reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Taycia, mówisz, że nie atakujesz, ale zdarzyło Ci się porównywać do domesosu chemioterapię w tekście skierowanym do bliskiej osoby chorego. Nie nazwałbym tego szacunkiem. Wsparciem też nie. Tego szacunku do rozmówcy trochę mi u Ciebie brakuje. Czasem to własne zdanie warto pomnożyć przez szacunek do rozmówcy i dopiero owtórzyć usta.

Rozumiem i szanuje twoja wypowiedz.

No jak nie to zapałki do oczu i jazda [emoji3]

Ja ci powiem tak jako matka dlugo starajaca sie to wiadomo w glowie tylkp mysli Musze jak najlepiej bo insczej cos sie stanie

Po powrocie ze szpitala poznawanie rutyny dnia niemowlaka z obowiazkami juz nswet nie podstawowymi jak gotowanie obiadu ale np no moimi typu ribienie paznokci pristowanie wlosow maseczki [emoji23][emoji23]trwalo to do msca bo zazwyczaj lezalam z Nicole caly dzuen lub spacerki , lub popristu gapienie sie na nia czy oddacha mimo ze mialam monitor oddechu tzn ma do tej pory[emoji23]

Po mscu stwierdzilam Musze zyc normalnie skoro mam monitor no to naj pojde spac kirdy Ona spi za dnia i tak zrobilam lub kiedy spala przygotowalam obiad zribilam pazurki umylam wlosy ( godzine je myje I prostuje

Zawsze kamerka obok[emoji5][emoji5]

Ten lek jakis minal mi jak stwierdzilam no przeciez nic sie nie stanie mam monitor [emoji23][emoji23]
Ten monitor jakos pomogl mi psychicznie

Ja ci powiem tak jako matka dlugo starajaca sie to wiadomo w glowie tylkp mysli Musze jak najlepiej bo insczej cos sie stanie

Po powrocie ze szpitala poznawanie rutyny dnia niemowlaka z obowiazkami juz nswet nie podstawowymi jak gotowanie obiadu ale np no moimi typu ribienie paznokci pristowanie wlosow maseczki [emoji23][emoji23]trwalo to do msca bo zazwyczaj lezalam z Nicole caly dzuen lub spacerki , lub popristu gapienie sie na nia czy oddacha mimo ze mialam monitor oddechu tzn ma do tej pory[emoji23]

Po mscu stwierdzilam Musze zyc normalnie skoro mam monitor no to naj pojde spac kirdy Ona spi za dnia i tak zrobilam lub kiedy spala przygotowalam obiad zribilam pazurki umylam wlosy ( godzine je myje I prostuje

Ten lek jakis minal mi jak stwierdzilam no przeciez nic sie nie stanie mam monitor [emoji23][emoji23]
Mam nadzieję że i u mnie się sprawdzi;)

Teraz wiadomo za dnia spi 2h wiec wlosy pazury wieczor jsk m jest bo aktualnie tylko spie za dnia razem z nia[emoji23][emoji14]oczywiscie przy monitorze

Ten monitor chyba koniec zribie hak juz szxeble z lozeczka sciagne bo na ludzki rozum 3latkowi nie moze nic sue stac przez sen[emoji16][emoji16]

Nie ty jestes tylko panikara ja tez naprawde

reklama
Do góry