reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A co z nim ustaliłaś?

Oceni Ci wiek ciąży wg USG- więc w przybliżeniu będziesz wiedziała...
Ledwo weszłam o on wiedział o co chodzi bo przypadkiem usłyszał jak był u mnie na piętrze :) powiedział, że mam się nie martwić, że jak wrócę po macierzyńskim to mi przedłużą normalnie umowę, ale po chwili stwierdził, że lepiej jak skonsultuje to z kadrową i od razu po nią zadzwonił, żebym się nie denerwowała (bo oczywiście powiedziałam mu, że ze stresu spać nie mogę :p ) i wymyślili że najlepiej będzie jak już mi zmienią warunki pracy i zrobią z czasu określonego na czas nieokreślony :) Kamień z serca jak nie wiem. Ogólnie bardzo empatyczni zarówno dyrektor jak i kadrowa, aż się nie spodziewałam, wręcz do rany przyłóż.

reklama
Jak dla mnie dopisanie informacji do listy mam jest ok. Co do zamkniętego wątku jak teraz się uprzecie go zakładać to wykluczycie mamy które zdecydują się dołączyć po skończonym 13 tyg. Już pisałam wcześniej na styczniowych mamach dopiero 5-6 miesiąc zakładaliśmy zamknięty wątek dla dosłownie 30-40 osób. A i tak pełno trolli było które wynosiły informacje na zewnątrz. Pewnie że kazda by się chciała pochwalić starszym dzieckiem ale jak dla mnie podanie imienia i wieku i miasta nie spowoduje ze zaraz pół miasta się dowie o ciąży. Bo statystycznie ile może być kobiet we Wrocławiu o imieniu Anna i wieku 29lat? Już nie przesadzajmy z ochroną danych osobowych bo podajemy tylko imię miasto i wiek.

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Ledwo weszłam o on wiedział o co chodzi bo przypadkiem usłyszał jak był u mnie na piętrze :) powiedział, że mam się nie martwić, że jak wrócę po macierzyńskim to mi przedłużą normalnie umowę, ale po chwili stwierdził, że lepiej jak skonsultuje to z kadrową i od razu po nią zadzwonił, żebym się nie denerwowała (bo oczywiście powiedziałam mu, że ze stresu spać nie mogę [emoji14] ) i wymyślili że najlepiej będzie jak już mi zmienią warunki pracy i zrobią z czasu określonego na czas nieokreślony :) Kamień z serca jak nie wiem. Ogólnie bardzo empatyczni zarówno dyrektor jak i kadrowa, aż się nie spodziewałam, wręcz do rany przyłóż.
Wow, to super sie zachowal. Swietnie [emoji5]
Tak, była wtedy w ciąży :) Zresztą od razu gnała po następny. Właśnie jak to napisałaś to mi się przypomniało, że miała taką historię :)

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ledwo weszłam o on wiedział o co chodzi bo przypadkiem usłyszał jak był u mnie na piętrze :) powiedział, że mam się nie martwić, że jak wrócę po macierzyńskim to mi przedłużą normalnie umowę, ale po chwili stwierdził, że lepiej jak skonsultuje to z kadrową i od razu po nią zadzwonił, żebym się nie denerwowała (bo oczywiście powiedziałam mu, że ze stresu spać nie mogę :p ) i wymyślili że najlepiej będzie jak już mi zmienią warunki pracy i zrobią z czasu określonego na czas nieokreślony :) Kamień z serca jak nie wiem. Ogólnie bardzo empatyczni zarówno dyrektor jak i kadrowa, aż się nie spodziewałam, wręcz do rany przyłóż.

Super! To teraz już możesz się tylko cieszyć :D

Jak dla mnie dopisanie informacji do listy mam jest ok. Co do zamkniętego wątku jak teraz się uprzecie go zakładać to wykluczycie mamy które zdecydują się dołączyć po skończonym 13 tyg. Już pisałam wcześniej na styczniowych mamach dopiero 5-6 miesiąc zakładaliśmy zamknięty wątek dla dosłownie 30-40 osób. A i tak pełno trolli było które wynosiły informacje na zewnątrz. Pewnie że kazda by się chciała pochwalić starszym dzieckiem ale jak dla mnie podanie imienia i wieku i miasta nie spowoduje ze zaraz pół miasta się dowie o ciąży. Bo statystycznie ile może być kobiet we Wrocławiu o imieniu Anna i wieku 29lat? Już nie przesadzajmy z ochroną danych osobowych bo podajemy tylko imię miasto i wiek.

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Też mi się wydaje, że sam Nick, wiek i miasto nie wpłynie na "ujawnienie się" publicznie. I też wydaje mi się, że zamknięty wątek będzie miał rację bytu jak już będzie tutaj w miarę stała grupa.

Ja w piątek Jeszcze nie slyszalam serduszka, ale z wyliczeń mi wychodzi ze dziś moja beta powinna wynosić powyżej 30 tysięcy, wiec może jutro Już zobacze serduszlo? Byloby cudownie, bo maz,tez ze mną idzie

reklama
Do góry