reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Kurcze, dużo sobie wzięłaś na głowę w tej końcówce... na pewno będziesz miała satysfakcję jak ogarniesz, ale żebyś dała rade w ogóle dotrwać...! [emoji33][emoji33] Najgorzej, ze jak napisałaś ze związkiem średnio [emoji53] bo jednak w takich chwilach facet to duże oparcie.. M. Pomimo choroby jednak nie daje mi powodów do martwienia się i mimo wszystko staramy się jakoś optymistycznie patrzeć... kochana teraz z opcjami awaryjnym najtrudniej niestety :( taki średni moment na wymyślenie czegoś mądrego...
Kurcze, całą ciążę tak tyram i już powoli przestaję mieć energię. Właśnie mi się zaczęły projekty przesuwać i sobie przypomniałam, że poprzednio rodziłam 3 tyg przed terminem, więc tego czas jeszcze mniej realnie może być. No i niestety, liczę się z tym, że mogę zostać sama z dwójką maluchów, a że w związku się sypie między innymi przez tę nieplanowaną ciąże, to nawet nie próbuję oczekiwać wsparcia.

reklama
Btw, macie jakiś sprawdzony sklep meblowy, który ma fajne kanapy? Szukam narożnika i jakoś nie mogę trafić na nic fajnego.

Kurcze, całą ciążę tak tyram i już powoli przestaję mieć energię. Właśnie mi się zaczęły projekty przesuwać i sobie przypomniałam, że poprzednio rodziłam 3 tyg przed terminem, więc tego czas jeszcze mniej realnie może być. No i niestety, liczę się z tym, że mogę zostać sama z dwójką maluchów, a że w związku się sypie między innymi przez tę nieplanowaną ciąże, to nawet nie próbuję oczekiwać wsparcia.
kurcze... nieplanowana chyba przez oboje nie ? u mnie tez tak ale odpowiedzialnosc wspolna...

Aga, a nie da się połączyć tego czekoladowego placka z orzechowym? Jeden taki, drugi taki i czymś przełożyć? :) Chyba że to zupełnie inne rodzaje ciasta są..?
Może zrób pasta al forno- tak jak lasagne, ale z makaronem zapiekaną?
połączyć się nie da, bo ciasto zupełnie inne, ale coś wymyślę...
Ale pasta al forno to super pomysł - O na pewno się ucieszy ;)
Dzięki za pomysł [emoji8]

Muszę iść do kuchni, ale chwilowo ciężko... :(
Zszyłam torbę, została tylko lamówka do przyszycia jutro, ale musiałam się położyć, i usnęłam.. I nie umiem się zebrać.... [emoji15]

reklama
Btw, macie jakiś sprawdzony sklep meblowy, który ma fajne kanapy? Szukam narożnika i jakoś nie mogę trafić na nic fajnego.
Niestety...
Mam bardzo dobrą i sprawdzoną firmę, robią na zamówienie, ceny bardzo fajne, poprzedni narożnik wytrzymał kilkanaście lat, mechanizm składania itd nie do zdarcia, część rodziny też tam kupiła, i wszyscy zadowoleni, ale firma dość lokalna.... Jak O wróci, to zapytam, czy kojarzy, żeby mieli stronę i sprzedawali też na odległość, bo Śląsk to jednak zdecydowanie nie twoja działka..... [emoji15]

Do góry