Jola92
Fanka BB :)
uber tańszyNo chyba , że pojedziesz taxi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
uber tańszyNo chyba , że pojedziesz taxi
od urodzenia biegowy? one nie sa od 4 miesiaca ?
co do wpinania fotelika to nie na spacer a na zakupy np w sumie z poprzednimi nie mialam i przezylam wciaz nic nie wiem , czekam na jakis znak
Witam się w rozpoczętym 32 tygodniu [emoji16] kurcze już bliżej niż dalej, nie dowierzam, że to tak na prawdę zaraz! [emoji1] M sobie zażyczył żebym urodziła 25 czerwca [emoji1] bo tak by mu najlepiej pasowało z opieką na mnie i urlopem, że miałby cały miesiąc wolnego bo w lipcu może być ciężko [emoji14] Mnie się ciągle marzy 7 lipca [emoji4] Znacie jakieś sposoby oprócz seksu i herbatki z liści malin na przyspieszenie akcji? I kiedy można zacząć to wszystko stosować ?
Ważne żeby miało 4 koła i samo zawiozlo pod sklep a później pod dom [emoji16][emoji16] a z cennikami można jak najbardziej się zapoznać [emoji16][emoji16]uber tańszy
Ja nie mam żadnego filmiku i żadnego zdjęcia z 3D i teraz to będzie nasz pierwszy i ostatni raz [emoji16] i wielką mam nadzieję, że się uda ładny filmik nagrać no, ale najważniejsze by Lenusia była zdrowaTeż się zastanawiam,.. bo też nie mam "ładnego" filmiku.... buuuu..
A czemu nie było widać buzi? Pokazała się z profilu? To chociaż pół buźki powinno być widać [emoji39]Też miałam 4D i film w planie
Było widać nos i lewe ucho [emoji23]
Prawa ręka za głową i trochę wokół głowy, buzi nie było widać....
uber tańszy
Super, ze wszystko okCzęść dziewczyny
Kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji110][emoji110][emoji110]
Ja już po - Hania wazy 1675g, tętno 147, i dzisiaj nawet stopek nie można było pooglądać, bo albo nimi wierzgała, albo gdzieś chwała [emoji23]
Coś czuję, że charakterne dziecko mi rośnie [emoji23]
Tzn ze charakterek to po mamusi będzie miała...... [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja mimo wszystko sobie nie wyobrażam bez tej opcji... dużo jeżdżę autem, z dzieckiem też na pewno będę czasami i muszę mieć taką możliwośc...
Wlasnie to czesto ulatwia sytuacje ... wiec niby da sie bez ale po co sie meczyc ?Ja mimo wszystko sobie nie wyobrażam bez tej opcji... dużo jeżdżę autem, z dzieckiem też na pewno będę czasami i muszę mieć taką możliwośc...