reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ech... Zachciało mi się wpuszczanych kieszeni w torbie, i zajęły mi 5h [emoji33] a jeszcze trochę fastrygi do usunięcia, ale to później...
Dzisiaj jeszcze całość zszyję i doszyję uszy, a na jutro tylko lamówka zostanie..
Ale już mi się dzisiaj nie chce... Poszłabym na balkon poczytać, ale muszę najpierw to zszyć, a potem wziąć się za zupę, ciasto....
Jak mi się nic nie chce.....

reklama
Ech... Zachciało mi się wpuszczanych kieszeni w torbie, i zajęły mi 5h [emoji33] a jeszcze trochę fastrygi do usunięcia, ale to później...
Dzisiaj jeszcze całość zszyję i doszyję uszy, a na jutro tylko lamówka zostanie..
Ale już mi się dzisiaj nie chce... Poszłabym na balkon poczytać, ale muszę najpierw to zszyć, a potem wziąć się za zupę, ciasto....
Jak mi się nic nie chce.....
Matko a ja tylko leżę idę siku coś do picia leżę i tak wkołko [emoji33] podziwiam

Oka piękne łóżeczko brawo ty chyba zostałaś bohaterem domu [emoji4]

Co do wagi ja startowałam 56 kg teraz mam 67kg i nie chce przekroczyć 70...
a mam 160cm wiec u mnie nawet 100g widać

Co do pokrzywy widzicie jak cuda działa oamietam ze ja to zapoczątkowałam [emoji23] a każda się obawiała ze w ciazy nie wolno czuje się dumna [emoji23]
ja mam jakas mieszanke z pokrzywa , nie dziala , zostaje mi witamina d i olewka...

Niby sporo ale jednak mało, ale lista już jest, kosmetyczną listę też już ogarniam jeszcze znaleźć czas żeby pojechać po wózek, łóżeczko, wanienkę i leżaczek [emoji848][emoji848] kupujecie przewijak czy raczej zbędny?
Ja tak, tali nakladany na lozeczko. Przyda mi sie tez w laziece po kapieli. Jak dla mbie to akurat rzecz niezbedna[emoji3]

A ja się zastanawiam czy jak ma się w mieście apteke Gemini i jest tańsza niż inne to czy internetowo jest jeszcze taniej?
Nie wiem jak w Gemini, ale ja leki zawsze zamawuam w DOZ przrz internet z odbiorem w aptece i wiele rzeczy jest taniej. Poza tym prxy wiekszym zamowieniu latwiej w domu na spokojnie wszystko skompletowac niz w aptece tyle czasu stac[emoji6]

Oka piękne łóżeczko brawo ty chyba zostałaś bohaterem domu [emoji4]

Co do wagi ja startowałam 56 kg teraz mam 67kg i nie chce przekroczyć 70...
a mam 160cm wiec u mnie nawet 100g widać

Co do pokrzywy widzicie jak cuda działa oamietam ze ja to zapoczątkowałam [emoji23] a każda się obawiała ze w ciazy nie wolno czuje się dumna [emoji23]
No tylko na mbie nic nie dziala[emoji53]

reklama
Do góry