martaaa515
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja cukru tez unikam , weglowodany ograniczam bardzo ... nie sadze by mieso tuczylo to, ze szkodzi zdrowiu to sie zgodzePo porodzie schudniesz - woda zejdzie, a kg bardzo szybko wyciągnie mały ssak
A jak to robimy - cóż, w moim wypadku prosto - jestem wege i nie jem słodyczy, nic co zawiera cukier, podstawą są warzywa i owoce, plus orzechy itd... poza tym prawie nie wychodzę z domu, wiec nie ma co w razie czego kusić [emoji23]
A jak mam na coś ochotę, to najprościej to po prostu zrobić w domu, bez konieczności czekania, aż O pojedzie do sklepu, itd.... [emoji6]
PS. Właśnie weszłam na wagę - pokazała niecałe 68kg.. Zaczynałam z 63kg (ale pomiar rano) przy rozmiarze XS, więc jestem ok 5kg na plusie... Ale zobaczę we wtorek na wizycie, bo wizyty mam rano, a moja domowa waga niestety nie jest najdokładniejsza....
Ale pewnie do jakiś 73-75 przed porodem dojdę...
czekam na duzy spadek wagowyBiorę od razu
FaaaajnyDzisiejszy zakup [emoji4]Zobacz załącznik 853786
Mięso nie tuczy, ale bez mięsa odpadają wszystkie kebaby, wizyty w macku, hoddogi itd [emoji6]ja cukru tez unikam , weglowodany ograniczam bardzo ... nie sadze by mieso tuczylo [emoji14] to, ze szkodzi zdrowiu to sie zgodze
Oj tam oj tam, ogarniesz! Ogarnęłaś remont, przeprowadzkę- to torby nie oganriesz??
Osz kurde, przygotowana jesteś nawet z tymi monetami I pamiętaj, SUSZARKA...!! :*
Koleguj się no...! Ale ja startowo ważyłam ponad 60 i przyrzekam, że jak czegoś chcę to sobie nie odmawiam, jak idziemy do knajpy wieczorem, albo M. akurat robi makaron i mam na niego ochotę to zjem ale z drugiej strony pamiętaj że ja już STARSZA jestem [emoji14] więc ze zrzucaniem będzie trudniej [emoji14] Ale fakt, piję też pokrzywę i chodzę czasami na jakiś masaż, to mi się woda tak nie zatrzymuje też.
Ja muszę właśnie odebrać z OYSHO paczkę, czeka już ze 2 tyg... Wzięłam M-ki, pytanie czy będą dobre
:* :* :*
Byliśmy w Ikei, ale z facetem to pół funu, nie interesują go świeczniki, kwiatki, ramki itp.. muszę pojechać drugi raz z siostrą Ale ważne że mamy 2 komody plus jakieś pudełka, segregatory do szuflad, 2 nowe patelnie itp No i zjadłam hot doga A jeszcze piekli przed wejściem kiełbę... i sprzedawali gofry... Mmmmm zdecydowanie muszę tam pojechać na głodnego
kochana kebaba w zyciu nie jadlam , zadnych takich dobroci i rodzine musztrujeMięso nie tuczy, ale bez mięsa odpadają wszystkie kebaby, wizyty w macku, hoddogi itd [emoji6]
A co do zdrowia - dlatego zostałam wege, bo po mięsie się dużo gorzej czułam i gorzej się biegało
Miałam tą matę przy mojej dwójce. Trzeciego nie było w planach więc się po byłam. Znów muszę kupićDzisiejszy zakup [emoji4]Zobacz załącznik 853786
Podam adres. Podeślesz?czekam na duzy spadek wagowy
Dokładnie, jak potrzebuje, to niech odkłada, a my się będziemy martwić późniejJa jak pójdzie tak dalej to może nawet 8 z przodu się pojawi ?[emoji16] Ale to nic jak organizm potrzebuje to niech odklada[emoji4]