reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Cześć kuleczki, ja coś dziś bez humoru... Chyba przez ten przymus w leczeniu... Wiem wiem że mam nie dźwigać itd, ale chyba nic się nie wydarzy jak pójdę do sklepu po MAŁE zakupy prawda?? Przy okazji to będzie mini spacer bo inaczej w samotności ja tu ocipieje serio :o powolutku i bez wysiłku.. Hmm co myślicie?
Ja bym nie zaryzykowała... [emoji15]
Wiem, że ciężko, rozumiem cię w 100%, ale - wytrzymaj do następnego badania - dasz radę [emoji106]

Ja się nie przejmuję modą, skoro mam od kuzynki, to jeden problem mniej ;)
Choć fakt, że ja w ogóle wózek będę używać okazjonalnie ;) chyba, że w ogródku Hania będzie spała w gondoli ;)
Ja bede spacerowac, problem, ze fotelika w niego nie wepne a czasem byloby wygodnie jak np jedziesz na zakupy i zasnie w aucie ... z drugiej strony spacerowki uzywa sie wiecej i lepsze sa te nie z kompletu zamykane w parasolke ... no i mysle dalej :D

Część dziewczyny :)
Kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji110][emoji110][emoji110]
Ja już po - Hania wazy 1675g, tętno 147, i dzisiaj nawet stopek nie można było pooglądać, bo albo nimi wierzgała, albo gdzieś chwała [emoji23]
Coś czuję, że charakterne dziecko mi rośnie [emoji23]
Tzn ze charakterek to po mamusi będzie miała...... [emoji23][emoji23][emoji23]
Kurcze wszystkie wracacie z prenatalnych bez zdjęć... A ja jutro będę miała razem z 3 i 4D i tak się martwię, że nic oprócz kończyn nie zobaczę [emoji23] nie było widać w ogóle buzi?

Ja bede spacerowac, problem, ze fotelika w niego nie wepne a czasem byloby wygodnie jak np jedziesz na zakupy i zasnie w aucie ... z drugiej strony spacerowki uzywa sie wiecej i lepsze sa te nie z kompletu zamykane w parasolke ... no i mysle dalej :D
Ja też będę spacerować, i to BARDZO dużo ;)
Ale zamiast spacerówki będę używała wózka biegowego, takiego typowo sportowego, z kołami 16-20" itd. Jak tylko Hania będzie stabilnie siedzieć, to będzie przesiadka ;)
A na krótkie trasy raczej chusta ;)

W foteliku maleństwo nie powinno spędzać za dużo czasu, więc świadomie nie będzie opcji wpięcia w wózek ;)

Kurcze wszystkie wracacie z prenatalnych bez zdjęć... A ja jutro będę miała razem z 3 i 4D i tak się martwię, że nic oprócz kończyn nie zobaczę [emoji23] nie było widać w ogóle buzi?
Też miałam 4D i film w planie ;)
Było widać nos i lewe ucho [emoji23]
Prawa ręka za głową i trochę wokół głowy, buzi nie było widać....

Marika pytałam dziś moja przyjaciółkę bo ona w ciazy miała skrócona szyjkę i leżała do tego tez luteina i wydłużyła się z 2 cm na 3,5 cm ale leżała chodził tylko do łazienki ale jej się to skracali w 15 tyg my już jesteśmy na końcówce wiec nie ma już chyba aż takiego niebezpieczeństwa

Ja też będę spacerować, i to BARDZO dużo ;)
Ale zamiast spacerówki będę używała wózka biegowego, takiego typowo sportowego, z kołami 16-20" itd. Jak tylko Hania będzie stabilnie siedzieć, to będzie przesiadka ;)
A na krótkie trasy raczej chusta ;)

W foteliku maleństwo nie powinno spędzać za dużo czasu, więc świadomie nie będzie opcji wpięcia w wózek ;)
od urodzenia biegowy? one nie sa od 4 miesiaca ?
co do wpinania fotelika to nie na spacer a na zakupy np w sumie z poprzednimi nie mialam i przezylam :Dwciaz nic nie wiem , czekam na jakis znak ;)

reklama
Do góry