Elodia
Fanka BB :)
O jezu....jak ja takich sztucznych plastików zakochanych w sobie samym nie trawię.....solara platynowy blond cyce stworzonw przez chirurga....sam plastik fee.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O jezu....jak ja takich sztucznych plastików zakochanych w sobie samym nie trawię.....solara platynowy blond cyce stworzonw przez chirurga....sam plastik fee.....
Wystarczy że pieprzysz mu zwolnienie i kartę ciozy na biurku nawed nie musisz z nim rozmawiac musi przedłużyć Ci umowę do rozwiązania ja tak zrobiłam żeby się nie stresować rozmowa chroni Cię kodeks pracyPocieszę Cię, że ja mam jeszcze gorzej. Zostałam zwolniona 30.10 i mam wypowiedzenie do 30.11 i muszę spotkać się z szefem (a nie jest to miły i przyjazny typ) i uświadomić go, że może sobie to wypowiedzenie do niszczarki wrzucić. Czekam tylko na jutrzejszą wizytę u lekarza, bo potrzebuję zaświadczenia o ciąży, a potem muszę się z nim spotkać. Stresuję się strasznie
Idź do gina powiec jaka masz sytuację napewno zrozumie mi rodzinna to samopowiedziala ciąża to nie chorobachyba tak zrobię tylko u mnie w przychodni wychodzą z założenia, że ciąża to nie choroba i imbir mam sobie kupić :\ swoją droga wczoraj w biedronce kupiłam sobie herbatę imbirowa matko jakie to nie dobre już myślę komu to cudo wydać
Czujecie ale się wkurzyłam, powiedziałam w moim dziale o ciąży, nie minęły 2 godziny a M do mnie dzwoni (bo właśnie skończył pracę) że jego była już wie i napisała mu gratulacje Przypomnę tym, które nie wiedzą, że była żona M pracowała do niedawna dwa pokoje obok mnie. Czujecie takie coś? Ja wszystko rozumiem ale bez przegięć, niech się k***a zajmą ludzie sobą a nie plotkowaniem
Ale wracam z takim fantastycznych humorem od dyrektora, że mnie zaraz rozniesie Ledwo weszłam a on do mnie "ja już wszystko wiem" Przechodził koło pokoju kierowniczki jak jej przekazywałam wiadomość o ciąży i słyszał jak piszczały Powiedział, że nie mam się czym martwić, że jak wrócę z macierzyńskiego to dostane normalnie następną umowę, ale dla upewnienia się zawołał kadrową i razem wymyślili, że najlepiej będzie po prostu zmienić warunki mojej umowy i przerobić ja na czas nieokreślony Powiedział, że skoro pomagamy innym (pracuję w MOPSie) to czemu mamy swoim nie pomagać. Kurcze najlepszy dyrektor jakiego poznałam kamień z serca i ulga nie do opisania Jejku jak się cieszę
Masakra ciekawe czy tak po 40tce bez dzieci męża też będzie taką super singielka, aż szkoda słów [emoji16][emoji6]@ObllannkaaaOoo ta koleżanka to typ wiecznej singielki która lubi sobie w subtelny sposób zakpić sobie z sob ktore są w zwiazkach i na kazdym kroku podkresla jaka to ona niezalezna i ze sex jej do życia niepotrzwbny. Kurna jak można nie lubić seksu?!