reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja bym się cieszyła po porodzie masz szanse ze dziecko będzie tak samo spokojne
A serio
Moja marcelina bardzo mało się ruszałam praktycznie spała cały czas zreszta po 30 tyg nasze dziecinnieje się ruszają tylko przeciągają i spia wiec mysle ze nie masz się czego obawiać
Dzięki, uspokoiłaś mnie :)

reklama
Nie wiem u mnie tez szaleje nonstop ost dni i aż się boje bo harce zaczyna od 18:00-24:00

U mnie tak szalał jeszcze kilka dni temu, było super. A teraz chyba się do mnie wykręcił plecami bo takimi mniej ruchawy :) dobrze, ze jutro rano wizyta to podejrzę jak on się tam zainstalował, ze taka zmiana :)

Zazdroszczę bo mój ostatnia imprezę robił z soboty na niedzielę a tak to odpoczywa leniuch a ja się stresuje
Maksiu szaleje ciągle :o właśnie znów ma czkawke hehehe, opija się wód co chwile łapczywie [emoji14]
A niech się wierci, nawet jeśli nie raz wkłada mi nogę w żebra i to nie zbyt przyjemne [emoji14]

Maksiu szaleje ciągle :o właśnie znów ma czkawke hehehe, opija się wód co chwile łapczywie [emoji14]
A niech się wierci, nawet jeśli nie raz wkłada mi nogę w żebra i to nie zbyt przyjemne [emoji14]
Też bym wolala nawet go w zebrach mieć byle tylko częściej dawał mi znać że jest ok [emoji4]

reklama
Do góry