reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Nie ma tu nigdzie napisane nic o zaufaniu do lekarza :) a ta rozpiskę kategorii można znaleźć wszędzie :) lekarz też ja zna :) ważne jest to co napisane w tym artykule tzn. Se ważny jest tydzień podania leku bo tak jak leki przeciwpasozytnicze są teratogenne tzn szkodzą plodowi między 2 a 12tc (o ile mają moc przejscia do krwioobiegu) mogą powodować zmiany rozwojowe u dziecka,które nie ma rozwiniętych organow/kończyn :) ale ten lek, który mi np. Lekarz przepisał nie przenika do krwioobiegu :) więc uwierz, że zagłębiam się w temacie i takie Twoje dogzyzki mnie niczym nie zaskoczą ... Dalej ufam lekarzowi bo wziął pod uwagę tydzień ciąży i to w jaki sposób lek działa a ten działa w jelicie miejscowo ... Czuje, że jesteś typem człowieka, który raka leczy cytryną ... Szok

Lepsza cytryna niz domestos :laugh2:

Co masz na myśli pisząc, że mam wywalone? [emoji23] ja po prostu potrafię odpuścić i zrobić później lub przełożyć na jutro [emoji12] a o facecie mówiłam w tej kwestii, że on sobie może spać w nocy a ja zajmę się dzieckiem bo on później da mi odpocząć jak wróci z pracy bo też potrafi sprzątnąć :) normalny związek partnerski

Ze możesz prowadzić te dyskusje z kurzem o leżeniu 1h [emoji23]

M. Ogarania pranie, zakupy, zmywarkę ale coś takiego jak kurz na podłodze może jego zdaniem poczekać do przyjścia pani do sprzątania- czyli 1 raz/ tydz. A w moim świecie nie może [emoji85]

reklama
Do góry