reklama
mozna dopisac w ciazy chcialam urodzic ...
potem zatesknimy za brzuszkiem, wylacznosci na malenstwo i pomyslimy jakie grzeczne w brzuchu bylo
Dokładnie! Tak to jest jakoś wymyślone ze mamy dość tej ciąży i nawet chcemy urodzić a potem wsadziłybyśmy malucha z powrotem [emoji12]
@_agnieszka_ o to to [emoji23]
Mam lenia [emoji23]
Na drugie śniadanie wczorajsza zupa, bo mi się przygotowywać nie chciało, a głód doskwierał [emoji23]
Aha, zupa to botwinka [emoji6]
Ale poza tym dzisiaj sporo w kuchni będzie - ciasto czekoladowe z buraka, "kotlety" z buraka [emoji6] i jakaś szybka babka (bez buraka [emoji23])
tak, upieklam wczoraj ok 1,5kg buraków [emoji23] ale serio mówiąc, to bardzo lubię [emoji6] no i zdrowe są...
Na drugie śniadanie wczorajsza zupa, bo mi się przygotowywać nie chciało, a głód doskwierał [emoji23]
Aha, zupa to botwinka [emoji6]
Ale poza tym dzisiaj sporo w kuchni będzie - ciasto czekoladowe z buraka, "kotlety" z buraka [emoji6] i jakaś szybka babka (bez buraka [emoji23])
tak, upieklam wczoraj ok 1,5kg buraków [emoji23] ale serio mówiąc, to bardzo lubię [emoji6] no i zdrowe są...
ani_anita
Fanka BB :)
Mnie dzisiaj obudził mój kochany synek o 5.30Kurde, ja dzisiaj w nocy tez zle spałam.. w końcu obudziłam się 6.50 i poszłam pod prysznic, żeby czymś się zająć
Nowaja16
Za mną ciężka noc mała tak się wiercila ulokowaka sobie miejsce pod rzebrami ciężko było oddychać i i ucisk ciągle czułam :/ na dodatek wczoraj było tak gorąco od tych harcow małej brzuch zaczął się stawiać ale wzięłam magnez i przeszło jakoś zasnęłam. Wam też już tak ciężko oddychać i maluszki uciekają pod rzebrami ?
Nowaja16
Moja od 26 tygodnia na każdym usg była już w główka w dol ale może się przekręcila i mnie tak wczoraj cisnelo wszystko tez mógł się do tego przyczynic grill i wzdety żołądek eh 3 trymestr :/u mnie bywa niestety, az mam wrazenie ,ze utknela ta glowka ...nie dosc ze duszno i bolesnie mi to jeszcze usiasc sie nie da....
nawet ginka mi wspolczula ostatnio glowki pod samym zebrem
reklama
Podziel się: