reklama
Elodia
Fanka BB :)
Dziewczyny ale mnie znajoma wkurzyła. Ona jest z gatunku wieczmych sinhielek nieszukajacych ani faceta ani trwalego związku ani niczego podobnego. Wstawila dzisiaj na swoją tablicę na fb tekst, w którym kpi z osób niepijących. Tekst daje do zrozumienia, że oso y niepijące nie mają rozumu a osoby pijące alkohol mają większy rozum niż niepijący. I jeszcze wielki foch na mnie jak jej napisałam, że to mnie urazilo. Oj niepijących co weekend się nie drażni, a tym bardziej ciężarnych. Ale mnie i tak do alkoholu nigdy specjalnie nie ciągnęło.
adamiko2
U mnie też coraz większy stres jutro Usg i z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej chciałabym żeby już było po
Napisane na HTC Desire 830 dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Onaszczesliwa2018
Też tak myślę, że imiona niewiele zmienią, skoro tutaj jesteśmy pod nickami, a nie trzeba będzie administrować kolejną grupą..
Mmmmmm teraz mi narobiłaś smaka... tylko ja bym zjadła takie domowe, jak moja babcia robiła...
Powiem Wam że ja chyba ogólnie nie potrafię siedzieć w domu... to chorowanie od środy mnie wykończyło. Więc o ile nie ma przeciwskazań, to cieszę się że mogę normalnie funkcjonować. Oczywiście obroty trochę zwolnione, ale póki jeszcze początek, to działam
Nooo mniaaaam , ja niestety nie mam tutaj babci ani mamy a sama w życiu nierobilam pyz z mięsem a mój nie lubi bo mówi że to wynalazki są haha więc zostanę tym razem najprawdopodobniej przy tych mrożonych)))) już się na nie cieszę haha
Onaszczesliwa2018
Zrób test. Lepiej wiedzieć niż tak się spinać. Trzymam kciuki.
Dokładnie ja też myślę że tescik byłoby dobrze zrobic choć wiem też co to strach przed rozczarowaniem, a z drugiej strony jak wyjdzie pozytywny to sciagniesz z siebie ten ciężar i będziesz mogła się cieszyć działaj jesteśmy z Tobą trzymamy kciuki
reklama
Elodia
Będzie dobrze zobaczysz :-)U mnie też coraz większy stres jutro Usg i z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej chciałabym żeby już było po
Napisane na HTC Desire 830 dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: