reklama
Margana
Fanka BB :)
To super, ze wszystko ok! I ze lekarz spoko[emoji5]Po wizycie ok, lekarz jak mnie zobaczył to się ucieszył że wróciłam. Pamiętał mnie z poprzedniej ciazy
Kolejna wizyta za 2 Tygodnie, żeby zrobić prenatalne ostatnie. Jasiu też ok, poprosiłam żeby sprawdził to serduszko, żebym się tak nie bała przed echem. Mówił że na tyle co mu sprzęt pozwala to widzi że jest spoko. Na następną wizytę już mam iść do innej przychodni do niego bo tam ma lepsze sprzęty itd.
Onaszczesliwa2018
superPo wizycie ok, lekarz jak mnie zobaczył to się ucieszył że wróciłam. Pamiętał mnie z poprzedniej ciazy
Kolejna wizyta za 2 Tygodnie, żeby zrobić prenatalne ostatnie. Jasiu też ok, poprosiłam żeby sprawdził to serduszko, żebym się tak nie bała przed echem. Mówił że na tyle co mu sprzęt pozwala to widzi że jest spoko. Na następną wizytę już mam iść do innej przychodni do niego bo tam ma lepsze sprzęty itd.
arona
witam !
Wszystkie chyba dobrze spaly tej nocy skoro jeszcze cisza
Ja tez nawet zasnelam po zgagowo ognistym wieczorze , przy myciu zebow sytuacja siegnela zenitu , wydalilam te kwasy i powoli sie uspokoilo uff ...
Dobrego dnia wszystkim
Ja tez nawet zasnelam po zgagowo ognistym wieczorze , przy myciu zebow sytuacja siegnela zenitu , wydalilam te kwasy i powoli sie uspokoilo uff ...
Dobrego dnia wszystkim
Agatka29
Współczuję zgagi ja właśnie zjadłam jajecznicę jestem zaspokojona bo głodna wstałam jak wilk narazie zgagę miałam parę razy ,m ma że mnie ominiewitam !
Dobrego dnia wszystkim
Onaszczesliwa2018
O jejku ale dobrze że potem udało Ci się zasnąć. . Spokojnego dniawitam !
Dobrego dnia wszystkim
Veraska
Też i twarz okrągła i nogi puchną. Też dobijam 10plus, ale nie martwię się ani trochę. Po porodzie same kg będą lecieć..:-)uroki ciazy ,prawda ?
tak samo jak ten wilczy glod
zauwazylam tez nabrzmiale nogi i twarz buuu ... a na wadze juz prawie dycha na plusie
wam tez zaokraglilo buzki ? kurcze poki tylko brzuch rosl lepiej ten przyrost znosilam ...
Ostatnia edycja:
Onaszczesliwa2018
Przestań mamuska wszystko zleci po ciazyuroki ciazy ,prawda ?
tak samo jak ten wilczy glod
zauwazylam tez nabrzmiale nogi i twarz buuu ... a na wadze juz prawie dycha na plusie
wam tez zaokraglilo buzki ? kurcze poki tylko brzuch rosl lepiej ten przyrost znosilam ...
reklama
arona
Ja jakos mam watpliwosci co do tego lecenia ....Też i twarz okrągła i nogi puchną. Też dobijam 10plus, ale nie martwię się ani trochę. Po porodzie same kg będą lecieć..:-)
Podziel się: