reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Witajcie kochane :* Mam nadzieje ze u Was w porzadku wszystko mnie troszke nie bylo i nie jestem w stanie nadrobic . Mam meza na dlugi weekend wiec korzystamy ile sie da :) U nas wszystko wporzadku wizyta 4 maja . Udanej majówkiWam zycze ;) Moze uda mi sie zajrzec od czasu do czasu ale od przyszlego poniedzialku mysle ze bede juz bardziej aktywna,

Moj tata na 50tke sobie kupił podobno to było jego marzenie nie wiem jak żyje 30 lat nigdy nie słyszałam o tym [emoji23] w każdym razie zaopatrzył się w motor kask skórzane gacie kurtkę po czym jeździ po wsi i to 60 na godz... można można [emoji23]

Jola trzeba do pudełka napisac będziesz na pierwszej stronie [emoji23]

Ja już mam rosół zrobiony
Kotlety opanierowane
Pranie w pralce a ja na tarasie

U Lalala szykuje się nam PPD! [emoji16]

No mój ojciec tez całe życie siedział cicho z tym „marzeniem” a wypucowal się dopiero z pół roku przed [emoji23] Mama powiedziała Ok, to ja biorę z oszczędności tez tyle ile kosztuje motor i odkładam na oddzielne konto, żeby mieć na swoje przyjemności. Myśle ze to tez mogło go ostudzić [emoji23]

Witajcie kochane :* Mam nadzieje ze u Was w porzadku wszystko mnie troszke nie bylo i nie jestem w stanie nadrobic . Mam meza na dlugi weekend wiec korzystamy ile sie da :) U nas wszystko wporzadku wizyta 4 maja . Udanej majówkiWam zycze ;) Moze uda mi sie zajrzec od czasu do czasu ale od przyszlego poniedzialku mysle ze bede juz bardziej aktywna,
Naciesz się mężem [emoji2]

Hahaha no dokładnie kobieta ma sposoby na odwdzięczenie jak chce [emoji23]

A maluszek chyba z tych większych będzie :D bo w 27+3 miał 1400 gram [emoji28] ale chyba zacznę rozważać ten kosz [emoji5] głównie te kolka mnie cieszą bo do salonu będę sobie mogła dzidziolka przewieźć :D
Moja tez bo w 22t4d miała 780 g i wychodziło na 25 tydzien tylko może być duża bo wymiarowo tez większa. Mój ma prawie 2 m[emoji3]

Aaaaa to dlatego możesz mieć wywalone [emoji14] mój tez lubi porządek ale na pewno nie w skali jaka ja mam na myśli mówiąc „porządek” [emoji23]
Co masz na myśli pisząc, że mam wywalone? [emoji23] ja po prostu potrafię odpuścić i zrobić później lub przełożyć na jutro [emoji12] a o facecie mówiłam w tej kwestii, że on sobie może spać w nocy a ja zajmę się dzieckiem bo on później da mi odpocząć jak wróci z pracy bo też potrafi sprzątnąć :) normalny związek partnerski

reklama
W domu chciał spać tylko na mnie, po odłożeniu się wybudzał.

Mnie bez chusty byłoby trudno, wybór był z rodzaju na rękach vs. w chuscie, nie wózek vs. chusta, więc dla kręgosłupa to raczej na plus wyszło. Używalismy raczej po domu, bo dość długo nie mogłam dźwigać na dłuższych dystansach.
Myślę, że jak się dziecka nie nauczy od początku takiego leżenia na nas tylko w łóżeczku to nie będzie wiedziało "co dobre" i nie będzie tak wykorzystywalo [emoji16][emoji16] a jak już zacznie to trzeba to ukrucic... Wytrzymać aż niestety zasnie ze zmeczenia, ale u siebie w łóżeczku [emoji1]...

Do góry