reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Witajcie. Znow kiepska noc. Najpierw zasnac nie moglam, a potem budzilam sie co chwile tak mnie biodra bolaly.
Szykuje sie i sie przejedziemy z mloda do tego lidla popatrzec czy cos jeszcze zostalo z ciuszkow, a obok sa pyszne lody[emoji3]

U nas pochmurno, cala noc padalo. Milego dnia mamusie!
No to po lodach humor powinnien się poprawic[emoji4]

Hej dziewczyny, wczoraj byłam na prenatalnych wszystko ok, ale gin powiedziała " Ale ma Pani spokojne dziecko" ciągle w jednej pozycji, czasami tylko rączką czy nóżką poruszyło. W ciągu dnia ruchy czuje zazwyczaj z rana ii czasami wieczorem. Powiedzcie mi czy któraś z Was też tak ma? Czy powinnam się martwić?
W 1 ciąży miałam takiego lenia i po porodzie tylko jadł i spał, więc tylko się cieszyć :)

Właśnie się zastanawiam czy coś kupować czy zwykła pieluszka np niewystarczy [emoji4] żeby też nie było za cieplo wkoncu w lipcu lato w pełni pewnie będzie [emoji16]
Ja nie kupuję. Pieluszkę podłożę i tyle. Syna miałam zimowego to mu rożek złożony na pół podalam. Dla mnie to zbędny wydatek. Zresztą przy 1 dziecku nakupilam dużo zbędnych rzeczy, teraz jestem mądrzejsza.

Ja nie kupuję. Pieluszkę podłożę i tyle. Syna miałam zimowego to mu rożek złożony na pół podalam. Dla mnie to zbędny wydatek. Zresztą przy 1 dziecku nakupilam dużo zbędnych rzeczy, teraz jestem mądrzejsza.
No właśnie ja się obawiam że też tak zrobiłam, chociaż i tak nie kupowałam misiow szumisiow czy jakiś takich , ale i tak sporo tego [emoji16]

rzeski trzeba zrobic dla siebie ,nam tez sie cos nalezy8-)
Ja nigdy nie miałam, ani sztucznych rzęs, ani paznokci. I jakoś się nie mogę przełamać żeby spróbować. Nie byłoby to zgodne z moją naturą, źle bym się z tym czuła. Chociaż może kiedyś spróbuję, wtedy się przekonam na 100% :)

Dobre pytanie, bo ja też mam szalone dziecko w brzuchu, całkowite przeciwieństwo syna [emoji14]
U moich chłopaków aktywność z czasu ciąży nie pokryła się z tym co było po porodzie. Starszy w brzuchu był strasznym leniuchem, a po urodzeniu odkąd skończył dwa tyg nie spał w dzień łącznie więcej niż 2 godz

reklama
No właśnie ja się obawiam że też tak zrobiłam, chociaż i tak nie kupowałam misiow szumisiow czy jakiś takich , ale i tak sporo tego [emoji16]
Chyba każdy musi poznać temat z autopsji :D Przy 2 już będziesz wiedzieć co się przydaje, a co nie. Ja teraz mam bardzo minimalistyczne podejście do tematu. Zresztą komuna upadła dawno temu o wszystko dostępne jest w sklepach od ręki ;)

Do góry