reklama
arona
Fanka BB :)
nie ma sprawedliwosci na tym swiecie
chetnie oddam chociaz z 5 kg ...Karla to ja Ciebie dobiję jeszcze bardziej. Wyjściowa 53kg,w tej chwili 55.
Choć chciałabym więcej, ale coś mi nie idzie.
nie ma sprawedliwosci na tym swiecie
chetnie oddam chociaz z 5 kg ...
Biorę od razu
Po porodzie schudniesz - woda zejdzie, a kg bardzo szybko wyciągnie mały ssakJak wy to robicie ????
Mam dolaaaa a ja wogole czuje presję bo po prodzie musze wrócić do robienia zdj w sklepie a tam wszystko w rozmiarze s
A jak to robimy - cóż, w moim wypadku prosto - jestem wege i nie jem słodyczy, nic co zawiera cukier, podstawą są warzywa i owoce, plus orzechy itd... poza tym prawie nie wychodzę z domu, wiec nie ma co w razie czego kusić [emoji23]
A jak mam na coś ochotę, to najprościej to po prostu zrobić w domu, bez konieczności czekania, aż O pojedzie do sklepu, itd.... [emoji6]
PS. Właśnie weszłam na wagę - pokazała niecałe 68kg.. Zaczynałam z 63kg (ale pomiar rano) przy rozmiarze XS, więc jestem ok 5kg na plusie... Ale zobaczę we wtorek na wizycie, bo wizyty mam rano, a moja domowa waga niestety nie jest najdokładniejsza....
Ale pewnie do jakiś 73-75 przed porodem dojdę...
Onaszczesliwa2018
Słońce a mogłabyś wrzucić ten link do zakupowego żeby się niezapodzial?Ja przez internet. Czesto zamawiam u tego sprzedawcy Link do: Przedmioty użytkownika aptekawrynku - Allegro.pl
SzczęśliwaCiężarna
Dziewczynki a czy któraś z Was stosowala kiedykolwiek silikonowe osłonki na piersi ?
ani_anita
Karla, nie dołuj się, ja też przytyłam koło dyszki, w podobnym zakresie zresztą... nie ma się co stresować.Jak wy to robicie ????
Mam dolaaaa a ja wogole czuje presję bo po prodzie musze wrócić do robienia zdj w sklepie a tam wszystko w rozmiarze s
SzczęśliwaCiężarna
Ty to chociaż wiadomo dlaczego [emoji1][emoji1] nie jesz tego co dla nas jest najpyszniejsze więc nie jesteś na celowniku [emoji16][emoji16] gorzej jak ktoś wpierdziela pysznośc i tak mało przybrał [emoji23][emoji1][emoji1]To ja się nie odzywam
Onaszczesliwa2018
Ja jak pójdzie tak dalej to może nawet 8 z przodu się pojawi ?[emoji16] Ale to nic jak organizm potrzebuje to niech odklada[emoji4]Po porodzie schudniesz - woda zejdzie, a kg bardzo szybko wyciągnie mały ssak
A jak to robimy - cóż, w moim wypadku prosto - jestem wege i nie jem słodyczy, nic co zawiera cukier, podstawą są warzywa i owoce, plus orzechy itd... poza tym prawie nie wychodzę z domu, wiec nie ma co w razie czego kusić [emoji23]
A jak mam na coś ochotę, to najprościej to po prostu zrobić w domu, bez konieczności czekania, aż O pojedzie do sklepu, itd.... [emoji6]
PS. Właśnie weszłam na wagę - pokazała niecałe 68kg.. Zaczynałam z 63kg (ale pomiar rano) przy rozmiarze XS, więc jestem ok 5kg na plusie... Ale zobaczę we wtorek na wizycie, bo wizyty mam rano, a moja domowa waga niestety nie jest najdokładniejsza....
Ale pewnie do jakiś 73-75 przed porodem dojdę...
reklama
Ja nie mam dla siebie NIC... I nawet nie wiem co muszę mieć
.. Osioł
Oj tam oj tam, ogarniesz! Ogarnęłaś remont, przeprowadzkę- to torby nie oganriesz??
Ja kupiłam dwie koszule do karmienia, szlafrok, japonki pod prysznic, majtki siatkowane wielorazowe 2 sztuki, wkladki laktacyjne, podkłady pod pupę żeby nie zapaskudzic prześcieradła i te podkłady do majtek [emoji39] jeszcze chce kupić mini mydlo, szampon i odżywkę w Rossmannie żeby nie nosić dużych niepotrzebnie bo i ta masc na sutki ... I myślę, że to chyba najważniejsze [emoji39] si przed porodem z 20zl rozmienie na 2zl i 1zl żeby mieć do automatów z jedzeniem, piciem czy tv [emoji39]
Osz kurde, przygotowana jesteś nawet z tymi monetami I pamiętaj, SUSZARKA...!! :*
Ile k...wa???? 5.3 kg nie koleguje się z tobą [emoji23]
Koleguj się no...! Ale ja startowo ważyłam ponad 60 i przyrzekam, że jak czegoś chcę to sobie nie odmawiam, jak idziemy do knajpy wieczorem, albo M. akurat robi makaron i mam na niego ochotę to zjem ale z drugiej strony pamiętaj że ja już STARSZA jestem więc ze zrzucaniem będzie trudniej Ale fakt, piję też pokrzywę i chodzę czasami na jakiś masaż, to mi się woda tak nie zatrzymuje też.
Ja to nawet koszuli nie mam do karmienia [emoji14] tak więc jak tylko przyjdzie przelew z zusu zamawiam wszystko na necie [emoji14] z dostawą pod drzwi [emoji14]
Ja muszę właśnie odebrać z OYSHO paczkę, czeka już ze 2 tyg... Wzięłam M-ki, pytanie czy będą dobre
Ja tym bardziej[emoji6] No mogla tego nie pisac, co nie?[emoji23]
:* :* :*
Byliśmy w Ikei, ale z facetem to pół funu, nie interesują go świeczniki, kwiatki, ramki itp.. muszę pojechać drugi raz z siostrą Ale ważne że mamy 2 komody plus jakieś pudełka, segregatory do szuflad, 2 nowe patelnie itp No i zjadłam hot doga A jeszcze piekli przed wejściem kiełbę... i sprzedawali gofry... Mmmmm zdecydowanie muszę tam pojechać na głodnego
Podziel się: