reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Cześć dziewczynki [emoji16] proszę o kciuki za 2h bo wtedy mam prenatalne [emoji16] oby Lenka była zdrowa i miała idealne warunki u mnie w brzuchu jak w hotelu 5gwiazdkowym:) dziś oprócz banana zjadłam właśnie kilka kostek czekolady i czego mądrego się dowiedziałam? Że czekolada i sport idą w parze [emoji23][emoji23] czyli jedząc czekoladę jesteśmy fit [emoji16]
1525844520303.jpeg

Załączniki

• 1525844520303.jpeg
    1525844520303.jpeg
    527 KB · Wyświetleń: 328
Cześć dziewczynki [emoji16] proszę o kciuki za 2h bo wtedy mam prenatalne [emoji16] oby Lenka była zdrowa i miała idealne warunki u mnie w brzuchu jak w hotelu 5gwiazdkowym:) dziś oprócz banana zjadłam właśnie kilka kostek czekolady i czego mądrego się dowiedziałam? Że czekolada i sport idą w parze [emoji23][emoji23] czyli jedząc czekoladę jesteśmy fit [emoji16] Zobacz załącznik 854927
O to coś dla mnie bo ja uwielbiam czekoladę ☺️

A co do kopniakow u mnie są czasem nie tyle bolesne co zaskakujące i szokujące [emoji16] bo zdaza się, że aż oczy wytrzeszczam ze zdziwienia [emoji16] a Lenka już kopie nawet gdy chodzę czy siedzę i to prosto pod lewą piersia bo jak nie mam stanika a brzuch już mam baardzo wysoko to aż na piersi czuje gdy siedze

My też nie mamy jeszcze imienia dla młodego. Ale ty i tak jestes w lepszej sytuacji bo masz jakieś ograniczenie do 3 imion a my kompletnie nie mamy pomysłu.

Fajnie wiedzieć ze nie tylko my mamy taki problem. Niby chcemy wybrać z tych 3 ale one mi się już nie podobają wiec w najgorszym razie Kropek dostanie imię z urzędu ;)

Oj tak, moi rodzice sa blisko i bardzo pomocni. Niestety juz wiekowi i nie tak wydolni jak kiedys. Corka nie chodzila do zlobka, bo sie nia zajmowali, ale teraz juz nie dadza rady i Emilka musi isc do zlobka po roku.

Fajnie ze blisko

Ja to niewiem jak moi tescie 80 lat oboje a i lot wezma sami i posiedza z Nicole [emoji85]skad ta Sila !

Chcialabym jak oni byc kiedts

A jesli chodzi o porod to jadac do szpitala mamy ich po drodze, wiec podrzucamy mloda[emoji3] Torby pakuje 3, jedna dla mlodej zeby tez byla gotowa[emoji3]

Hihi akcja bedzie[emoji14][emoji14]
My czekamy odliczamy 44 dni

U mnie tescie od 7 czerwca czyli jescze poleze chyba przed cc spokojnie ostatki w dwupaku[emoji38]

reklama
Witajcie Mamusie :) Miłego dnia i kciuki za wizyty :) JA nie dosc ze nie moglam zasnac to w nocy sie jeszcze co chwile wiercilam juz nie wiem jak spac zeby bylo mi wygodnie :( teraz pije herbate z cytrynka i bede sie brala za odkurzanie dzis ma rzyjsc moja paczka z gemini no i w koncu przydalo by sie zamowic koszule tylko nie wiem co z rozmiarem :( Maly jest tak aktywny wczoraj na wieczor poczzulam jego stopke :)

Do góry