reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja rozumiem , ale są przypadki kiedy facetowi coś się może w pracy stać gdy jest zmęczony :) nie mówię o facecie, który ma papierkowa robotę :) takiego by mi nie było szkoda w nocy [emoji16] a mój pracuje też na trzy zmiany więc to też jest dodatkowo męczące

Ojjjj praca w biurze gorsza czasem niz fixycznie bo odpowiadasz np na problem klientow faktury trza miec mozg na karku , zmeczenie to nie myslisz

Mi mojego zal budzic hak nicole placze w Nocy ale weekend wstaje a ja spie[emoji23][emoji23]

reklama
Ojjjj praca w biurze gorsza czasem niz fixycznie bo odpowiadasz np na problem klientow faktury trza miec mozg na karku , zmeczenie to nie myslisz

Mi mojego zal budzic hak nicole placze w Nocy ale weekend wstaje a ja spie[emoji23][emoji23]
Czasem gdy jeździ się ciężkim sprzętem i tony nim podnosi, przewozi a ludzie dookoła chodzą... Lub pracuje się przy maszynie, która działa jak walec i trzeba coś tam włożyć ... A to wielką maszyna i nieraz ktoś z nieuwagi reke za długo przytrzymal i mu dłoń wciągnęło... No to myślę, że taka praca jest jednak bardziej wymaga wyspania niż księgowy, ale wiadomo, że i w biurze trzeba mieć przytomny umysł :)

A dzieciatko (o ile ma się jedno) sporo śpi i wtedy kobieta może odespać :) a jak facet wraca z pracy to on może się zająć a kobieta ma chwilę dla siebie :)

Ja sie boje ze jedno zasnie drugie wstanie i ja padne [emoji23]bede sie starac choc przez pare mscy razem drzemki ich ribic po obiadku

Poczatki pewnie coezko bedzue .... nicole juz teraz spi 13-15 I noc od 21
Franus pewnie do 3 mscy roznie
No to Jak Nicole bedzue miec dwa lata niewiem czy bedzie chcial drzemki za dnia no to franus zajarzy obiad i drzemka
No to kiedy ja odpoczne [emoji13]
Ale no plany 27 mscy Nicole I przedszkole

Nadal nie potrafie Was zrozumiec.
Przeciez ja nigdy nikogo nie atakuje,a tylko przedstawiam punkt mojego widzenia.

Jesli ktos pisze ze nie ma owsikow,a chce 'zapobiegawczo' leczyc sie na nie bedac w ciazy i ufajac lekarzom,ktorzy nie wezma zadnej odpowidzialnosci za mozliwe skutki uboczne to nic mi do tego. Nawet gdy producent zabrania. Nic mi do tego. Fakt.
Nie mam doktorata w medycynie co nie oznacza,ze posiadam duzo wiedze.
Nie wszystko trzeba leczyc zgodnie z najnowszymi trendami zakupow w aptece ,czy to jest bol gardla czy cos powazniejszego,ale kazdy decyduje o sobie.
Przerabialam to juz na tym forum i nie zamierzam znowu tego robic.

Nigdy nie zamierzalam nikomu dogryzc ani upokorzyc za to co niektore mialy na tyle tupet by nie dosc ze zniechcecic Klaudie do tego forum to jeszcze czyscic brudy na sierpniowkach nie dajac jej tam odetchnac.
To Wy mnie obrazacie, a nie ja was.
Nie jestem tutaj by zawierac przyjaznie,a wspomoc dobrym slowem,rada,pomoca lub wiedza ktora posiadam. Chce dobrze.

Nie podoba sie ... Trudno... Prawda w oczy kole.. A ja nie sciemniam i nie improwizuje..

Ja sie boje ze jedno zasnie drugie wstanie i ja padne [emoji23]bede sie starac choc przez pare mscy razem drzemki ich ribic po obiadku

Poczatki pewnie coezko bedzue .... nicole juz teraz spi 13-15 I noc od 21
Franus pewnie do 3 mscy roznie
No to Jak Nicole bedzue miec dwa lata niewiem czy bedzie chcial drzemki za dnia no to franus zajarzy obiad i drzemka
No to kiedy ja odpoczne [emoji13]
Ale no plany 27 mscy Nicole I przedszkole
Dzielna jesteś. Ja odżyłam dopiero od kiedy Młody jest w żłobku. W pracy odpoczywam. Myślę, że będę cenić chwile w ciągu dnia z tylko jednym dzieckiem :)

Heja!
Dziewczyny, okazuje się że ja jestem jakąś gwiazdą w ogóle, po piszą do mnie na priv obce dziewczyny, że tez czekają na moja stylizacje, bo ta z majtkami poporodowymi była podobno hitem :O Czuję presję i sławę wiec nie wiem co z tym fantem zrobić :D
Co do monitora oddechu - kupuję koniecznie! Właśnie brakuje mi tylko materacyka, zasłonek do pokoju młodego, lampki i fotelika samochodowego :)
Mój mąż ten choruje na kupno motocykla. Już mi tłumaczy, że siedziba jego firmy sie przenosi i za 2 lata będzie tylko 8 km od Naszego domu i wtedy będzie jeździł tam motocyklem. Narazie udaje mi się go odwodzić od tego pomysłu ale nie wiem na jak długo.
Na zewnątrz jest pięknie i gorąco. Jak przystało na hipopotama w ciaży wchodze pod chłodny prysznic, a tu co? Wody znowu nie ma wrrrrr ;/ ale o 15 ma być już ok.
Musiałam sie schłodzić jakoś inaczej, więc co zrobiłam? ZJADŁAM LODY!
Miłego dnia :)
O matko Jola, slawna jestes[emoji3] Ale wcale mnie to nie dziwi[emoji3]

Co z ta woda u Was? Ciagle jakis problem.

reklama
Dzielna jesteś. Ja odżyłam dopiero od kiedy Młody jest w żłobku. W pracy odpoczywam. Myślę, że będę cenić chwile w ciągu dnia z tylko jednym dzieckiem :)

Ahhh bo ja to taka mamuska wiesz..... dlugie lata staran o nicole i stresu lez depresji wiec se mysle najlepi ze mna jej jest [emoji14]
Po drugie boje sie ze mi z zlobka choroby przyniesie i frania zarazi
Nic nie stanie sie jak zacznie przedszkole od 3 lat
Wole dac ja za rok a teraz razem bawic sie

Do góry