reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@martaaa515 no ja wlasnie tez w porzedniej ciazy nie zdazylam miec mdlosci. wiec tymi mdlosciami, wbrew pozorom, sie ciesze. moze i fizycznie czuje sie srednio. i takie mdlosci jak musisz dac dzieciom jesc sa podowjnie przykre. ale psychicznie mam sie znacznie lepiej. i nie chce by zanikaly, bo nalraede mnie to uspokaja.
ja chyba pojde zrobic baklazana pod mozzarella. ciekawe czy jak sie zrobi to zjem

Ło jezu ale mnie w pachwinie yeraz zarwało....taki kilku sekundowy ból.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Też tak czasem mam :) chyba to normalne :) czytalam, że to mogą Sue wiezadla rozciągać

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png

Nie coś Ty nie jestem zła :) M nigdy o niej źle nie mówi, żyją w zgodnie, po prostu nie fajnie, że nasze wspólne koleżanki już jej nakablowały, nawet nie zastanowiły się czy ona czasem nie powie tego dzieciom a sami byśmy chcieli to przekazać. Ale cóż stało się :) Zgadzam się z Tobą, że będąc po nieudanym związku nie ma co szukać problemów :) Nikt nie jest bez winy. Sama jestem po rozwodzie i wiem, że wszystko zależy od punktu widzenia. Masz rację liczy się tylko szczęście moje i M, reszta jest mało istotna, dziękuję Ci za te słowa :*

To Tylko kolezanki z pracy , i tak jak ty jestes ich kumpela tak samo ona a ze my kobiety cicho Suedzuec nie umiemy jestesmy jak kury to wydalo sue ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie coś Ty nie jestem zła :) M nigdy o niej źle nie mówi, żyją w zgodnie, po prostu nie fajnie, że nasze wspólne koleżanki już jej nakablowały, nawet nie zastanowiły się czy ona czasem nie powie tego dzieciom a sami byśmy chcieli to przekazać. Ale cóż stało się :) Zgadzam się z Tobą, że będąc po nieudanym związku nie ma co szukać problemów :) Nikt nie jest bez winy. Sama jestem po rozwodzie i wiem, że wszystko zależy od punktu widzenia. Masz rację liczy się tylko szczęście moje i M, reszta jest mało istotna, dziękuję Ci za te słowa :*

Ja nie jestem po rozwodzie mysle nie bede oby ;) wiem to z zycia rodzicow - moje dzuecinstwo.... walka na noze moich, a Ja nawet kpscielnego nie mam hih czekam az dzueci podrosna to mi welon beda niesc;))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Idź do gina powiec jaka masz sytuację napewno zrozumie mi rodzinna to samopowiedziala ciąża to nie choroba

ide dopiero 1.12 a pewności nie mam czy wypisze mi zwolnienie wstecz, a wole nie ryzykować, nawet myślałam do niego zadzwonić i zapytać ale nawet nie wiem co miałabym powiedzieć..
co innego jak bym miała ciąże potwierdzoną a tak to pewnie powie, że nie miałby na co mi wypisać, spróbuje te dwa dni jeszcze u rodzinnej, a później mam już ginekologa

ide dopiero 1.12 a pewności nie mam czy wypisze mi zwolnienie wstecz, a wole nie ryzykować, nawet myślałam do niego zadzwonić i zapytać ale nawet nie wiem co miałabym powiedzieć..
co innego jak bym miała ciąże potwierdzoną a tak to pewnie powie, że nie miałby na co mi wypisać, spróbuje te dwa dni jeszcze u rodzinnej, a później mam już ginekologa

Oczywiście nie ma co ryzykować:)

Jestem juz w domu. Wszystko ok serduszko bije [emoji178][emoji178][emoji178] 8.7 mm szczęścia do kochania [emoji7] według USG 6t 6d. Jestem przeszczesliwa [emoji7][emoji7]

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Super, gratuluje serduszka! To bylas na wizycie dokladnie w tym samym czsie co ja [emoji5]

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry