reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja mam nadzieję, ze zacznie się w nocy, to nie będzie korków, a wybrałam szpital w ścisłym centrum Warszawy więc you know :D
Cały czas mam nadzieję na sn i że akcja sama sie zacznie a nie że będą musieli mnie ciąć bo ciśnienie albo wywoływac poród

Ja sie boje ze wody odejda w sklepie I sie beda gapic ze sie posikalam [emoji85]wtedy szybko tel do meza ja pewnie panika choc wiem ze jesli wody odejda to nie ze rodzisz juz no ale tez wole wszystjo wieczorem

to malenka wies :)w sumie to jako 3 dziecko i w tym wieku to chyba jestem wyjatkiem:D

to akurat od lekarzy:p no i troszke racji maja 8-)

A tam mamy +36 i ciaza jest I zdrowe dzueci

Wierze wies to wies
Ja hak pierwszy raz zajechalam do falerone gdzue tescie pochadza to mowili mojemu zeby se stolek kupil bo ja wyzsza o polowe glowy[emoji23][emoji23]

Ojjj tym, że poród pierworodek zaczyna sie w nocy to mnie nie pocieszylas [emoji16][emoji16] bo ja bym chciała być wyspana przed takim wysilkiem [emoji1][emoji1] a ja niewyspana jestem bardzoo zla... No i mojego faceta ciężko w nocy wybudzic [emoji23]
Mój pierwszy poród zaczol się o 18. W sensie wtedy odeszły wody i zaczęły się skurcze.

reklama
Do góry