reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Siema!
Ja od rana w szoku. Pisała do mnie znajoma, że urodziła :) Pierworódka, od momentu wjechania na izbę przyjęć do urodzenia minęło dokłądnie 58 minut! :D Pojechała tam z przekonaniem że nie rodzi, bo bolał ją po prostu brzuch jak na okres , ale podobno nie jakoś bardzo. Wody jej odeszły podczas rejestracji w szpitalu i zaraz miała małego przy sobie :)
To ja też tak chce :D

Siema!
Ja od rana w szoku. Pisała do mnie znajoma, że urodziła :) Pierworódka, od momentu wjechania na izbę przyjęć do urodzenia minęło dokłądnie 58 minut! :D Pojechała tam z przekonaniem że nie rodzi, bo bolał ją po prostu brzuch jak na okres , ale podobno nie jakoś bardzo. Wody jej odeszły podczas rejestracji w szpitalu i zaraz miała małego przy sobie :)
Czyli jednak można to przegapić [emoji1]

Część dziewczyny :)
Kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji110][emoji110][emoji110]
Ja już po - Hania wazy 1675g, tętno 147, i dzisiaj nawet stopek nie można było pooglądać, bo albo nimi wierzgała, albo gdzieś chwała [emoji23]
Coś czuję, że charakterne dziecko mi rośnie [emoji23]
Tzn ze charakterek to po mamusi będzie miała...... [emoji23][emoji23][emoji23]

Helou!

moja szyjka tez sie wydluzyla po lezeniu i progesteronie ...nie zamknela sie ale wg ginki jest lepsza wiec ...???
co do wozkow tez mam problem wciaz i brak decyzji:D szwagierka mi zaproponowala swoj , stary troche hm ale ma duza gondole nie jak te teraz ... tez szary (inny niz te szarosci dzis)z tego co pamietam ale pewnie troszke niemodny ;) z tym , ze dokupic siedzonko , spacerowke to wyjdzie prawie tyle co zestaw 3 ...
zawsze bylam niezdecydowana a teraz jest po prostu masakra z tym :o
dobrego wam dnia :)

Jeśli mowisz że koszt dokupienia brakujacych elementów porównywalny, to ja bym kupiła nowy i taki jak Ci się podoba. W końcu to ostatni raz, prawda?? :D :D

Witam się w rozpoczętym 32 tygodniu [emoji16] kurcze już bliżej niż dalej, nie dowierzam, że to tak na prawdę zaraz! :D M sobie zażyczył żebym urodziła 25 czerwca :D bo tak by mu najlepiej pasowało z opieką na mnie i urlopem, że miałby cały miesiąc wolnego bo w lipcu może być ciężko :p Mnie się ciągle marzy 7 lipca :) Znacie jakieś sposoby oprócz seksu i herbatki z liści malin na przyspieszenie akcji? I kiedy można zacząć to wszystko stosować ?

Powiedz M. że to nie koncert życzeń i żeby grzecznie poczekał na synka :)

Gratuluje 32tc[emoji3] To juz 8 miesuac[emoji33]
Co do przyspieszania to nie wiem czy tak na prawde cokolwiek dziala. Ale sesky zawsze mozna probowac[emoji3]

Też jestem za!! :D :D :D

Witam, kciuki za wszystkie wizyty. Ja dzisiaj czekam na wyniki i decyzję co dalej. Czy będą coś robić czy wychodzę i chyba zaczynam się stresować

Kciuki...!

Postaraj się może słońce chociaż do kolejnej wizyty poleżeć na Maxa ile dasz radę niech ta szyjka odpocznie , leki zaczną działać i może się okaże że już za tydzień będzie w lepszej formie i będziesz mogła sobie na więcej pozwalać [emoji4]

@Marika92 słuchaj specjalistki od szyjki ;)

Siema!

Nie ma sprawiedliwości na tym świecie i nei będzie :baffled::baffled:

Cześć kuleczki, ja coś dziś bez humoru... Chyba przez ten przymus w leczeniu... Wiem wiem że mam nie dźwigać itd, ale chyba nic się nie wydarzy jak pójdę do sklepu po MAŁE zakupy prawda?? Przy okazji to będzie mini spacer bo inaczej w samotności ja tu ocipieje serio :o powolutku i bez wysiłku.. Hmm co myślicie?
Ja bym nie ryzykowala niestety ;(

moja szyjka tez sie wydluzyla po lezeniu i progesteronie ...nie zamknela sie ale wg ginki jest lepsza wiec ...???
co do wozkow tez mam problem wciaz i brak decyzji:D szwagierka mi zaproponowala swoj , stary troche hm ale ma duza gondole nie jak te teraz ... tez szary (inny niz te szarosci dzis)z tego co pamietam ale pewnie troszke niemodny ;) z tym , ze dokupic siedzonko , spacerowke to wyjdzie prawie tyle co zestaw 3 ...
zawsze bylam niezdecydowana a teraz jest po prostu masakra z tym :o
dobrego wam dnia :)
Ja się nie przejmuję modą, skoro mam od kuzynki, to jeden problem mniej ;)
Choć fakt, że ja w ogóle wózek będę używać okazjonalnie ;) chyba, że w ogródku Hania będzie spała w gondoli ;)

Miłego dnia i kciuki za wizyty :* ja jakos srednio dzis spalam co chwila sie budzilam i chodzilam do lazienki musialam tez okno miec otwarte o bardzo duszno bylo .... Wlasnie koncze jesc sniadania i zastanawiam sie co bede dzis robic , musialabym wkoncu koszule zamowic ... dlugo czekaloscie na zamowienie z gemini ?
Zamówienie z gemini zwykle idzie parę dni - następnego dnia miałam już, że wysłane ;)

reklama
Do góry