reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
mozna dopisac w ciazy chcialam urodzic ... ;)
potem zatesknimy za brzuszkiem, wylacznosci na malenstwo i pomyslimy jakie grzeczne w brzuchu bylo :D

Dokładnie! Tak to jest jakoś wymyślone ze mamy dość tej ciąży i nawet chcemy urodzić a potem wsadziłybyśmy malucha z powrotem [emoji12]

@_agnieszka_ o to to [emoji23]

Mam lenia [emoji23]
Na drugie śniadanie wczorajsza zupa, bo mi się przygotowywać nie chciało, a głód doskwierał [emoji23]
Aha, zupa to botwinka [emoji6]
Ale poza tym dzisiaj sporo w kuchni będzie - ciasto czekoladowe z buraka, "kotlety" z buraka [emoji6] i jakaś szybka babka (bez buraka [emoji23])
tak, upieklam wczoraj ok 1,5kg buraków [emoji23] ale serio mówiąc, to bardzo lubię [emoji6] no i zdrowe są...

Ja jutro wybiore się na badania ( dzwonilam do laboratorium czy naha czynne )w poniedziałek wizytą ;) ciekawe co z moja hemoglobina bo ostatnio już sporo spadła ;/

Za mną ciężka noc mała tak się wiercila ulokowaka sobie miejsce pod rzebrami ciężko było oddychać i i ucisk ciągle czułam :/ na dodatek wczoraj było tak gorąco od tych harcow małej brzuch zaczął się stawiać ale wzięłam magnez i przeszło jakoś zasnęłam. Wam też już tak ciężko oddychać i maluszki uciekają pod rzebrami ?

u mnie bywa niestety, az mam wrazenie ,ze utknela ta glowka ...nie dosc ze duszno i bolesnie mi to jeszcze usiasc sie nie da....
nawet ginka mi wspolczula ostatnio glowki pod samym zebrem :)

u mnie bywa niestety, az mam wrazenie ,ze utknela ta glowka ...nie dosc ze duszno i bolesnie mi to jeszcze usiasc sie nie da....
nawet ginka mi wspolczula ostatnio glowki pod samym zebrem :)
Moja od 26 tygodnia na każdym usg była już w główka w dol ale może się przekręcila i mnie tak wczoraj cisnelo wszystko tez mógł się do tego przyczynic grill i wzdety żołądek eh 3 trymestr :/

reklama
Witam. Potrzebuje opinii na temat wózka Dynamic Baby Livia. Któraś z Was go użytkuje? Jak się sprawdza? Proszę o opinie :)

Do góry