reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
jeszcze moze byc zwykla starosc ;)
wczoraj znowu sie wymeczylam zeby sie ulozyc i zasnac ,zgaga ,mdlosci , niewygoda ....
dobra ,limit narzekan na dzis chyba wyczerpalam :D
bo ten stan blogoslawiony to tez wcale taki miodowy nie jest ;)
Ja jestem trochę młodsza a też ciagle narzekam☺️ a to mnie ciągle coś boli, a to brzuch się stawia itd☺️

Btw, mieliście jeszcze w przedszkolu "lezakowanie"? U nas była obowiązkowa drzemka... Fajnie taki czas wyciszenia się itd ale sen na zawołanie też czasem kiepsko wychodził...
Teraz by się przydało, np w pracy godzinka przerwy na drzemkę ;)

Taaaaak jakiś czas temu był taki mem, ze nie wiem dlaczego nie lubiłam leżakowania ;) ale w przedszkolu było dla mnie zmora, nigdy prawie nie spałam i nie wiedziałam co ze sobą zrobić [emoji849]

Witam !
Tu w przedszkolu nie ma spania i nie raz jakies dziecko zasypia na siedzaco, masakra bo nawetnie ma na czym je polozyc...
Bola mnie dzis lydki jak z zakwasow ... znowu i dlaczego ?

No to ja miałam taki koszmarny bol ale tylko po łazeniu cały dzień... dla wszytskiego brałam więcej asparaginu..

A takie przedszkole w ogóle bez drzemki to tez przeginka...

jeszcze moze byc zwykla starosc ;)
wczoraj znowu sie wymeczylam zeby sie ulozyc i zasnac ,zgaga ,mdlosci , niewygoda ....
dobra ,limit narzekan na dzis chyba wyczerpalam :D
bo ten stan blogoslawiony to tez wcale taki miodowy nie jest ;)
Ja dopiero 27 skończyłam i też mam zgage, mdłości, ból pleców a przed snem wierce się i kręcę więc to nie starość a po prostu CIĄŻA [emoji16][emoji16][emoji16]

reklama
Taaaaak jakiś czas temu był taki mem, ze nie wiem dlaczego nie lubiłam leżakowania ;) ale w przedszkolu było dla mnie zmora, nigdy prawie nie spałam i nie wiedziałam co ze sobą zrobić [emoji849]
Odnośnie memów ;)
IMG-20180225-WA0052-800x729.jpeg

Załączniki

• IMG-20180225-WA0052-800x729.jpeg
    IMG-20180225-WA0052-800x729.jpeg
    76,6 KB · Wyświetleń: 354
Do góry