reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Zrobił mi się jeszxze w dodatku odcisk pod palcami, boli jak chodzę muszę stopę trochę krzywić, waga ciężka :D ciekawe czy mozna coś stosować w ciąży?

Nad materacem też sie jeszxze nie zastanawiałam, ale mam plan wysłać męża po łóżeczko II materac (sam zaproponował) on przy synku tez sam kupił

A ja od kilku dni nie mam zgagi, ale za to miejsca w brzuchu tak mało, że jak się najem, to nie mogę usiąść, bo pękam. A jak przestanę jeść, zanim zacznę czuć się przepełniona, to jestem głodna :D:D Muszę się chyba przerzucić na lody z bitą śmietaną, żeby się kalorie mieściły... szkoda, że nie przepadam za słodkościami.

No... Bo tak siedziałabym na mieście i czekała na swoją kolej [emoji14] normalnie szał jaka jestem nueogarnięta ostatnio [emoji14]
Nie tylko Ty[emoji6] Ja kiedys zapombialam kase wyplacic z bankomatu do gina i zoriebtowalam sie dopiero jak siegnelam po portfel[emoji6]
A ostatnio nie wzielam ksiazeczki zdrowia na szczepienie mlodej[emoji53]

reklama
Ufff zamówiłam w aptece internetowej już prawie wszystko dla Maksia i dla siebie do szpitala :) została mi do kupienia dla siebie koszula do karmienia i stanik ;) a dla niego łóżeczko przewijak wózek wanienka, ale to też już na dniach kupię ;)
Powiedz mi co zamwilas w aptece bo tez sie zbieram i nie wiem co :D

Do góry