Mnie również 38 leci :/, ale ciąża już teraz ostatniaIle wiosen [emoji4][emoji4]mi 38 ale za dwa lata chcialabym trzecie bobo ostatnie
reklama
Mój jest śpioch a sprzątanie mu nieźle idzie bo jest pedantem [emoji16][emoji16] więc jak na faceta zawsze dużo sprzątał i nie musiałam go prosić
Aaaaa to dlatego możesz mieć wywalone mój tez lubi porządek ale na pewno nie w skali jaka ja mam na myśli mówiąc „porządek” [emoji23]
Ja nie mogę uwierzyć, że kobiety, które niedługo zostaną matkami i być może już są matkami mogą być takie niedojrzałe [emoji33]. Sadzilam, że na forum ciążowym są raczej normalne osoby. Świat schodzi na psy.
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Jezuuuu wyobrazilam sobue to, tanczace ciezarne jedzące pętel kiełbasy tanczace wokół goryla
Wokół grilla w kształcie goryla [emoji23]
Moni17.06
Fanka BB :)
Witajcie kochane :* Mam nadzieje ze u Was w porzadku wszystko mnie troszke nie bylo i nie jestem w stanie nadrobic . Mam meza na dlugi weekend wiec korzystamy ile sie da U nas wszystko wporzadku wizyta 4 maja . Udanej majówkiWam zycze Moze uda mi sie zajrzec od czasu do czasu ale od przyszlego poniedzialku mysle ze bede juz bardziej aktywna,
Moj tata na 50tke sobie kupił podobno to było jego marzenie nie wiem jak żyje 30 lat nigdy nie słyszałam o tym [emoji23] w każdym razie zaopatrzył się w motor kask skórzane gacie kurtkę po czym jeździ po wsi i to 60 na godz... można można [emoji23]
Jola trzeba do pudełka napisac będziesz na pierwszej stronie [emoji23]
Ja już mam rosół zrobiony
Kotlety opanierowane
Pranie w pralce a ja na tarasie
U Lalala szykuje się nam PPD! [emoji16]
No mój ojciec tez całe życie siedział cicho z tym „marzeniem” a wypucowal się dopiero z pół roku przed [emoji23] Mama powiedziała Ok, to ja biorę z oszczędności tez tyle ile kosztuje motor i odkładam na oddzielne konto, żeby mieć na swoje przyjemności. Myśle ze to tez mogło go ostudzić [emoji23]
Onaszczesliwa2018
Naciesz się mężem [emoji2]Witajcie kochane :* Mam nadzieje ze u Was w porzadku wszystko mnie troszke nie bylo i nie jestem w stanie nadrobic . Mam meza na dlugi weekend wiec korzystamy ile sie da U nas wszystko wporzadku wizyta 4 maja . Udanej majówkiWam zycze Moze uda mi sie zajrzec od czasu do czasu ale od przyszlego poniedzialku mysle ze bede juz bardziej aktywna,
zanka200389
Moja tez bo w 22t4d miała 780 g i wychodziło na 25 tydzien tylko może być duża bo wymiarowo tez większa. Mój ma prawie 2 m[emoji3]Hahaha no dokładnie kobieta ma sposoby na odwdzięczenie jak chce [emoji23]
A maluszek chyba z tych większych będzie bo w 27+3 miał 1400 gram [emoji28] ale chyba zacznę rozważać ten kosz [emoji5] głównie te kolka mnie cieszą bo do salonu będę sobie mogła dzidziolka przewieźć
SzczęśliwaCiężarna
Co masz na myśli pisząc, że mam wywalone? [emoji23] ja po prostu potrafię odpuścić i zrobić później lub przełożyć na jutro [emoji12] a o facecie mówiłam w tej kwestii, że on sobie może spać w nocy a ja zajmę się dzieckiem bo on później da mi odpocząć jak wróci z pracy bo też potrafi sprzątnąć normalny związek partnerskiAaaaa to dlatego możesz mieć wywalone [emoji14] mój tez lubi porządek ale na pewno nie w skali jaka ja mam na myśli mówiąc „porządek” [emoji23]
reklama
SzczęśliwaCiężarna
Myślę, że jak się dziecka nie nauczy od początku takiego leżenia na nas tylko w łóżeczku to nie będzie wiedziało "co dobre" i nie będzie tak wykorzystywalo [emoji16][emoji16] a jak już zacznie to trzeba to ukrucic... Wytrzymać aż niestety zasnie ze zmeczenia, ale u siebie w łóżeczku [emoji1]...W domu chciał spać tylko na mnie, po odłożeniu się wybudzał.
Mnie bez chusty byłoby trudno, wybór był z rodzaju na rękach vs. w chuscie, nie wózek vs. chusta, więc dla kręgosłupa to raczej na plus wyszło. Używalismy raczej po domu, bo dość długo nie mogłam dźwigać na dłuższych dystansach.
Podziel się: