reklama
Veraska
Fanka BB :)
Nie myśl teraz o tym. Najważniejsze żeby dziecko było zdrowe i żebyś Ty dobrze się czuła.Ja jakos mam watpliwosci co do tego lecenia ....
Ale faktycznie, to ja teraz trochę kontroluję się i staram nie objadać żeby za dużo nie dowalić do pieca :-)
Onaszczesliwa2018
Będę Cię zmuszać do treningów i diety chyba że Twoje dzieciątko mnie wyreczy [emoji23] do następnego lat a będziesz jak top model gwarantuje [emoji1] a teraz głowy tym sobie niezaprzataj [emoji5] [emoji16]Ja jakos mam watpliwosci co do tego lecenia ....
arona
uwazam a mimo to ... wiesz ja starsza jestem, metabolizm juz nie ten, moze byc ciezko po ...Nie myśl teraz o tym. Najważniejsze żeby dziecko było zdrowe i żebyś Ty dobrze się czuła.
Ale faktycznie, to ja teraz trochę kontroluję się i staram nie objadać żeby za dużo nie dowalić do pieca :-)
na dodatek obawiam sie, ze ginka powie, ze za duzo tyje a bardziej ogarnaiczyc sie przy tym glodzie nie dam rady ta 7 z przodu depresyna
nie moge przesadzic bo potem trzeba miec sile i sprawnosc do malucha a nadwaga i bol kregoslupa temu nie sluza
przy karmieniu tez pamietam glod ciagle
witam !
Wszystkie chyba dobrze spaly tej nocy skoro jeszcze cisza
Ja tez nawet zasnelam po zgagowo ognistym wieczorze , przy myciu zebow sytuacja siegnela zenitu , wydalilam te kwasy i powoli sie uspokoilo uff ...
Dobrego dnia wszystkim
Jaki piękny opis...! Dzień dobry!
Nie myśl teraz o tym. Najważniejsze żeby dziecko było zdrowe i żebyś Ty dobrze się czuła.
Popieram, tez tak mam... właśnie za chwile stanę na wagę po powrocie z Włoch [emoji85][emoji87]
Edit: przez 12 dni 1.7 kg [emoji849] odpalam jeszcze pokrzywe i sprawdzę jutro
arona
ile nabralas do tej pory?Popieram, tez tak mam... właśnie za chwile stanę na wagę po powrocie z Włoch [emoji85][emoji87]
Onaszczesliwa2018
SmacznegoMiłego dnia wszystkim,
zmykam póki co na śniadanko ;-)
ile nabralas do tej pory?
Od wagi startowej 5.3 kg na plusie.
Ale na początku schudłam 2 kg. Wróciły mi i właśnie później dobiło 5.3
reklama
Onaszczesliwa2018
Haha wy jesteście dobre [emoji16] ja co idę na wizytę to praktycznie tyle mam na plusie [emoji1]Popieram, tez tak mam... właśnie za chwile stanę na wagę po powrocie z Włoch [emoji85][emoji87]
Edit: przez 12 dni 1.7 kg [emoji849] odpalam jeszcze pokrzywe i sprawdzę jutro
Podziel się: