reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A nad jaki się mąż zastanawia?
Kupujemy volkswagena passata z 2016 roku. I jeden już mamy zaklepany, jutro jedzie taki specjalista go obejrzeć (auto ma 15 tys km przebiegu), ale chciał jeszcze zobaczyc ten w Łodzi bo mocniejszy i inna wersja wyposażenia. No i nie zobaczył i nie zobaczy :D

reklama
Kupujemy volkswagena passata z 2016 roku. I jeden już mamy zaklepany, jutro jedzie taki specjalista go obejrzeć (auto ma 15 tys km przebiegu), ale chciał jeszcze zobaczyc ten w Łodzi bo mocniejszy i inna wersja wyposażenia. No i nie zobaczył i nie zobaczy :D

Dobrze że tylko do Łodzi... znajomi z pracy pojechali do Katowic. Okazało się ża auto wyklepane po szkodzie całkowitej w DE :D

[emoji3]Ech faceci[emoji849][emoji849]czasem brak słów

Też nie wiem jaki kupić rozmiar, jak patrzę na l/xl to mają wymiary dokładnie jak ja i nie wiem czy brać taką czy lepiej luźniejsza :p no i stanika do karmienia też nie mam z tego samego powodu :D

Bardzo mało, ale niemożliwe że już tyle tygodni za nami :)

Dziś mam w planach wybrać się do Rossmana po kosmetyki dla małego i podkładki na kibelek :D no i jakieś mini kosmetyki dla mnie do szpitala i po drodze do Pepco po ręcznik dla Remcia :)
ja mysle nad m lub l xD teraz spie w koszuli rozm s a nie wiem ile brzuszek urosnie

reklama
Witam, dawno mnie tutaj nie było, ciągłe problemy i związany z tym brak czasu... Ale od kilku dni jestem w szpitalu w związku ze skracającą się szyjką i rozwarciem. Więc teraz mam czas, by nadrobić co tam się działo u Was przez ten miesiąc jak mnie nie było...
Miłej niedzieli Wam życzę :)
Trzymaj sie kochana :*

Do góry