reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Moja marcelina to było złote dziecko spała jadła spała jadła
W No y tez szybko przesypiala a teraz każdy mnie straszy ze jak jedno dziecko było spokojne to te drugie na odwrót [emoji87]
Jestem ciekawa
U mnie identyczna sytuacja. Może akurat uda nam się mieć szczęście 2 raz? :)

Hehe nie! Chodzi mi o te osoby, które do Ciebie pisaly na priv, że czekają na występ. Zachowanie rodem z podstawówki [emoji14]
aaaa :D No troche tak...
Chyba nie wstawię tu tych zdjęć. Bo kurde jeszcze ktoś mnie rozpozna w końcu a tego baaaaaardzo nie chcę. Mimo, że buzie zawsze zakrywam, to np po mieszkaniu można poznać

Hej, uumnie dziś z rana burza :/ ale teraz juz slonko zapowiada się znowu upalny dzień,
Podszykuje trochę obiad, i później mam w planie lenic się :) gości sie nie spodziewam wszyscy gdzies wyjechali na majówkę , mamy palić goryla, tylko nie wiem jak z tym cukrem? Kiełbasek mąż mi kupil z piersi z kurczaka to spróbuję odrobinkę (najlepiej z kilo :D)
Palić goryla:D

reklama
A w domu nie spał w ogóle? Tylko w wózku na dworze? Znam przypadki gdzie kobieta się potknela i przez dodatkowy ciezar z przodu poleciała na dzieciątko... A poza tym uważam, że to niezdrowe dla naszego kręgosłupa :)
W domu chciał spać tylko na mnie, po odłożeniu się wybudzał.

Mnie bez chusty byłoby trudno, wybór był z rodzaju na rękach vs. w chuscie, nie wózek vs. chusta, więc dla kręgosłupa to raczej na plus wyszło. Używalismy raczej po domu, bo dość długo nie mogłam dźwigać na dłuższych dystansach.

Do góry