reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Marika ja kupiłam dwie paczki po 22 szt chyba w każdej
Jedna wezmę do szpitala druga w domu w razie czego dokupie
Chociaż prognozy są ze będzie mieć max 3200-3300g woec te jedynki nam posłużą chyba ciut dłużej - one są do 5kg
Tez pytalam lekarza w piatek czy bedzie duzy to mowil tak 3200-3300 :D

U mnie mówili że jakby zleciało ponizej 2 to działają, są ogromnymi przeciwnikami szwów i passarow bo uważają że to ciało obce i są powodem wielu infekcji ja bez ,a infekcji się dorobilam...No ale cóż możemy sobie tylko pomarudzic i dostosować się do ich zasad i wierzyć że wiedza co robią:)
A ja z pessarem i poki co bez infekcji. Poprzednia ciaza cala bez[emoji6]

Nie ma reguły. Ja bez pessaru i infekcje dwie się zdarzyły. Teraz w sumie od 15 tygodnia co drugi dzień profilaktycznie natamycyna. A wcześniej nigdy żadnej infekcji. Dosłownie żadnej.
No wlasnie, dlatego nie mozna zakladac ze pessar to tylko infekcje. Roznie bywa.

reklama
Do góry