reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny ale mnie znajoma wkurzyła. Ona jest z gatunku wieczmych sinhielek nieszukajacych ani faceta ani trwalego związku ani niczego podobnego. Wstawila dzisiaj na swoją tablicę na fb tekst, w którym kpi z osób niepijących. Tekst daje do zrozumienia, że oso y niepijące nie mają rozumu a osoby pijące alkohol mają większy rozum niż niepijący. I jeszcze wielki foch na mnie jak jej napisałam, że to mnie urazilo. Oj niepijących co weekend się nie drażni, a tym bardziej ciężarnych. Ale mnie i tak do alkoholu nigdy specjalnie nie ciągnęło.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Ja w piątek Jeszcze nie slyszalam serduszka, ale z wyliczeń mi wychodzi ze dziś moja beta powinna wynosić powyżej 30 tysięcy, wiec może jutro Już zobacze serduszlo? Byloby cudownie, bo maz,tez ze mną idzie

U mnie też coraz większy stres jutro Usg i z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej chciałabym żeby już było po

Napisane na HTC Desire 830 dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Też tak myślę, że imiona niewiele zmienią, skoro tutaj jesteśmy pod nickami, a nie trzeba będzie administrować kolejną grupą..

Mmmmmm teraz mi narobiłaś smaka... tylko ja bym zjadła takie domowe, jak moja babcia robiła...:sorry2:

Powiem Wam że ja chyba ogólnie nie potrafię siedzieć w domu... to chorowanie od środy mnie wykończyło. Więc o ile nie ma przeciwskazań, to cieszę się że mogę normalnie funkcjonować. Oczywiście obroty trochę zwolnione, ale póki jeszcze początek, to działam :)

Nooo mniaaaam , ja niestety nie mam tutaj babci ani mamy a sama w życiu nierobilam pyz z mięsem a mój nie lubi bo mówi że to wynalazki są haha więc zostanę tym razem najprawdopodobniej przy tych mrożonych;))))) już się na nie cieszę haha

Moja znajoma z kolei jest z typu solarek, operacji plastycznych itd i ona uważa ze jak jakiś facet nie jest nia zainteresowany to jest pedałem [emoji14]

Zrób test. Lepiej wiedzieć niż tak się spinać. Trzymam kciuki.

Dokładnie ja też myślę że tescik byłoby dobrze zrobic choć wiem też co to strach przed rozczarowaniem, a z drugiej strony jak wyjdzie pozytywny to sciagniesz z siebie ten ciężar i będziesz mogła się cieszyć:) działaj jesteśmy z Tobą trzymamy kciuki

reklama
Do góry