reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
U mnie też z prawej i z lewej kopie... Jakbym dwójkę miała a nie jednego dzidziusia [emoji14] a co do pleców to mnie bolą tak jak rwa... Źle stanę to aż łzy w oczach... Budzę się już bolą. obracam się - to samo.. Co bym nie robiła i pewnie tak już będzie do końca albo i gorzej.. Ale jakoś damy radę chyba co?

No mam nadzieje ze będziemy sobie narzekać pisać ale damy radę
ja staram się nie skupiać na tym bólu bo przy Marcelinie dużo gorzej się czułam zgaga plecy brzuch wygląd wieprza [emoji23]

Ostatnia edycja:
Ja od godz w szpitalu z mama na ściągnięcie szwów i jeszcze z dobra godz naprwno będziemy czekać
Nie wiem jak mama tu wysiedzi bo ani chodzić ani siedzieć za długo

Mnie plecy tez strasznie bola .. szczególnie kość ogonowa do tego mały harcuje od rana mam wrażenie ze on jest w pozycji szpagatu bo w jednym momencie kopie i z prawej i lewej
Biedna mama się nacierpi:( A jak jej cukier? Tobie też współczuję boli oczywiscie , a jak ogólnie czujesz się "na wolnym"?

Btw, mieliście jeszcze w przedszkolu "lezakowanie"? U nas była obowiązkowa drzemka... Fajnie taki czas wyciszenia się itd ale sen na zawołanie też czasem kiepsko wychodził...
Teraz by się przydało, np w pracy godzinka przerwy na drzemkę ;)
Tak, ale to nie byla typowa drzemka jak kiedys tyljo relaks przy bajce lub muzyce. Kto chcial to spal, kto chcial to tylko lezal i sluchal. W drugim roku juz byl wybor - kto chcial to kladl sie z maluchami, a kto nie to sie bawil. Teraz maja taki relaks tez po obiedzie, ze pani im ksiazke czyta - kto chce lezy sovie pod kocykiem, a kto nie to robi cos innego.

reklama
No ja teraz gotuje [emoji23] to napewno schudnie Hahah
Ogólnie gotuje jej na oliwie albo parze raczej tak lekko

Szwów nie ściągnęli 1,5 godz stracone kazali przyjechać w piątek ...

No a na wolnym hmmm pije kawę i żre ciastko i patrzę jak Łukasz pracuje
Ale tez się wezmę do pracy mam pranie do zrobienia i podłogi przetrze bo z kurzu wszystko
Obiad mam zrobiony z wczoraj tylko kotlety upiec i ziemniaki ugotować
Narazie takie widoki mam ..
IMG_8861.JPG

Załączniki

• IMG_8861.JPG
    IMG_8861.JPG
    1,5 MB · Wyświetleń: 315
Do góry