reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzisiejszy zakup [emoji4]
IMAG0832.jpg

Załączniki

• IMAG0832.jpg
    IMAG0832.jpg
    61,5 KB · Wyświetleń: 362
reklama
Po porodzie schudniesz - woda zejdzie, a kg bardzo szybko wyciągnie mały ssak ;)

A jak to robimy - cóż, w moim wypadku prosto - jestem wege i nie jem słodyczy, nic co zawiera cukier, podstawą są warzywa i owoce, plus orzechy itd... poza tym prawie nie wychodzę z domu, wiec nie ma co w razie czego kusić [emoji23]
A jak mam na coś ochotę, to najprościej to po prostu zrobić w domu, bez konieczności czekania, aż O pojedzie do sklepu, itd.... [emoji6]

PS. Właśnie weszłam na wagę - pokazała niecałe 68kg.. Zaczynałam z 63kg (ale pomiar rano) przy rozmiarze XS, więc jestem ok 5kg na plusie... Ale zobaczę we wtorek na wizycie, bo wizyty mam rano, a moja domowa waga niestety nie jest najdokładniejsza....
Ale pewnie do jakiś 73-75 przed porodem dojdę...
ja cukru tez unikam , weglowodany ograniczam bardzo ... nie sadze by mieso tuczylo :p to, ze szkodzi zdrowiu to sie zgodze ;)

ja cukru tez unikam , weglowodany ograniczam bardzo ... nie sadze by mieso tuczylo [emoji14] to, ze szkodzi zdrowiu to sie zgodze ;)
Mięso nie tuczy, ale bez mięsa odpadają wszystkie kebaby, wizyty w macku, hoddogi itd [emoji6]
A co do zdrowia - dlatego zostałam wege, bo po mięsie się dużo gorzej czułam i gorzej się biegało ;)

Oj tam oj tam, ogarniesz! :tak: Ogarnęłaś remont, przeprowadzkę- to torby nie oganriesz?? :D

Osz kurde, przygotowana jesteś nawet z tymi monetami :D I pamiętaj, SUSZARKA...!! :D :*

Koleguj się no...! :) Ale ja startowo ważyłam ponad 60 :( i przyrzekam, że jak czegoś chcę to sobie nie odmawiam, jak idziemy do knajpy wieczorem, albo M. akurat robi makaron i mam na niego ochotę to zjem :tak: ale z drugiej strony pamiętaj że ja już STARSZA jestem [emoji14] więc ze zrzucaniem będzie trudniej [emoji14] Ale fakt, piję też pokrzywę i chodzę czasami na jakiś masaż, to mi się woda tak nie zatrzymuje też.

Ja muszę właśnie odebrać z OYSHO paczkę, czeka już ze 2 tyg... Wzięłam M-ki, pytanie czy będą dobre :baffled:

:* :* :*

Byliśmy w Ikei, ale z facetem to pół funu, nie interesują go świeczniki, kwiatki, ramki itp.. muszę pojechać drugi raz z siostrą :D Ale ważne że mamy 2 komody plus jakieś pudełka, segregatory do szuflad, 2 nowe patelnie itp :) No i zjadłam hot doga:rolleyes2: A jeszcze piekli przed wejściem kiełbę... i sprzedawali gofry... Mmmmm zdecydowanie muszę tam pojechać na głodnego :tak::tak:

To ja do Ikei tylko z mężem ;) na wizyty z mamą itd brakuje cierpliwości [emoji23]
Wchodzimy z listą zakupów ułożonych po kolei działami, wkładamy do wózka, wychodzimy [emoji23]

Mięso nie tuczy, ale bez mięsa odpadają wszystkie kebaby, wizyty w macku, hoddogi itd [emoji6]
A co do zdrowia - dlatego zostałam wege, bo po mięsie się dużo gorzej czułam i gorzej się biegało ;)
kochana kebaba w zyciu nie jadlam , zadnych takich dobroci i rodzine musztruje :D
z dziecmi nie wszystko wychodzi ale z mezem pilnujemy sie bardzo ....
nie jestesmy zbyt sportowi to niestety nasza wada ale co do diety to sie staramy :D

reklama
Ja jak pójdzie tak dalej to może nawet 8 z przodu się pojawi ?[emoji16] Ale to nic jak organizm potrzebuje to niech odklada[emoji4]
Dokładnie, jak potrzebuje, to niech odkłada, a my się będziemy martwić później ;)

Właśnie myślę, co mam zrobić...
Na pewno żurek z klopsikami, no i mam ochotę na ciasto, ale O miałby ochotę na orzechowe, ja na czekoladowe... I tak myślę, czy zrobić oba, czy nie wiem które...
No i jakaś pizza albo zapiekanka za mną chodzi... Albo lasagne ze szpinakiem... Hmmm, trudny wybór....

Do góry