reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny kciuki mocno sciskajcie, czekam już na lekarza na poczekalni. Jak mi powie że wszystko ok, to już będę dużo szczesliwsza :) I na echo serca 22 maja pojadę może mniej zdenerwowana. Boję się też, że przeżycia z niedzieli mogły jakoś źle wplynac.
nie ma jeszcze wiesci ?

Ja aż się dziś popłakałam :( już nawet nigdzie nie wychodzę tak mnie na nerw uciska ;( właśnie włączyłam suszarkę i grzeje sobie to miejsce na plecach... Jak ja się gdziekolwiek doczłapię teraz to nie wiem :(
Już mam dosyć bo to nie boli cały czas tylko jak chodzę, krzywo gdzieś stanę... Już mam nigdzie nie wychodzić???? :/
Naprawdę odwiedź jak najszybciej fizjoterapeutę, co? Już po pierwszej wizycie powinno być dużo lepiej, może też zaproponuje jakieś ćwiczenia, które są bezpieczne na tym etapie ciąży, a które pomogą

Po wizycie ok, lekarz jak mnie zobaczył to się ucieszył że wróciłam. Pamiętał mnie z poprzedniej ciazy :)
Kolejna wizyta za 2 Tygodnie, żeby zrobić prenatalne ostatnie. Jasiu też ok, poprosiłam żeby sprawdził to serduszko, żebym się tak nie bała przed echem. Mówił że na tyle co mu sprzęt pozwala to widzi że jest spoko. Na następną wizytę już mam iść do innej przychodni do niego bo tam ma lepsze sprzęty itd.

Po wizycie ok, lekarz jak mnie zobaczył to się ucieszył że wróciłam. Pamiętał mnie z poprzedniej ciazy :)
Kolejna wizyta za 2 Tygodnie, żeby zrobić prenatalne ostatnie. Jasiu też ok, poprosiłam żeby sprawdził to serduszko, żebym się tak nie bała przed echem. Mówił że na tyle co mu sprzęt pozwala to widzi że jest spoko. Na następną wizytę już mam iść do innej przychodni do niego bo tam ma lepsze sprzęty itd.
czyli super, swietnie :)

A ja Wam powiem że zbieram się z tym praniem i zbieram i jakiś mi to nie wychodzi ;/

Właśnie. Jutro mamy jechać do Ikei po komodę itp. I nie wiem.. prać już? 3 mce przed terminem..? Nie zakurzą się te ubranka?

Rozpakowałam zlew i bardzo mi się podoba :) M zamówił na prawdę ładny zlew i okap :D jak można się tym jarać hehehehe, a teraz rozglądam się za stolikiem kawowym i taki mi się mega podoba ;) i szukam dalej mebli :D Zobacz załącznik 853367

Super fajny. Sprawdź meble minko, mi się mega pdobają, np to: Link do: Minko | NEW Szafka SIDEBOARD TV MAXI

Kochane do jakiego numeru ubranka kupujecie? Dziś robię listę co mi potrzebne itp i tak się zastanawiam

Ja do 74 póki co, ale mam też po chłopakach większe.

Ja mam kupowałam już nawet na 2 lata [emoji1] ale ja zdrowa nie jestem [emoji1]

Hahahah nawet jeśli nie zdrowa, to na bank pasująca do tej grupy wariatek :D

29 tydz moj miał 1003g

Mój w 26 tc niecałe 800... ciekawe jak teraz...

Oliatum jest lepsze niż emolium? Mi koleżanka polecała firme Derma, która jest w smyku [emoji16] ooo to niech sobie da zrobić ząb to skorzystasz podwójnie hehe [emoji1] a co do obiadu to Cie pociesze mój dziś zlowil obiad i wyskrobal a mi zostanie tylko usmażyć [emoji16][emoji16]

Ja też kupię z dermy..

Ja aż się dziś popłakałam :( już nawet nigdzie nie wychodzę tak mnie na nerw uciska ;( właśnie włączyłam suszarkę i grzeje sobie to miejsce na plecach... Jak ja się gdziekolwiek doczłapię teraz to nie wiem :(
Już mam dosyć bo to nie boli cały czas tylko jak chodzę, krzywo gdzieś stanę... Już mam nigdzie nie wychodzić???? :/

Kurcze Marika, to nie jest normalne, musisz się skonsultować, tak jak dziewczyny mówią, moze fizjoterapia..?

reklama
Super [emoji16][emoji106][emoji106][emoji106]

Do góry