reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny ale mnie znajoma wkurzyła. Ona jest z gatunku wieczmych sinhielek nieszukajacych ani faceta ani trwalego związku ani niczego podobnego. Wstawila dzisiaj na swoją tablicę na fb tekst, w którym kpi z osób niepijących. Tekst daje do zrozumienia, że oso y niepijące nie mają rozumu a osoby pijące alkohol mają większy rozum niż niepijący. I jeszcze wielki foch na mnie jak jej napisałam, że to mnie urazilo. Oj niepijących co weekend się nie drażni, a tym bardziej ciężarnych. Ale mnie i tak do alkoholu nigdy specjalnie nie ciągnęło.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Ja w piątek Jeszcze nie slyszalam serduszka, ale z wyliczeń mi wychodzi ze dziś moja beta powinna wynosić powyżej 30 tysięcy, wiec może jutro Już zobacze serduszlo? Byloby cudownie, bo maz,tez ze mną idzie

U mnie też coraz większy stres jutro Usg i z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej chciałabym żeby już było po

Napisane na HTC Desire 830 dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Też tak myślę, że imiona niewiele zmienią, skoro tutaj jesteśmy pod nickami, a nie trzeba będzie administrować kolejną grupą..

Mmmmmm teraz mi narobiłaś smaka... tylko ja bym zjadła takie domowe, jak moja babcia robiła...:sorry2:

Powiem Wam że ja chyba ogólnie nie potrafię siedzieć w domu... to chorowanie od środy mnie wykończyło. Więc o ile nie ma przeciwskazań, to cieszę się że mogę normalnie funkcjonować. Oczywiście obroty trochę zwolnione, ale póki jeszcze początek, to działam :)

Nooo mniaaaam , ja niestety nie mam tutaj babci ani mamy a sama w życiu nierobilam pyz z mięsem a mój nie lubi bo mówi że to wynalazki są haha więc zostanę tym razem najprawdopodobniej przy tych mrożonych;))))) już się na nie cieszę haha

Moja znajoma z kolei jest z typu solarek, operacji plastycznych itd i ona uważa ze jak jakiś facet nie jest nia zainteresowany to jest pedałem [emoji14]

Zrób test. Lepiej wiedzieć niż tak się spinać. Trzymam kciuki.

Dokładnie ja też myślę że tescik byłoby dobrze zrobic choć wiem też co to strach przed rozczarowaniem, a z drugiej strony jak wyjdzie pozytywny to sciagniesz z siebie ten ciężar i będziesz mogła się cieszyć:) działaj jesteśmy z Tobą trzymamy kciuki

reklama
Do góry