reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jak wy to robicie ????
Mam dolaaaa a ja wogole czuje presję bo po prodzie musze wrócić do robienia zdj w sklepie a tam wszystko w rozmiarze s

reklama
Jak wy to robicie ????
Mam dolaaaa a ja wogole czuje presję bo po prodzie musze wrócić do robienia zdj w sklepie a tam wszystko w rozmiarze s
Po porodzie schudniesz - woda zejdzie, a kg bardzo szybko wyciągnie mały ssak ;)

A jak to robimy - cóż, w moim wypadku prosto - jestem wege i nie jem słodyczy, nic co zawiera cukier, podstawą są warzywa i owoce, plus orzechy itd... poza tym prawie nie wychodzę z domu, wiec nie ma co w razie czego kusić [emoji23]
A jak mam na coś ochotę, to najprościej to po prostu zrobić w domu, bez konieczności czekania, aż O pojedzie do sklepu, itd.... [emoji6]

PS. Właśnie weszłam na wagę - pokazała niecałe 68kg.. Zaczynałam z 63kg (ale pomiar rano) przy rozmiarze XS, więc jestem ok 5kg na plusie... Ale zobaczę we wtorek na wizycie, bo wizyty mam rano, a moja domowa waga niestety nie jest najdokładniejsza....
Ale pewnie do jakiś 73-75 przed porodem dojdę...

Po porodzie schudniesz - woda zejdzie, a kg bardzo szybko wyciągnie mały ssak ;)

A jak to robimy - cóż, w moim wypadku prosto - jestem wege i nie jem słodyczy, nic co zawiera cukier, podstawą są warzywa i owoce, plus orzechy itd... poza tym prawie nie wychodzę z domu, wiec nie ma co w razie czego kusić [emoji23]
A jak mam na coś ochotę, to najprościej to po prostu zrobić w domu, bez konieczności czekania, aż O pojedzie do sklepu, itd.... [emoji6]

PS. Właśnie weszłam na wagę - pokazała niecałe 68kg.. Zaczynałam z 63kg (ale pomiar rano) przy rozmiarze XS, więc jestem ok 5kg na plusie... Ale zobaczę we wtorek na wizycie, bo wizyty mam rano, a moja domowa waga niestety nie jest najdokładniejsza....
Ale pewnie do jakiś 73-75 przed porodem dojdę...
Ja jak pójdzie tak dalej to może nawet 8 z przodu się pojawi ?[emoji16] Ale to nic jak organizm potrzebuje to niech odklada[emoji4]

reklama
Ja nie mam dla siebie NIC... I nawet nie wiem co muszę mieć
.. Osioł

Oj tam oj tam, ogarniesz! :tak: Ogarnęłaś remont, przeprowadzkę- to torby nie oganriesz?? :D

Ja kupiłam dwie koszule do karmienia, szlafrok, japonki pod prysznic, majtki siatkowane wielorazowe 2 sztuki, wkladki laktacyjne, podkłady pod pupę żeby nie zapaskudzic prześcieradła i te podkłady do majtek [emoji39] jeszcze chce kupić mini mydlo, szampon i odżywkę w Rossmannie żeby nie nosić dużych niepotrzebnie :) bo i ta masc na sutki ... I myślę, że to chyba najważniejsze [emoji39] si przed porodem z 20zl rozmienie na 2zl i 1zl żeby mieć do automatów z jedzeniem, piciem czy tv [emoji39]

Osz kurde, przygotowana jesteś nawet z tymi monetami :D I pamiętaj, SUSZARKA...!! :D :*

Ile k...wa???? 5.3 kg nie koleguje się z tobą [emoji23]

Koleguj się no...! :) Ale ja startowo ważyłam ponad 60 :( i przyrzekam, że jak czegoś chcę to sobie nie odmawiam, jak idziemy do knajpy wieczorem, albo M. akurat robi makaron i mam na niego ochotę to zjem :tak: ale z drugiej strony pamiętaj że ja już STARSZA jestem :p więc ze zrzucaniem będzie trudniej :p Ale fakt, piję też pokrzywę i chodzę czasami na jakiś masaż, to mi się woda tak nie zatrzymuje też.

Ja to nawet koszuli nie mam do karmienia [emoji14] tak więc jak tylko przyjdzie przelew z zusu zamawiam wszystko na necie [emoji14] z dostawą pod drzwi [emoji14]

Ja muszę właśnie odebrać z OYSHO paczkę, czeka już ze 2 tyg... Wzięłam M-ki, pytanie czy będą dobre :baffled:

Ja tym bardziej[emoji6] No mogla tego nie pisac, co nie?[emoji23]

:* :* :*

Byliśmy w Ikei, ale z facetem to pół funu, nie interesują go świeczniki, kwiatki, ramki itp.. muszę pojechać drugi raz z siostrą :D Ale ważne że mamy 2 komody plus jakieś pudełka, segregatory do szuflad, 2 nowe patelnie itp :) No i zjadłam hot doga:rolleyes2: A jeszcze piekli przed wejściem kiełbę... i sprzedawali gofry... Mmmmm zdecydowanie muszę tam pojechać na głodnego :tak::tak:

Do góry