reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja sie boje ze jedno zasnie drugie wstanie i ja padne [emoji23]bede sie starac choc przez pare mscy razem drzemki ich ribic po obiadku

Poczatki pewnie coezko bedzue .... nicole juz teraz spi 13-15 I noc od 21
Franus pewnie do 3 mscy roznie
No to Jak Nicole bedzue miec dwa lata niewiem czy bedzie chcial drzemki za dnia no to franus zajarzy obiad i drzemka
No to kiedy ja odpoczne [emoji13]
Ale no plany 27 mscy Nicole I przedszkole
Masakra. Ja sobie nie wyobraxam dwoch takich maluchow.

reklama
IMG_20180501_133317.jpg czestujcie sie mamusie

Załączniki

• IMG_20180501_133317.jpg
    IMG_20180501_133317.jpg
    557,9 KB · Wyświetleń: 105
  • IMG_20180501_133317.jpg
    IMG_20180501_133317.jpg
    557,9 KB · Wyświetleń: 72
Tycia nie odniosę się do twojej wypowiedzi bo każdy ma prawo mieć swoje zdanie na dany temat

Odpowiem tylko na temat klaudi pisząc na sierpniowkach o sytuacji oliwki jakby była na bieżąco z wszystkimi informacjami na dodatek dodając kilka rzeczy od siebie , nie dość to udaje tam ekspertkę od wszystkiego a powiela tylko inf które tutaj jej MY udzieliliśmy bo ona kompletnie nic nie wiedziała i zadawała pytania takie ze moja 8 latka wie więcej po czym poszła obrażona na cały świat z tego forum bo zadała pytanie jaki rozmiar nogi będzie mieć jej córka po urodzeniu bo chce jej buciki kupić i chociaż żadna z nas jej nie odpisała chamsko czy wulgarnie na sierpniowkach nas obsmarowala ze my ja zaatakowaliśmy noszzz kurna .. i rządzimy grupa wiec biorąc pod uwagę twoje doświadczenie wiedzę itd dziwie się ze jeszcze ja tu wywlekasz w tej dyskusji bo powinnaś bardziej dojrzałe podejść do jej osoby
Niestety Klaudia to młodziutka dziewczynka która kompletnie nie ma pojecia o wielu rzeczach i chociaż każda z nas dawała jej tu odp na jej durne pytania i nigdy żadna z nas jej nie obraziła zachowała się jak gowniara ...
A skoro odeszła z lipcowek niech nie czyta co tu się dzieje i niech nie wynosi tak przykrych rzeczy na temat takiej tragedii jaka spotkała oliwka i jeszcze sieje plotki i dodaje jakieś głupoty od siebie ze to przez cukrzyce ciazaowa wszystko !!!! Ona zdaje sobie sprawę z tego ze kłamie krzywdzi oliwkę a na dodatek straszy koleżanki z nowego forum i ty jako osoba z wiedza medyczna jeszcze ja bronisz ...

reklama
Do góry