reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

cyferka z przodu wyglada inaczej przy wyzszych cyferkach wzrostowych :pja mam biedne 166 cm...
Co sie dzialo z cisnieniem ?:(
Ja mam nie wiele mniej biedne 169...
Miałam skok i to taki super wysoki. Gin mi napisała, że mam wziąć dodatkową tabletkę, jak nie pomoże jechac od razu do szpitala. Ja wgl nie gotowa, nie spakowana, Ł jakby został sam w domu to nie wiem jakbym mi potem torbę młodego spakował.
Teraz rano jest ok, ale ja własnie takie skoki mam wieczorem, nie wiem z czego to wynika...

reklama
witam !
Wszystkie chyba dobrze spaly tej nocy skoro jeszcze cisza :D
Ja tez nawet zasnelam po zgagowo ognistym wieczorze , przy myciu zebow sytuacja siegnela zenitu , wydalilam te kwasy i powoli sie uspokoilo uff ...
Dobrego dnia wszystkim :)

Dzien dobry wszystkim!

Tez mam straszny problem ze zgaga, mam nawet Gaviscon na szafce obok łóżka a drugi nosze w torebce bo mam zgagę po prostu cały czas:baffled:

Ja mam nie wiele mniej biedne 169...
Miałam skok i to taki super wysoki. Gin mi napisała, że mam wziąć dodatkową tabletkę, jak nie pomoże jechac od razu do szpitala. Ja wgl nie gotowa, nie spakowana, Ł jakby został sam w domu to nie wiem jakbym mi potem torbę młodego spakował.
Teraz rano jest ok, ale ja własnie takie skoki mam wieczorem, nie wiem z czego to wynika...
kurcze to faktycznie niedobrze... pakuj moze jak bedzie gotowa to sie nie przyda ;) trzymam kciuki !
kiedy kolejna kontrola bialka w moczu?

Heja!
Do wagi w ciąży to się nie będę wypowiadać, bo niektóre z Was dołuje 7 z przodu a ja z przodu zobaczyłam już 9. Czuję się fatalnie w moim ciele i cieszę się że już bliżej niż dalej. Ale na drugie chyba nie prędko się zdecyduje....
Po wczorajszej wieczornej akcji z ciśnieniem jestem mniej spokojna. Czekam aż mój książe wstanie bo trzeba mi zdjąć torbę z szafy i pakuję ją do szpitala. Z racji tego że to juz 32 tydzień wrzuce tez rzeczy na po porodzie typu majtki poporodowe, krem na brodawki itp. Popołudniu spakuję torbę dla młodego. Chcę najdalej do czwartku mieć juz wszystko gotowe w domu, jeszcze muszę tylko zamówić materacyk i zasłonki do jego pokoju. No i fotelik ale to czekamy na nowe auto i nim podjedziemy do sklepu bo trzeba dopasować.
Miłego dnia! :)

Współczuje problemów z ciśnieniem, napewno będziesz spokojniejsza jak torby beda spakowane :)

reklama
Do góry