Margana
Fanka BB :)
Super! Coraz blizej[emoji3]32 tydzień zaczyna się dziś [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super! Coraz blizej[emoji3]32 tydzień zaczyna się dziś [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Ahhh bo ja to taka mamuska wiesz..... dlugie lata staran o nicole i stresu lez depresji wiec se mysle najlepi ze mna jej jest [emoji14]
Po drugie boje sie ze mi z zlobka choroby przyniesie i frania zarazi
Nic nie stanie sie jak zacznie przedszkole od 3 lat
Wole dac ja za rok a teraz razem bawic sie
Nie zrozum mnie źle ale to że masz duża wiedzę i takie zdanie w tym temacie nie zobowiązuje Cię do tego żeby komuś to zdanie wpierać na siłę a przynajmniej ja to tak odebrałam w waszej dyskusji... A co do Klaudii to chcesz teraz robić tu zamieszanie? Napisały to co uważały za słuszne i to raczej nie twój interes [emoji848]Nadal nie potrafie Was zrozumiec.
Przeciez ja nigdy nikogo nie atakuje,a tylko przedstawiam punkt mojego widzenia.
Jesli ktos pisze ze nie ma owsikow,a chce 'zapobiegawczo' leczyc sie na nie bedac w ciazy i ufajac lekarzom,ktorzy nie wezma zadnej odpowidzialnosci za mozliwe skutki uboczne to nic mi do tego. Nawet gdy producent zabrania. Nic mi do tego. Fakt.
Nie mam doktorata w medycynie co nie oznacza,ze posiadam duzo wiedze.
Nie wszystko trzeba leczyc zgodnie z najnowszymi trendami zakupow w aptece ,czy to jest bol gardla czy cos powazniejszego,ale kazdy decyduje o sobie.
Przerabialam to juz na tym forum i nie zamierzam znowu tego robic.
Nigdy nie zamierzalam nikomu dogryzc ani upokorzyc za to co niektore mialy na tyle tupet by nie dosc ze zniechcecic Klaudie do tego forum to jeszcze czyscic brudy na sierpniowkach nie dajac jej tam odetchnac.
To Wy mnie obrazacie, a nie ja was.
Nie jestem tutaj by zawierac przyjaznie,a wspomoc dobrym slowem,rada,pomoca lub wiedza ktora posiadam. Chce dobrze.
Nie podoba sie ... Trudno... Prawda w oczy kole.. A ja nie sciemniam i nie improwizuje..
Swietny pomysl[emoji3]Nie hahahaha tel kom i videorozmowa. Jeden tel nastawiony w pokoju z kamerą drugi przy sobie dzieci było slychac, widać pełna kontrola[emoji5]️
Ale można punkt widzenia przedstawiać w inny sposób, niż pisanie o domestosie wlewanym w żyły, a potem o wegetacji do kobiety w ciaży która walczy o życie ojca dziecka.Nadal nie potrafie Was zrozumiec.
Przeciez ja nigdy nikogo nie atakuje,a tylko przedstawiam punkt mojego widzenia.
Jesli ktos pisze ze nie ma owsikow,a chce 'zapobiegawczo' leczyc sie na nie bedac w ciazy i ufajac lekarzom,ktorzy nie wezma zadnej odpowidzialnosci za mozliwe skutki uboczne to nic mi do tego. Nawet gdy producent zabrania. Nic mi do tego. Fakt.
Nie wszystko trzeba leczyc zgodnie z najnowszymi trendami zakupow w aptece ,czy to jest bol gardla czy cos powazniejszego,ale kazdy decyduje o sobie.
Nigdy nie zamierzalam nikomu dogryzc ani upokorzyc za to co niektore mialy na tyle tupet by nie dosc ze zniechcecic Klaudie do tego forum to jeszcze czyscic brudy na sierpniowkach nie dajac jej tam odetchnac.
Nie jestem tutaj by zawierac przyjaznie,a wspomoc dobrym slowem,rada,pomoca lub wiedza ktora posiadam. Chce dobrze.
Nie podoba sie ... Trudno... Prawda w oczy kole.. A ja nie sciemniam i nie improwizuje..
Wiesz co skoro Klaudia jak taka Twoja wspaniała koleżanka i tak świetnie się dogadujecie to zalozcie Stowarzyszenie wzajemnej adoracji i założcie swoją grupę. Z tego co się orientuję jesteś rzadkim gościem na forum i rzadko na bieżąco także skoro nie znasz sytuacji i nie wiesz o co dokładnie chodzi to niepotrzebe nam Twoje zbędne komentarze. Jak się nie podoba to że tak powiem drogą wolna.. nikt nikogo na siłę tutaj nietrzyma i tak jak Ci napisała wcześniej Justme czy Szczęśliwaciezarna -nikt nieprosil o rady i Twoja wiedzę. Niech każdy robi to co uważa za słuszne to jego życie, sprawa i dziecko. A komentarz z domestosem zostawię bez komentarza bo nie będę się kolejny raz zupełnie niepotrzebnie wkurzac. Skoro wszystko takie szkodliwe to najlepiej jakby ludzkosc wyginela bo wszystko to jedna wielka chemia. Zaczynając od powietrza kończąc na jedzeniu i wielu innych czynnikach...Nadal nie potrafie Was zrozumiec.
Nie zrozum mnie źle ale to że masz duża wiedzę i takie zdanie w tym temacie nie zobowiązuje Cię do tego żeby komuś to zdanie wpierać na siłę a przynajmniej ja to tak odebrałam w waszej dyskusji... A co do Klaudii to chcesz teraz robić tu zamieszanie? Napisały to co uważały za słuszne i to raczej nie twój interes [emoji848]
Moja tez w dzien marnie spala. Noce szybko przesypiala, ale w dzien byl koszmar do roku.Córka mojej przyjaciółki nie spała prawie w ogóle, normalnie nie uwierzyłabym w takie opowieści gdybym nie była świadkiem.. ma 8 lat a spi normalnie (bez budzenia się w nocy na siku, picie, cokolwiek) może 2 lata... ale lekarze powiedzieli ze taki typ po prostu. Plus miała tez epizody lunatykowania w nocy..
Taycia, mówisz, że nie atakujesz, ale zdarzyło Ci się porównywać do domesosu chemioterapię w tekście skierowanym do bliskiej osoby chorego. Nie nazwałbym tego szacunkiem. Wsparciem też nie. Tego szacunku do rozmówcy trochę mi u Ciebie brakuje. Czasem to własne zdanie warto pomnożyć przez szacunek do rozmówcy i dopiero owtórzyć usta.Nadal nie potrafie Was zrozumiec.
Wiesz co skoro Klaudia jak taka Twoja wspaniała koleżanka i tak świetnie się dogadujecie to zalozcie Stowarzyszenie wzajemnej adoracji i założcie swoją grupę. Z tego co się orientuję jesteś rzadkim gościem na forum i rzadko na bieżąco także skoro nie znasz sytuacji i nie wiesz o co dokładnie chodzi to niepotrzebe nam Twoje zbędne komentarze. Jak się nie podoba to że tak powiem drogą wolna.. nikt nikogo na siłę tutaj nietrzyma i tak jak Ci napisała wcześniej Justme czy Szczęśliwaciezarna -nikt nieprosil o rady i Twoja wiedzę. Niech każdy robi to co uważa za słuszne to jego życie, sprawa i dziecko. A komentarz z domestosem zostawię bez komentarza bo nie będę się kolejny raz zupełnie niepotrzebnie wkurzac. Skoro wszystko takie szkodliwe to najlepiej jakby ludzkosc wyginela bo wszystko to jedna wielka chemia. Zaczynając od powietrza kończąc na jedzeniu i wielu innych czynnikach...