Zdecydowanie lepiej nawet zajmować się kimś chorym czy wymagającym opieki itd na miejscu, niż jeździć do szpitala, choćby ze względu na logistykę, dojazdy.... W domu chociażby możesz zrobić coś w między czasie, albo się położyć, a w szpitalu...Nie wiem nic. Jeden lekarz mówił że może jutro, bo nie dostaje kroplowek ani nic więc może leżeć w domu. Ale jakoś mi się to nie wydaje. Zobaczymy. Szczerze chciałabym mieć go tu, bo od dwóch dni mnie nie ma. Tyle co obiad rano ugotuje i lecę do niego. Nie ukrywam, że mnie to męczy. Samo siedzenie tam od rana do.20. Nie mam możliwości jechać np na chwilę do domu i znów przyjechac, bo daleko i zła komunikacja. On też prosi żebym posiedziala, więc nie chce go zostawiac. A najgorsze jest to, że napewno.z miesiąc w domu posiedzi. A on na umowie zlecenie i teraz kasy nie bedzie... Nie wiem jak to ogarniemy...
Więc trzymam kciuki, żeby jak najszybciej wyszedł... [emoji110]
A co do umowy współczuję... To jest najgorsze przy takich umowach, że jak się coś dzieje, to jednocześnie zostaje się bez dochodu A tutaj jeszcze wyprawka itd...
Na pewno sobie poradzicoe, ale wiem, że łatwo nie będzie.... [emoji20]