rożek (śliczny <3)
Zobacz załącznik 855797

No i został nam tylko albo aż wózek... Ile z was kupiło używany??? Czy każda nowy??
Ja mam używany, ale "rodzinny", od kuzynki

Zdjęcia historycznych, 35-letnich ubranek ;)

Moje pierwsze śpioszki i dwa kaftaniki:
Zobacz załącznik 855793
(ja byłam ze stycznia, więc kaftaniki trochę za ciepłe ;))

Sweterek i czapeczka z chrztu
Zobacz załącznik 855794

I becik, w którym mnie kiedyś do chrztu nieśli i któremu zdecydowanie żelazko potrzebne [emoji23] ale doprał się ładnie :)
Będzie jako wkładka do gondoli - to cienka bawełna, a jak zacznie się robić chłodniej, to do środka włożę jakąś wkładkę ;)
Zobacz załącznik 855795

Wow ile lat przetrwały!
Pewnie moja mama tez ma moje znając ją:)

reklama
- Wanienke ze stelażem
- Organizer do łóżeczka
- Pudełeczko na smoczek
- nożyczki do paznokci
- Rożek (śliczny <3)
Zobacz załącznik 855797

Masz jakiegoś dobrego sprzedawcę na Allegro? Ja ostatnio kupowałam z hubiworld - jeszcze nie wiem czy ok bo czekam na paczkę ma być chyba jutro ;) ale ceny dobre:)

Ja wózek nowy :)

Do góry