Karla88
Fanka BB :)
Tez pytalam lekarza w piatek czy bedzie duzy to mowil tak 3200-3300
No moja marcela tez miała podobnie wiec nie nastawiam się na klocusia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez pytalam lekarza w piatek czy bedzie duzy to mowil tak 3200-3300
Taka wiązana?
Dziękuję :*
Myślicie że trzeba mieć dwie koszule? Czy starczy jedna przy optymistycznej wersji pobytu w szpitalu 2 dni.
Mąż do mnie a ja myslalem ze ze 4 kilo bedzieNo moja marcela tez miała podobnie wiec nie nastawiam się na klocusia
Rozwazalam go ale wg mnie ma słaba amortyzację. I nie za bardzo przemawiała do mnie ta Eco skóra wszędzie i ciemny środek. W sklepie mimo ceny odradza o go nam i proponowane np. Tańszy model anex sport.Zobacz załącznik 854086 czy miała któraś z was do czynienia z wózkiem anex cross? Zastanawiam się nad tym modelem tzn mam upatrzony używany, jeszcze na gwarancji. Jutro jadę obejrzeć ale zawsze lepiej wiedzieć jak się sprawuje na codzień
Wirus albo lekkie zatrucie pokarmowe.
Taki madry, bo to nie on musialby urodzic te 4 kilo[emoji6]Mąż do mnie a ja myslalem ze ze 4 kilo bedzie
Oby bylo tylko lepiej!No właśnie chyba tak... humor świetny, narazie 37, dobrze ze nie idzie w stronę gorszego tylko wydaje się ze będzie lepiej.