reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Moja znajoma z kolei jest z typu solarek, operacji plastycznych itd i ona uważa ze jak jakiś facet nie jest nia zainteresowany to jest pedałem [emoji14]

O jezu....jak ja takich sztucznych plastików zakochanych w sobie samym nie trawię.....solara platynowy blond cyce stworzonw przez chirurga....sam plastik fee.....

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Pocieszę Cię, że ja mam jeszcze gorzej. Zostałam zwolniona 30.10 i mam wypowiedzenie do 30.11 i muszę spotkać się z szefem (a nie jest to miły i przyjazny typ) i uświadomić go, że może sobie to wypowiedzenie do niszczarki wrzucić. Czekam tylko na jutrzejszą wizytę u lekarza, bo potrzebuję zaświadczenia o ciąży, a potem muszę się z nim spotkać. Stresuję się strasznie :(
Wystarczy że pieprzysz mu zwolnienie i kartę ciozy na biurku nawed nie musisz z nim rozmawiac musi przedłużyć Ci umowę do rozwiązania ja tak zrobiłam żeby się nie stresować rozmowa chroni Cię kodeks pracy

Dzisiaj mam tyle śluzu że szok... cały czas jak coś wyleci to panika, że plamię. Wkładki cały czas mokre. Macie albo miałyście tak może?

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Zauwazylam ze w aplikacji suwaczek z corka mi sie dopiero po trzech dniach zaktualizowal. Wiec zapewne tak samo jest z ciążowymi że same po kilku dniach się aktualizują. To taki maly wynik obserwacji.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

chyba tak zrobię tylko u mnie w przychodni wychodzą z założenia, że ciąża to nie choroba i imbir mam sobie kupić :\ swoją droga wczoraj w biedronce kupiłam sobie herbatę imbirowa matko jakie to nie dobre już myślę komu to cudo wydać
Idź do gina powiec jaka masz sytuację napewno zrozumie mi rodzinna to samopowiedziala ciąża to nie choroba

@Sesil trzymam mocno kciuki abyś została z nami! Ale chyba się udało... na pewno! Czekamy na dobre wieści po 2 teście [emoji4]
A u mnie mąż od razu wiedział bo razem po dniach płodnych liczyliśmy kiedy będę mogła zrobić test [emoji4] moja rodzina już wie a od strony męża ogłosimy 6.09 w Mikołajki chyba że nie wytrzymamy, na razie czekam.na wizytę u lekarza rodzinnego a później u ginekologa :)

@olaaa7 to już masz z głowy, no i super postawa dyrektora :) nic tylko się cieszyć [emoji4]

@Elidia nawet się nie chce komentować tej Twojej koleżanki, masakra co takie dziewczyny mają w głowie...

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Czujecie ale się wkurzyłam, powiedziałam w moim dziale o ciąży, nie minęły 2 godziny a M do mnie dzwoni (bo właśnie skończył pracę) że jego była już wie i napisała mu gratulacje :realmad: Przypomnę tym, które nie wiedzą, że była żona M pracowała do niedawna dwa pokoje obok mnie. Czujecie takie coś? Ja wszystko rozumiem ale bez przegięć, niech się k***a zajmą ludzie sobą a nie plotkowaniem :realmad:
Ale wracam z takim fantastycznych humorem od dyrektora, że mnie zaraz rozniesie :DLedwo weszłam a on do mnie "ja już wszystko wiem" :szok: Przechodził koło pokoju kierowniczki jak jej przekazywałam wiadomość o ciąży i słyszał jak piszczały :p Powiedział, że nie mam się czym martwić, że jak wrócę z macierzyńskiego to dostane normalnie następną umowę, ale dla upewnienia się zawołał kadrową i razem wymyślili, że najlepiej będzie po prostu zmienić warunki mojej umowy i przerobić ja na czas nieokreślony :D Powiedział, że skoro pomagamy innym (pracuję w MOPSie) to czemu mamy swoim nie pomagać. Kurcze najlepszy dyrektor jakiego poznałam :-) :) kamień z serca i ulga nie do opisania :D Jejku jak się cieszę :biggrin2:

O kurde ale suuuper :))) no na prawdę mega się zachował bardzo się cieszę:) . A ludzie no właśnie...tak to już jest tych " życzliwych " nigdzie nigdy niezabraknie...:/ dobrze , ze już tam nie pracuje bo pewnie by przyszła do Ciebie .. A z drugiej strony i dobrze niech wie że jesteście szczęśliwi i na " pieczątkę " jest i wasz Groszek :) wy pekacie że szczęścia a Ona że złości haha

@ObllannkaaaOoo ta koleżanka to typ wiecznej singielki która lubi sobie w subtelny sposób zakpić sobie z sob ktore są w zwiazkach i na kazdym kroku podkresla jaka to ona niezalezna i ze sex jej do życia niepotrzwbny. Kurna jak można nie lubić seksu?!

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

@ObllannkaaaOoo ta koleżanka to typ wiecznej singielki która lubi sobie w subtelny sposób zakpić sobie z sob ktore są w zwiazkach i na kazdym kroku podkresla jaka to ona niezalezna i ze sex jej do życia niepotrzwbny. Kurna jak można nie lubić seksu?!

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Masakra ciekawe czy tak po 40tce bez dzieci męża też będzie taką super singielka, aż szkoda słów [emoji16][emoji6]

A z seksem nie wie co traci hahaha

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry