reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Oczywiście że tak pewnie byłoby lepiej... Kurcze, trzeba było powiedzieć koleżankom w pracy później :))))) wiadomo że taki news to najciekawsza rzecz dnia albo i tygodnia! ;)
Szczerze to nie przyszło mi do głowy, że jeszcze dziś jej dadzą znać. Ale nic nie jest w stanie mi dziś popsuć już humoru po udanej rozmowie z dyrektorem :D

reklama
Nie przejmuję wcale, już jak dowiedzieli się, że spotykam się z M to próbowali mi go wybić z głowy, że on to taki okropny bo zostawił żonę, ble ble ble. Ciekawe czy sami tkwili by w związkach w których nie są szczęśliwi.

A maz ma dzieci juz ?

No dziwna syt ten Sam budenek pracy gdzie maz ma ex Zone i obecna zone ;)) no to ploty sa niestety

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dwie kreski.. ale w sumie nie wiem czy wynik poprawnie sie odczytał. gdy czekałam na wynik zauwazyłam ze "karteczka" gdzie maja pojawic się dwie kreski jest lekko przesunięta i gdy pilniczkiem ją naprostowałam to zauwazyłam drugą kreseczkę ale była taka jakby mokra chyba.. więc nie wiem czy ta "karteczka" jakoś za bardzo nie przesuneła sie na siuski i wynik moze byc nie wazny? Ojeeeejjj chyba boję się cieszyc :) dla pewnosci jutro pognam do sklepu po kolejny test :)

dwie kreski.. ale w sumie nie wiem czy wynik poprawnie sie odczytał. gdy czekałam na wynik zauwazyłam ze "karteczka" gdzie maja pojawic się dwie kreski jest lekko przesunięta i gdy pilniczkiem ją naprostowałam to zauwazyłam drugą kreseczkę ale była taka jakby mokra chyba.. więc nie wiem czy ta "karteczka" jakoś za bardzo nie przesuneła sie na siuski i wynik moze byc nie wazny? Ojeeeejjj chyba boję się cieszyc :) dla pewnosci jutro pognam do sklepu po kolejny test :)
Polecam bobo test żółty :)

No dziewczyny czekałam juz przed gabinetem. Jeszcze trochę i będę wchodzić. Ale się denerwuje czy wszystko jest dobrze. Serce mi chyba wyskoczy z orbity masakra [emoji46][emoji46]

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No tak ale woleliśmy, żeby dowiedziała się dziś od dzieci a nie w taki sposób. Moje stosunki z byłą M? Są poprawne. Jest ode mnie starsza o 10 lat więc ciężko mówić o jakimś koleżeństwie szczególnie teraz gdy już nie pracujemy razem.

Szczerze To decydujac sie na kogos kto jest po przejsciach typu JuZ byl zonaty i ma dzieci ... nie powinno sie szukac problemu , powinno sie zyc w zgodzie
To ze sie dowiedziala to co z tego ;)? A pamietaj ze wina na bank nie lezy tylko Po stronie ex zony ze zwiazek sie nie powiodl im bo czastka jego winy tez jest , a on bedac ok nie powinien zle mowic o matce jego dzieci jakakolwiek ona jest zdzira to ojciec powinien zawsze o niej dobrze mowic

Nie bad zla , bedziecie miec wspolne dzidzi i mysl tylko o twoim szczesciu a nie mysl o bzdurach typu ex zona dowiedziala sie od innych .... Itd itd ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry