Margana
Fanka BB :)
Ja rozscielalam pieluszke flanelowa.My dziś wózek odbieramy... nie mogę się doczekać wy kupujecie do wózka osobne prześcieradełko np?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja rozscielalam pieluszke flanelowa.My dziś wózek odbieramy... nie mogę się doczekać wy kupujecie do wózka osobne prześcieradełko np?
Haha masz rację widzisz już zapomniałam że można też coś dla siebie poprostu zrobić [emoji23]rzeski trzeba zrobic dla siebie ,nam tez sie cos nalezy
No to po lodach humor powinnien się poprawic[emoji4]Witajcie. Znow kiepska noc. Najpierw zasnac nie moglam, a potem budzilam sie co chwile tak mnie biodra bolaly.
Szykuje sie i sie przejedziemy z mloda do tego lidla popatrzec czy cos jeszcze zostalo z ciuszkow, a obok sa pyszne lody[emoji3]
U nas pochmurno, cala noc padalo. Milego dnia mamusie!
W 1 ciąży miałam takiego lenia i po porodzie tylko jadł i spał, więc tylko się cieszyćHej dziewczyny, wczoraj byłam na prenatalnych wszystko ok, ale gin powiedziała " Ale ma Pani spokojne dziecko" ciągle w jednej pozycji, czasami tylko rączką czy nóżką poruszyło. W ciągu dnia ruchy czuje zazwyczaj z rana ii czasami wieczorem. Powiedzcie mi czy któraś z Was też tak ma? Czy powinnam się martwić?
Dobre pytanie, bo ja też mam szalone dziecko w brzuchu, całkowite przeciwieństwo syna [emoji14]A jeśli dziecko szaleje po kilka godzin dziennie, to mam przygotować zapas kawy i raczej nie liczyć na sen..? [emoji6]
Ja nie kupuję. Pieluszkę podłożę i tyle. Syna miałam zimowego to mu rożek złożony na pół podalam. Dla mnie to zbędny wydatek. Zresztą przy 1 dziecku nakupilam dużo zbędnych rzeczy, teraz jestem mądrzejsza.Właśnie się zastanawiam czy coś kupować czy zwykła pieluszka np niewystarczy [emoji4] żeby też nie było za cieplo wkoncu w lipcu lato w pełni pewnie będzie [emoji16]
No właśnie ja się obawiam że też tak zrobiłam, chociaż i tak nie kupowałam misiow szumisiow czy jakiś takich , ale i tak sporo tego [emoji16]Ja nie kupuję. Pieluszkę podłożę i tyle. Syna miałam zimowego to mu rożek złożony na pół podalam. Dla mnie to zbędny wydatek. Zresztą przy 1 dziecku nakupilam dużo zbędnych rzeczy, teraz jestem mądrzejsza.
Ja nigdy nie miałam, ani sztucznych rzęs, ani paznokci. I jakoś się nie mogę przełamać żeby spróbować. Nie byłoby to zgodne z moją naturą, źle bym się z tym czuła. Chociaż może kiedyś spróbuję, wtedy się przekonam na 100%rzeski trzeba zrobic dla siebie ,nam tez sie cos nalezy
U moich chłopaków aktywność z czasu ciąży nie pokryła się z tym co było po porodzie. Starszy w brzuchu był strasznym leniuchem, a po urodzeniu odkąd skończył dwa tyg nie spał w dzień łącznie więcej niż 2 godzDobre pytanie, bo ja też mam szalone dziecko w brzuchu, całkowite przeciwieństwo syna [emoji14]
Chyba każdy musi poznać temat z autopsji Przy 2 już będziesz wiedzieć co się przydaje, a co nie. Ja teraz mam bardzo minimalistyczne podejście do tematu. Zresztą komuna upadła dawno temu o wszystko dostępne jest w sklepach od rękiNo właśnie ja się obawiam że też tak zrobiłam, chociaż i tak nie kupowałam misiow szumisiow czy jakiś takich , ale i tak sporo tego [emoji16]