reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny ale mnie znajoma wkurzyła. Ona jest z gatunku wieczmych sinhielek nieszukajacych ani faceta ani trwalego związku ani niczego podobnego. Wstawila dzisiaj na swoją tablicę na fb tekst, w którym kpi z osób niepijących. Tekst daje do zrozumienia, że oso y niepijące nie mają rozumu a osoby pijące alkohol mają większy rozum niż niepijący. I jeszcze wielki foch na mnie jak jej napisałam, że to mnie urazilo. Oj niepijących co weekend się nie drażni, a tym bardziej ciężarnych. Ale mnie i tak do alkoholu nigdy specjalnie nie ciągnęło.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

No właśnie te "wartości " ludzkie czasami mnie przerażają dlatego parę lat temu jak już ludzie na prawdę zaczynali pisać na tym fb o wszystkim tylko brakowało żeby pisali kiedy idą siku to to usunelam ha :)

O jezu....jak ja takich sztucznych plastików zakochanych w sobie samym nie trawię.....solara platynowy blond cyce stworzonw przez chirurga....sam plastik fee.....

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Ja też takich nie lubię oczywiscie jestem za żeby kobieta o siebie dbala ( choć ja się zapuscilam tak , że szok :/ na nic nie mam siły) Ale wszystko na swoje granice i bez chirurga każda kobieta jest piękna przecież:)

Jestem juz w domu. Wszystko ok serduszko bije [emoji178][emoji178][emoji178] 8.7 mm szczęścia do kochania [emoji7] według USG 6t 6d. Jestem przeszczesliwa [emoji7][emoji7]

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Super !!!! [emoji173] Cieszymy się razem z Wami [emoji8][emoji8]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem juz w domu. Wszystko ok serduszko bije [emoji178][emoji178][emoji178] 8.7 mm szczęścia do kochania [emoji7] według USG 6t 6d. Jestem przeszczesliwa [emoji7][emoji7]

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje zadroszcze że masz to już za sobą[emoji173] [emoji2]

Napisane na HTC Desire 830 dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

@martaaa515 ja tak mam. teraz jeszzce dodatkowo orzez luteine dopochowa. ogolnie czasem az chlupocze. i tez jak wymieniam wkladke to mokra. ale najwazniejsze, ze biala. tez zawsze mysle, ze jak tak chlupnelo to musi byc krew. czesto boje sie isc do lazienki. ale chyba nalraede mi sie ustabilizowalo, bo idzie sam sluz w hurtowych ilosciach.
za to mdli mnie cale dnie. a jem tez jakies inne rzeczy. wczoraj zrobilam na obiad dorsza w sosie koperkowym z ryzem i surowka. wczoraj to zjadlam. a dzis na sama mysl wiem, ze nie. dalam chlopakom. a sama przed chwila zjadlam ryz z jigurtem tureckim i cukrem. i jak zwykle wtrakcie jedzenia jest fajnie i jeszcze jakis czas po. a potem znow sie zacznie.

reklama
@olaaa7 Wyczytalam, ze pracujesz w pomocy spolecznej, ja rowniez mam z tym dzialem sporo wspolnego ;)

U mnie radosc, bo odebralam wynik posiewu i wszystko prawidlowo :) Do tego moglam wyjsc z pracy wczesniej, bo szefowa stwierdzila, ze blado wygladam i kazala odpoczywac. Takze kanapa na mnie czekala w domku ;)

Do góry