reklama
kinga30
Fanka BB :)
Mój też pojechał już ranoMiłego popoludnia dziewczyny Ja juz sama niestety maz niedawno pojechal i tak smutno jakos
Moni17.06
Tez pytalam lekarza w piatek czy bedzie duzy to mowil tak 3200-3300Marika ja kupiłam dwie paczki po 22 szt chyba w każdej
Jedna wezmę do szpitala druga w domu w razie czego dokupie
Chociaż prognozy są ze będzie mieć max 3200-3300g woec te jedynki nam posłużą chyba ciut dłużej - one są do 5kg
Moni17.06
ciezko tak ale oby czas szybko zlecial ...Mój też pojechał już rano
kinga30
Ciężko mojego dwa tygodnie nie maciezko tak ale oby czas szybko zlecial ...
Margana
A ja z pessarem i poki co bez infekcji. Poprzednia ciaza cala bez[emoji6]U mnie mówili że jakby zleciało ponizej 2 to działają, są ogromnymi przeciwnikami szwów i passarow bo uważają że to ciało obce i są powodem wielu infekcji ja bez ,a infekcji się dorobilam...No ale cóż możemy sobie tylko pomarudzic i dostosować się do ich zasad i wierzyć że wiedza co robią
Nie ma reguły. Ja bez pessaru i infekcje dwie się zdarzyły. Teraz w sumie od 15 tygodnia co drugi dzień profilaktycznie natamycyna. A wcześniej nigdy żadnej infekcji. Dosłownie żadnej.A ja z pessarem i poki co bez infekcji. Poprzednia ciaza cala bez[emoji6]
Margana
No wlasnie, dlatego nie mozna zakladac ze pessar to tylko infekcje. Roznie bywa.Nie ma reguły. Ja bez pessaru i infekcje dwie się zdarzyły. Teraz w sumie od 15 tygodnia co drugi dzień profilaktycznie natamycyna. A wcześniej nigdy żadnej infekcji. Dosłownie żadnej.
Moni17.06
oj no moj na weekend zjezdzaCiężko mojego dwa tygodnie nie ma
reklama
Onaszczesliwa2018
No właśnie na nic nie ma reguły..A ja z pessarem i poki co bez infekcji. Poprzednia ciaza cala bez[emoji6]
Podziel się: