reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Taycia, mówisz, że nie atakujesz, ale zdarzyło Ci się porównywać do domesosu chemioterapię w tekście skierowanym do bliskiej osoby chorego. Nie nazwałbym tego szacunkiem. Wsparciem też nie. Tego szacunku do rozmówcy trochę mi u Ciebie brakuje. Czasem to własne zdanie warto pomnożyć przez szacunek do rozmówcy i dopiero owtórzyć usta.

Rozumiem i szanuje twoja wypowiedz.

No jak nie to zapałki do oczu i jazda [emoji3]

Ja ci powiem tak jako matka dlugo starajaca sie to wiadomo w glowie tylkp mysli Musze jak najlepiej bo insczej cos sie stanie

Po powrocie ze szpitala poznawanie rutyny dnia niemowlaka z obowiazkami juz nswet nie podstawowymi jak gotowanie obiadu ale np no moimi typu ribienie paznokci pristowanie wlosow maseczki [emoji23][emoji23]trwalo to do msca bo zazwyczaj lezalam z Nicole caly dzuen lub spacerki , lub popristu gapienie sie na nia czy oddacha mimo ze mialam monitor oddechu tzn ma do tej pory[emoji23]

Po mscu stwierdzilam Musze zyc normalnie skoro mam monitor no to naj pojde spac kirdy Ona spi za dnia i tak zrobilam lub kiedy spala przygotowalam obiad zribilam pazurki umylam wlosy ( godzine je myje I prostuje

Zawsze kamerka obok[emoji5][emoji5]

Ten lek jakis minal mi jak stwierdzilam no przeciez nic sie nie stanie mam monitor [emoji23][emoji23]
Ten monitor jakos pomogl mi psychicznie

Ja ci powiem tak jako matka dlugo starajaca sie to wiadomo w glowie tylkp mysli Musze jak najlepiej bo insczej cos sie stanie

Po powrocie ze szpitala poznawanie rutyny dnia niemowlaka z obowiazkami juz nswet nie podstawowymi jak gotowanie obiadu ale np no moimi typu ribienie paznokci pristowanie wlosow maseczki [emoji23][emoji23]trwalo to do msca bo zazwyczaj lezalam z Nicole caly dzuen lub spacerki , lub popristu gapienie sie na nia czy oddacha mimo ze mialam monitor oddechu tzn ma do tej pory[emoji23]

Po mscu stwierdzilam Musze zyc normalnie skoro mam monitor no to naj pojde spac kirdy Ona spi za dnia i tak zrobilam lub kiedy spala przygotowalam obiad zribilam pazurki umylam wlosy ( godzine je myje I prostuje

Ten lek jakis minal mi jak stwierdzilam no przeciez nic sie nie stanie mam monitor [emoji23][emoji23]
Mam nadzieję że i u mnie się sprawdzi;)

Teraz wiadomo za dnia spi 2h wiec wlosy pazury wieczor jsk m jest bo aktualnie tylko spie za dnia razem z nia[emoji23][emoji14]oczywiscie przy monitorze

Ten monitor chyba koniec zribie hak juz szxeble z lozeczka sciagne bo na ludzki rozum 3latkowi nie moze nic sue stac przez sen[emoji16][emoji16]

Nie ty jestes tylko panikara ja tez naprawde

reklama
Do góry