reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja sie boje ze jedno zasnie drugie wstanie i ja padne [emoji23]bede sie starac choc przez pare mscy razem drzemki ich ribic po obiadku

Poczatki pewnie coezko bedzue .... nicole juz teraz spi 13-15 I noc od 21
Franus pewnie do 3 mscy roznie
No to Jak Nicole bedzue miec dwa lata niewiem czy bedzie chcial drzemki za dnia no to franus zajarzy obiad i drzemka
No to kiedy ja odpoczne [emoji13]
Ale no plany 27 mscy Nicole I przedszkole
Masakra. Ja sobie nie wyobraxam dwoch takich maluchow.

reklama
IMG_20180501_133317.jpg czestujcie sie mamusie

Załączniki

• IMG_20180501_133317.jpg
    IMG_20180501_133317.jpg
    557,9 KB · Wyświetleń: 102
  • IMG_20180501_133317.jpg
    IMG_20180501_133317.jpg
    557,9 KB · Wyświetleń: 68
Tycia nie odniosę się do twojej wypowiedzi bo każdy ma prawo mieć swoje zdanie na dany temat

Odpowiem tylko na temat klaudi pisząc na sierpniowkach o sytuacji oliwki jakby była na bieżąco z wszystkimi informacjami na dodatek dodając kilka rzeczy od siebie , nie dość to udaje tam ekspertkę od wszystkiego a powiela tylko inf które tutaj jej MY udzieliliśmy bo ona kompletnie nic nie wiedziała i zadawała pytania takie ze moja 8 latka wie więcej po czym poszła obrażona na cały świat z tego forum bo zadała pytanie jaki rozmiar nogi będzie mieć jej córka po urodzeniu bo chce jej buciki kupić i chociaż żadna z nas jej nie odpisała chamsko czy wulgarnie na sierpniowkach nas obsmarowala ze my ja zaatakowaliśmy noszzz kurna .. i rządzimy grupa wiec biorąc pod uwagę twoje doświadczenie wiedzę itd dziwie się ze jeszcze ja tu wywlekasz w tej dyskusji bo powinnaś bardziej dojrzałe podejść do jej osoby
Niestety Klaudia to młodziutka dziewczynka która kompletnie nie ma pojecia o wielu rzeczach i chociaż każda z nas dawała jej tu odp na jej durne pytania i nigdy żadna z nas jej nie obraziła zachowała się jak gowniara ...
A skoro odeszła z lipcowek niech nie czyta co tu się dzieje i niech nie wynosi tak przykrych rzeczy na temat takiej tragedii jaka spotkała oliwka i jeszcze sieje plotki i dodaje jakieś głupoty od siebie ze to przez cukrzyce ciazaowa wszystko !!!! Ona zdaje sobie sprawę z tego ze kłamie krzywdzi oliwkę a na dodatek straszy koleżanki z nowego forum i ty jako osoba z wiedza medyczna jeszcze ja bronisz ...

reklama
Do góry