Mój to chyba sportowiec po tacie po mnie byłby leniem hehehStraszny z niego leniuszek ciekawe po kim [emoji16]
reklama
Sprightly88
Fanka BB :)
My dziś wózek odbieramy... nie mogę się doczekać wy kupujecie do wózka osobne prześcieradełko np?
Onaszczesliwa2018
Raczej nienalezymy do leniuszkow ani ja ani mój [emoji16] chyba że synusiowi udziela się to leżenie [emoji16]Mój to chyba sportowiec po tacie po mnie byłby leniem heheh
Onaszczesliwa2018
Właśnie się zastanawiam czy coś kupować czy zwykła pieluszka np niewystarczy [emoji4] żeby też nie było za cieplo wkoncu w lipcu lato w pełni pewnie będzie [emoji16]My dziś wózek odbieramy... nie mogę się doczekać wy kupujecie do wózka osobne prześcieradełko np?
Karla88
Raczej nienalezymy do leniuszkow ani ja ani mój [emoji16] chyba że synusiowi udziela się to leżenie [emoji16]
Moj cały dzień cisza ... nie ruszy się
A wieczorem zaczyna się wypychać jak leżę nieruchomo albo zjem coś słodkiego to tak po pół godz
Onaszczesliwa2018
To też leniuszek [emoji16]Moj cały dzień cisza ... nie ruszy się
A wieczorem zaczyna się wypychać jak leżę nieruchomo albo zjem coś słodkiego to tak po pół godz
arona
mysle , ze i maz i synek jednak wola na cycki patrzecTak [emoji23] później zrobię jak już nie tylko na mój cycek będzie zwracał uwagę [emoji16]
Onaszczesliwa2018
Hahaha czyli całkowicie mam zrezygnować?[emoji23] A może po karmieniu na lifting piersi ?[emoji16]mysle , ze i maz i synek jednak wola na cycki patrzec
arona
rzeski trzeba zrobic dla siebie ,nam tez sie cos nalezyHahaha czyli całkowicie mam zrezygnować?[emoji23] A może po karmieniu na lifting piersi ?[emoji16]
reklama
Margana
Witajcie. Znow kiepska noc. Najpierw zasnac nie moglam, a potem budzilam sie co chwile tak mnie biodra bolaly.
Szykuje sie i sie przejedziemy z mloda do tego lidla popatrzec czy cos jeszcze zostalo z ciuszkow, a obok sa pyszne lody[emoji3]
U nas pochmurno, cala noc padalo. Milego dnia mamusie!
Szykuje sie i sie przejedziemy z mloda do tego lidla popatrzec czy cos jeszcze zostalo z ciuszkow, a obok sa pyszne lody[emoji3]
U nas pochmurno, cala noc padalo. Milego dnia mamusie!
Podziel się: