reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Po wizycie ok, lekarz jak mnie zobaczył to się ucieszył że wróciłam. Pamiętał mnie z poprzedniej ciazy :)
Kolejna wizyta za 2 Tygodnie, żeby zrobić prenatalne ostatnie. Jasiu też ok, poprosiłam żeby sprawdził to serduszko, żebym się tak nie bała przed echem. Mówił że na tyle co mu sprzęt pozwala to widzi że jest spoko. Na następną wizytę już mam iść do innej przychodni do niego bo tam ma lepsze sprzęty itd.
To super, ze wszystko ok! I ze lekarz spoko[emoji5]

Po wizycie ok, lekarz jak mnie zobaczył to się ucieszył że wróciłam. Pamiętał mnie z poprzedniej ciazy :)
Kolejna wizyta za 2 Tygodnie, żeby zrobić prenatalne ostatnie. Jasiu też ok, poprosiłam żeby sprawdził to serduszko, żebym się tak nie bała przed echem. Mówił że na tyle co mu sprzęt pozwala to widzi że jest spoko. Na następną wizytę już mam iść do innej przychodni do niego bo tam ma lepsze sprzęty itd.
super :)

witam !
Wszystkie chyba dobrze spaly tej nocy skoro jeszcze cisza :D
Ja tez nawet zasnelam po zgagowo ognistym wieczorze , przy myciu zebow sytuacja siegnela zenitu , wydalilam te kwasy i powoli sie uspokoilo uff ...
Dobrego dnia wszystkim :)

witam !
Wszystkie chyba dobrze spaly tej nocy skoro jeszcze cisza :D
Ja tez nawet zasnelam po zgagowo ognistym wieczorze , przy myciu zebow sytuacja siegnela zenitu , wydalilam te kwasy i powoli sie uspokoilo uff ...
Dobrego dnia wszystkim :)
Współczuję zgagi ja właśnie zjadłam jajecznicę jestem zaspokojona bo głodna wstałam jak wilk :D narazie zgagę miałam parę razy ,m ma że mnie ominie

uroki ciazy ,prawda ?
tak samo jak ten wilczy glod:D
zauwazylam tez nabrzmiale nogi i twarz buuu ... a na wadze juz prawie dycha na plusie :o
wam tez zaokraglilo buzki ? kurcze poki tylko brzuch rosl lepiej ten przyrost znosilam ...
Też i twarz okrągła i nogi puchną. Też dobijam 10plus, ale nie martwię się ani trochę. Po porodzie same kg będą lecieć..:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry