reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Heja!
Do wagi w ciąży to się nie będę wypowiadać, bo niektóre z Was dołuje 7 z przodu a ja z przodu zobaczyłam już 9. Czuję się fatalnie w moim ciele i cieszę się że już bliżej niż dalej. Ale na drugie chyba nie prędko się zdecyduje....
Po wczorajszej wieczornej akcji z ciśnieniem jestem mniej spokojna. Czekam aż mój książe wstanie bo trzeba mi zdjąć torbę z szafy i pakuję ją do szpitala. Z racji tego że to juz 32 tydzień wrzuce tez rzeczy na po porodzie typu majtki poporodowe, krem na brodawki itp. Popołudniu spakuję torbę dla młodego. Chcę najdalej do czwartku mieć juz wszystko gotowe w domu, jeszcze muszę tylko zamówić materacyk i zasłonki do jego pokoju. No i fotelik ale to czekamy na nowe auto i nim podjedziemy do sklepu bo trzeba dopasować.
Miłego dnia! :)

Co ile masz te wizyty ? ile juz nazbieralas ?
Ja sie waze w domu ,rano, przed sniadaniem, u gina wydaje mi sie bez sensu, ubranie, picie, jedzenie, niewiarygodne wyniki :D
Haha najpierw 5kg schudłam bo pierwsze 3mce przyprawialy mnie o mdłości i wymioty nawet od wody czy herbaty[emoji16] później waga stała a teraz od paru dobrych tyg to co idę to 1.5 -2 na plusie a wizyty średnio mam co 2 tyg [emoji16]

Heja!
Do wagi w ciąży to się nie będę wypowiadać, bo niektóre z Was dołuje 7 z przodu a ja z przodu zobaczyłam już 9. Czuję się fatalnie w moim ciele i cieszę się że już bliżej niż dalej. Ale na drugie chyba nie prędko się zdecyduje....
Po wczorajszej wieczornej akcji z ciśnieniem jestem mniej spokojna. Czekam aż mój książe wstanie bo trzeba mi zdjąć torbę z szafy i pakuję ją do szpitala. Z racji tego że to juz 32 tydzień wrzuce tez rzeczy na po porodzie typu majtki poporodowe, krem na brodawki itp. Popołudniu spakuję torbę dla młodego. Chcę najdalej do czwartku mieć juz wszystko gotowe w domu, jeszcze muszę tylko zamówić materacyk i zasłonki do jego pokoju. No i fotelik ale to czekamy na nowe auto i nim podjedziemy do sklepu bo trzeba dopasować.
Bardzo dobry pomysł [emoji4]

Heja!
cyferka z przodu wyglada inaczej przy wyzszych cyferkach wzrostowych :pja mam biedne 166 cm...
Co sie dzialo z cisnieniem ?:(

reklama
A na plusie w sumie to mam chyba z 11.5 o ile się niemyle [emoji16]
ja w pierwszej ciazy zupelnie nie mialam apetytu, wymiotowalam i poszlam rodzic z+1 kg ale wtedy startowalam z nadwaga .
w drugiej - 7 w pierwszym trymestrze a do porodu + 12
teraz chyba pobije rekordy :p a staram sie jak nigdy....

Do góry