arona
Fanka BB :)
ja tez u nas w szpitalu tez standardowo saTak w domku to bidet ale ja byłam prawie dwa tyg w szpitalu ;(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tez u nas w szpitalu tez standardowo saTak w domku to bidet ale ja byłam prawie dwa tyg w szpitalu ;(
nie ma jeszcze wiesci ?Dziewczyny kciuki mocno sciskajcie, czekam już na lekarza na poczekalni. Jak mi powie że wszystko ok, to już będę dużo szczesliwsza I na echo serca 22 maja pojadę może mniej zdenerwowana. Boję się też, że przeżycia z niedzieli mogły jakoś źle wplynac.
A u mnie abi w szpitalu ani w domu[emoji6]ja tez u nas w szpitalu tez standardowo sa
U nas też w szpitalu nie ma ,A u mnie abi w szpitalu ani w domu[emoji6]
Naprawdę odwiedź jak najszybciej fizjoterapeutę, co? Już po pierwszej wizycie powinno być dużo lepiej, może też zaproponuje jakieś ćwiczenia, które są bezpieczne na tym etapie ciąży, a które pomogąJa aż się dziś popłakałam już nawet nigdzie nie wychodzę tak mnie na nerw uciska ;( właśnie włączyłam suszarkę i grzeje sobie to miejsce na plecach... Jak ja się gdziekolwiek doczłapię teraz to nie wiem
Już mam dosyć bo to nie boli cały czas tylko jak chodzę, krzywo gdzieś stanę... Już mam nigdzie nie wychodzić???? :/
Ble... Współczuję takiego sąsiedztwaAle jestem zła... Co wieczór czuje zioło u mnie w sypialni.
Ktoś kto mieszka obok / nad Nami i wyłazi na balkon jara zioło i ja to czuję a nie zamknę okna... Ble ble ble
czyli super, swietniePo wizycie ok, lekarz jak mnie zobaczył to się ucieszył że wróciłam. Pamiętał mnie z poprzedniej ciazy
Kolejna wizyta za 2 Tygodnie, żeby zrobić prenatalne ostatnie. Jasiu też ok, poprosiłam żeby sprawdził to serduszko, żebym się tak nie bała przed echem. Mówił że na tyle co mu sprzęt pozwala to widzi że jest spoko. Na następną wizytę już mam iść do innej przychodni do niego bo tam ma lepsze sprzęty itd.
A ja Wam powiem że zbieram się z tym praniem i zbieram i jakiś mi to nie wychodzi ;/
Rozpakowałam zlew i bardzo mi się podoba M zamówił na prawdę ładny zlew i okap jak można się tym jarać hehehehe, a teraz rozglądam się za stolikiem kawowym i taki mi się mega podoba i szukam dalej mebli Zobacz załącznik 853367
Kochane do jakiego numeru ubranka kupujecie? Dziś robię listę co mi potrzebne itp i tak się zastanawiam
Ja mam kupowałam już nawet na 2 lata [emoji1] ale ja zdrowa nie jestem [emoji1]
29 tydz moj miał 1003g
Oliatum jest lepsze niż emolium? Mi koleżanka polecała firme Derma, która jest w smyku [emoji16] ooo to niech sobie da zrobić ząb to skorzystasz podwójnie hehe [emoji1] a co do obiadu to Cie pociesze mój dziś zlowil obiad i wyskrobal a mi zostanie tylko usmażyć [emoji16][emoji16]
Ja aż się dziś popłakałam już nawet nigdzie nie wychodzę tak mnie na nerw uciska ;( właśnie włączyłam suszarkę i grzeje sobie to miejsce na plecach... Jak ja się gdziekolwiek doczłapię teraz to nie wiem
Już mam dosyć bo to nie boli cały czas tylko jak chodzę, krzywo gdzieś stanę... Już mam nigdzie nie wychodzić???? :/
Super [emoji16][emoji106][emoji106][emoji106]Po wizycie ok, lekarz jak mnie zobaczył to się ucieszył że wróciłam. Pamiętał mnie z poprzedniej ciazy
Kolejna wizyta za 2 Tygodnie, żeby zrobić prenatalne ostatnie. Jasiu też ok, poprosiłam żeby sprawdził to serduszko, żebym się tak nie bała przed echem. Mówił że na tyle co mu sprzęt pozwala to widzi że jest spoko. Na następną wizytę już mam iść do innej przychodni do niego bo tam ma lepsze sprzęty itd.